Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Bizalmi kapcsolati háló és pozitív ügyfélélmény a kulcs az üzleti sikerhez

Nagy értékű, luxus ingatlanok, kastélyok, hotelek, irodaházak, ipari és fejlesztési területek értékesítésének szakértője a 20 éves City Cartel. A prémium belföldi és külföldi ingatlanokkal kiemelten foglalkozó országos és nemzetközi ingatlanközvetítő hálózat a piacvezetők között van szakmaiságával és profizmusával, miközben tudatosan megőrizte közvetlen, családias jellegét, ezért is olyan közkedvelt. A vállalkozás ügyvezetője, dr. Vincellér Zsuzsa szerint a sikerük alapja egy olyan bizalmi légkör megteremtése, amelyben minden ügyfél biztonságban van, és kiemeltnek érezheti magát.

Zsuzsa élvezi, hogy az egyik legnépszerűbb, legfelkapottabb ingatlanértékesítő napjainkban, ami a megbízhatóságának és következetes, sikeres munkájának köszönhető. Édesanyjától a bizalmi alapú üzleti mentalitás mellett a munka iránti szeretetet, kitartást és szorgalmat is örökölte, ami az alapja a vállalkozás üzleti sikereinek. A családi vállalkozásként működő City Cartel Buda Kft.-t, a City Cartel ingatlanközvetítő hálózat franchise partnerét Zsuzsa édesanyjával, dr. Vincellérné Fogarassy Valériával és nővérével, dr. Vincellér Valériával vezeti. Mára sokmilliárdos ingatlanportfóliót kezel és elkötelezett, kifejezetten hozzá ragaszkodó, exkluzív, folyamatosan bővülő ügyfélkörrel rendelkezik.  Megtisztelő számára, hogy elégedett ügyfelei tovább ajánlják őt ismerőseiknek, családtagjaiknak, üzleti partnereiknek, akik szerint a biztonság egyszerre jelent korrekt tájékoztatást, diszkréciót, hitelességet. 

HŰSÉG, KORREKTSÉG, ELÉGEDETTSÉG

Zsuzsa eddigi pályafutása legfontosabb eredményének a hűséges, visszatérő ügyfélkört tartja, amit szerinte a korrektséggel és a bizalmi kapcsolatra törekvéssel sikerült elérnie. A City Cartel Buda ügyvezetője szerint a siker az eladó és a vevő kölcsönös elégedettségében is mérhető. Egy-egy ügyletnél nem csak a megbízó, hanem a másik fél érdekeit is képviselik, nem elhallgatva a hibákat, mediátorként közvetítve a felek között. 

„Nálunk az ügyfél van a középpontban, aki maximálisan biztonságban érezheti magát, hiszen az első pillanattól kezdve mindenben a segítségére vagyunk. Véleményem szerint az elméleti tudás és a hosszú gyakorlati tapasztalat jó értékesítővé tud tenni, de kiváló csak az lehet, aki mindezt az intuíció, empátia, hitelesség hármas egységében valósítja meg” – mondja Zsuzsa. 

A City Cartelen belül Zsuzsa és nővére elsősorban a nagy értékű ingatlanokra specializálódott. Nem csak magánszemélyek, hanem nagy cégek, befektetők ingatlanügyleteit is sikeresen bonyolítják. Nemzetközi partnerirodáikkal együttműködve külföldi ingatlanok is találhatóak a portfóliójukban, többek között floridai, spanyol, osztrák, horvát, ciprusi, toszkán ingatlan is. Rendkívül népszerűek a külföldi vásárlók körében is, akiknek az itthoni ingatlanokat értékesítik, köszönhetően a kiemelt bánásmódnak és a cégen belüli sokféle nyelvtudásnak, honlapjuk (www.citycartel.hu) 8 nyelven is elérhető. A nyilvánosan nem megjeleníthető ingatlanokról személyre szabott ajánlatban adnak tájékoztatást.

FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

A City Cartel folyamatosan fejleszti saját know-how-ját, munkatársait, hogy olyan komplex szolgáltatáscsomagot tudjon nyújtani, ami nem csak a legmagasabb igényeket tudja kiszolgálni, de a sikeres adásvételen túl a kapcsolódó adminisztrációtól a megvásárolt ingatlan kulcsrakész állapotba hozásáig minőségi megoldást biztosít. 

„A közvélekedéssel ellentétben az ingatlanértékesítő feladata nem ér véget a potenciális vevő és eladó felkutatásával, a munka érdemi része igazából csak ekkor kezdődik.  Megbízóink között külföldi és magyar híres sportolók, filmsztárok, zenészek, az üzleti élet kiválóságai és egyéb hírességek is vannak. Számukra folyamatosan keresünk – sokszor különleges, egyedi igényeiknek megfelelő – prémium ingatlanokat. Összességében ez egy nagyon izgalmas, kihívásokkal teli szakma, amely biztosítja, de el is várja a folyamatos megújulást és fejlődést!”