Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Egyre népszerűbb a sportfogadás

A sportfogadás, így hazánk egyetlen legális sportfogadási portálja, a Tippmixpro is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, az állandó játékosok az oldalon immár több mint 100 ezren vannak. A Tippmixprón mostantól szuper oddsok várják a játékosokat, akik így a Bajnokok Ligája kieséses szakaszának kezdetétől már kiemelt ajánlatokkal fogadhatnak. A termékről, illetve a sportfogadás hazai helyzetéről a Szerencsejáték Zrt. Odds Központjának vezetőjét kérdeztük.

Hol tart most a Tippmixpro, hány állandó fogadója van?

A hét éve elindult Tippmixpro hazánk egyetlen legális sportfogadási portálja, amely egyre népszerűbb a 18–49 éves korosztályban. A kezdetekhez viszonyítva a tavalyi évre több mint 400 százalékos növekedést ért el, felívelő pályája azonban nem csak az árbevételi adatokon, hanem a regisztrált játékosok számán is jól látható: 2013-ról 2019-re 41 ezerről 104 ezerre nőtt a fogadók száma. Ma több mint 100 ezer ember rendelkezik regisztrációval a tippmixpro.hu felületén, akiknek egyre nagyobb része, jelenleg 13,3 százaléka női felhasználó.

Hány sportágra fogadhatunk most a Tippmixprón? Bővíthető még a paletta?

2019-ben 50 féle sportágra lehetett fogadni az oldalon. A játékosok számának növekedése a fogadási kínálat növelését eredményezte, így a tavalyi évtől kezdve például 5 új sportágra és 60 új bajnokságra is lehet már fogadást kötni, valamint az egyes mérkőzésekhez kapcsolódó lehetőségek is tovább bővültek: a top bajnokságoknál például mérkőzésenként 100-nál is több fogadási sorból választhatnak a játékosok. 2020-ban a bővülés tovább folytatódik, várhatóan számos új fogadási piac fejlesztése zajlik le, és a megjátszható sportágak száma is növekedni fog. Emellett pedig a jelenlegi havi 5000 élő esemény száma is emelkedik majd.

Milyen egy tipikus sportfogadó?

A Szerencsejáték Zrt. legfrissebb kutatásának eredményei azt mutatják, hogy a Tippmixpro sportfogadói a szerencsejátékot jó szórakozásnak tartják, amely a mindennapjaik része. Nem unalomból játszanak, illetve nem csak a nagy nyeremények a motiválók, sokkal inkább a játék élménye, valamint maga a nyerés érzése hajtja őket. Rendszeres játékosok, akik nyitottak az újdonságokra és keresik a kihívásokat. Ez azt is jelenti, hogy a játékélmény érdekében kisebb összeggel hajlandóak nagyobbat is kockáztatni, így a veszteség nem nagy, a nyereményre viszont sokkal büszkébbek, mint egy „biztos tipp” esetén.

Mi a legnépszerűbb sportág a Tippmixprón?

A sportfogadók legnépszerűbb játéka egyértelműen a futball, a Bajnokok Ligája-mérkőzések mindig kiemelt figyelmet kapnak, így a tavalyi év három legnépszerűbb Tippmixprón fogadott eseménye is a legrangosabb európai kupasorozathoz kapcsolódott az egységnyi fogadások száma alapján (Paris SG – Real Madrid  – 142 938 darab; Atletico Madrid – Juventus  – 139 448 darab; Ajax – Valencia  – 129 441 darab). Nem meglepő módon a BL-meccsek mellett a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzései is rendre kimagasló helyen szerepeltek. A foci után a beérkezett tétek alapján a tenisz a fogadók legkedveltebb sportága. Nagy népszerűségnek örvendenek a Grand Slam-viadalok, tavaly a wimbledoni férfi egyes torna Djokovic – Federer döntőjével összesen közel 20 millió forint nyereményt könyvelhettek el a helyesen tippelők a Tippmixprón.

Mi a most induló Tippmixpro kampány apropója?

A Tippmixpro legújabb kampánya egybeesik a Bajnokok Ligája kieséses szakaszának indulásával. Többek között a BL-találkozók legnépszerűbb piacain is szuper oddsok várják a játékosokat, valamint az újonnan regisztrált játékosok akár 5000 forintos üdvözlő bónuszban is részesülhetnek, amennyiben ehhez teljesítik a szükséges feltételeket.

Tervez még a Szerencsejáték Zrt. az idei évben sportfogadási kampányt?

A 2020-as esztendő a sportvilág szempontjából kiemelkedően aktív lesz, elég csak a labdarúgó Eb-re vagy az olimpiára gondolni. Éppen ezért a Szerencsejáték Zrt. nagyszabású sportfogadási kampánnyal és akciókkal készül a 2020-as Európa-bajnokságra is.

További információért látogasson el a www.tippmixpro.hu oldalra!

 

„Húsz év múlva jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem tettél meg, mint azokat, amiket megtettél.”