F1! Zsír!

Ritkábban csöng a telefonom, mint azt sokan gondolják, de ha hívnak, eléggé kiszámítható, hogy ki mit akar tőlem. A legtöbben be szeretnének kerülni az újságba, néhányan kimondva-kimondatlanul rögtön fel a címlapra. Ritka, de […]

Bővebben

A Flixbus sem marad ki az adventi őrületből, Parndorfba is menetrend szerinti járatot indítanak

Volt időszak, amikor a keleti blokk a Mariahilferre rohant Gorenje hűtőkért, a zsákmányt pedig a Wartburg tetejére gumipókozva szállította az országba, a jelenség helyét a parndorfi outletpulcsi-vásárlás vette át. Nem csoda, hogy lépett a Flixbus.

A Flixbus novembertől a hét minden napján indít távolsági buszt Budapestről és Győrből Parndorfba közölte a cég szerkesztőségünkkel. Naponta akár három indulási lehetőség is lesz Budapestről közvetlenül a parndorfi Designer Outletbe. A buszok kevesebb mint három óra alatt érnek a shoppingparadicsomba, a jegyek ára (egy irányba) 1890 forintról indul.

Az új összeköttetés az egyetlen olyan menetrend szerinti közösségi közlekedési lehetőség, amellyel a Budapestről indulók átszállás nélkül érhetik el a bevásárló falut   írják sajtóközleményükben. A fővárosból naponta akár háromszor, délelőtt és délután is érkeznek majd buszok az outletbe, Győrből is megközelíthető lesz az állomás.

A menetidő az ígéretek szerint a fővárosból 2 óra 45 perc, Győrből pedig 50 perc lesz.

Arany László, a Flixbus regionális ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a Bécs felé tartó utasok száma folyamatosan nő. A város mellett a reptér bővülő kínálata is egyre több utazót vonz Magyarországról, ide évek óta biztosítanak közvetlen összeköttetést.

A Flixbus novemberben életbe lépő téli menetrendjében a forgalmasabb napokon továbbra is több mint 20 buszt indít Budapestről Bécsbe, a Bécs-Schwechati Nemzetközi Repülőtér pedig akár napi 10 alkalommal is elérhető lesz távolsági busszal a fővárosból.

 

Új Gorenje-korszak: ezt vették a magyarok a Black Friday-en

Olvasd el Üzlet rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő