Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

207 millió forint befektetést kapott a Trustchain digitális szerződéskötő platform

A befektetést az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelőtől kapta az online szerződéskötő platform.

A befektetésről a Hiventures értesítette szerkesztőségünket. A TrustChain online platformján vállalkozók, cégek, egyéb üzleti szereplők egymás között hozhatnak létre, egyeztethetnek és a telefonjukon írhatnak alá dokumentumokat digitális, mégis jogilag biztonságos módon. Olyan adminisztrációs folyamatok tehetők így gyorsabbá, mint például a szerződések tartalmának egyeztetése, vagy jegyzőkönyvek, teljesítésigazolások, társasági jogi dokumentumok aláírása.

A befektetést a KKV-knak szóló funkciók továbbfejlesztésére, piaci terjeszkedésre és nem utolsósorban új munkatársak felvételére fordítják.

A platformot 2020. március 1-jétől magyar és cseh cégek mellett már újabb 23 orszában is használhatják.

A cégbe elsőként, 2017 júliusában a Startup Campus Inkubator Zrt. fektetett 53 millió forintot, másodikként pedig a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt., akkor 149 millió forintot. A TrustChain indulása óta az újabb 207 millióval együtt összesen 409 millió befektetést kapott. A rendszeren keresztül 2019 októbere óta 300 szerződést írtak már alá.

 

A szótár az egyetlen hely, ahol az eredmény megelőzi a munkát.