Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Brutális költségcsökkenést hoz a GyorsFordítás.hu új innovációja és a külföldi piacra lépésre is van megoldásuk

Díjnyertes innovációval reformálja meg a nyelvi szolgáltatások piacát a GyorsFordítás.hu csapata, ezzel egyedülálló módon támogatva a cégeket az üzleti fejlődésben. Oldalukon Magyarország legfejlettebb fordítás megrendelő és kezelő rendszere érhető el, amellyel a vállalatok jelentős költségeket takaríthatnak meg, ráadásul a fordításon túl komplex szolgáltatást is kínálnak a hazai és külföldi cégalapítással és piacra lépéssel kapcsolatban.

Számos vállalkozás szeretne szolgáltatásaival és termékeivel egyre több piacon jelen lenni. A sikerhez azonban elengedhetetlen, hogy bármikor elérhető, gyors és költséghatékony nyelvi szolgáltatásra támaszkodjanak a növekedésben és a célközönség nyelvén szóljanak a fogyasztókhoz. Ezt ismerte fel a GyorsFordítás.hu csapata:

Tudtuk, mire van szüksége az ügyfeleinknek: a nap bármely időpontjában elérhető, online ügyintézésre és a költségek azonnali jelentős csökkentésére.”

– mesél a kezdetekről Sági Attila, a GyorsFordítás.hu fordító iroda informatikai fejlesztésért felelős munkatársa.

Lenyomták a költségeket

Jelentős költségcsökkentésre ad lehetőséget a GyorsFordítás.hu új fejlesztése különösen egy-egy nagyobb fordítási projekt esetében, mert az innovatív alkalmazás a dokumentumok feltöltése után azonnal kiszűri az ismétlődő részeket, amelyekért nem kell külön fizetnie a megrendelőnek, így a fordítási költségek akár 20-50 százaléka is megtakarítható.

„Ráadásul hosszú távon ennél is nagyobb költségcsökkentés érhető el, az alkalmazás ugyanis nem csak a feltöltött fájlokban képes megtalálni pillanatok alatt az ismétlődő részeket, hanem a korábban elkészített fordításokban is, ezért a vállalatok egyre kevesebbet fizetnek a fordításokért és folyamatosan javul a minőség is. Emellett a fordítók és lektorok munkája is számottevően gyorsul.”

– magyarázza el Sági Attila.

A korábbi fordításokkal történő azonnali összevetés miatti költségcsökkenés nagyobb volumennél még jelentősebb lehet, így a fordításokat gyakran, nagy mennyiségben igénylő nagyvállalatok különösen jól járhatnak az alkalmazás használatával, és drasztikus, akár több tíz millió forintos költségcsökkentést érhetnek el.

Forradalom a fordításban

Olyan minőségű és gyorsaságú fordítási szolgáltatást szerettek volna elérhetővé tenni a hazai vállalatok számára, ami még Nyugat-Európában sem feltétlenül elérhető. Az egyedülálló innováció több éves fejlesztés és kutatás eredményeként reformálja meg a fordítások hagyományos világát.A mesterséges intelligenciát és optikai karakterfelismerést is használó alkalmazás a feltöltés után pár másodperc alatt automatikusan kiszűri az ismétlődéseket és megállapítja a fájlok terjedelmét és a fordítás árát. Így a fordítás hétfőtől vasárnapig a nap 24 órájában bármikor pár kattintással azonnal elindítható további egyeztetés vagy ügyintézés nélkül.

Ezért akár az sem jelent problémát, ha egy vállalatnál este nyolc órakor derül ki, hogy sürgősen le kell fordítani néhány szerződést, amikor a fordítóirodák már bezártak. Ráadásul az ügyfelek egy átlátható projektkezelő felületen folyamatosan nyomon is követhetik a készülő fordításokat.  

Az unikális megoldást több fórumon is díjazták: tavaly elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat, idén pedig a Magyar Brands 2020 Kiváló Üzleti Márka díjat és a Magyar Brands 2020 Innovatív Márka díjat. A 28. Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottsága pedig jelentős innováció elismerésben részesítette.

Siker határok nélkül

A fordítás mellett a GyorsFordítás.hu csapata gyakran nyújt segítséget hazai vállalkozások részére különböző külpiacra lépéssel kapcsolatos feladatokban is, legyen szó terméknevek, hirdetésszövegek vagy kulcsszavak kitalálásáról, valamint az ehhez kapcsolódó kutatómunkáról.

Azonban a lelkes csapat nem állt meg itt és a Business Immigration szolgáltatásuk keretében tizenöt év tapasztalatával nyújtanak támogatást hazai és külföldi ügyfelek számára az európai és a magyar piacra lépés kihívásaihoz főleg hazai és uniós cégalapítással, letelepedéssel és ingatlanvásárlással kapcsolatban.

„Egy adószám igénylés, vagy cégalapítás mindig kihívást jelent és gyakran jelentős stresszel jár az ügyfelek részére, ezért a mi feladatunk az, hogy átfogó szolgáltatásainkkal hatékonyan végigkísérjük őket a sikerhez vezető úton.”

– mondja el Dr. Győri Melinda a BusinessImmigration.hu jogi szakértője.