Print

Anya és lányai a magyar luxusingatlan-piac élén

City Cartel
2021. december 28. 3 perc olvasás

„Az ingatlanértékesítői karrierem elindítását a saját otthonkeresésem inspirálta több mint 20 évvel ezelőtt, a szolgáltatásaink minőségét és sokrétűségét pedig mindaz, ami akkor nekem ügyfélként a szakmából nagyon hiányzott. Nem számít, mekkora értékű egy ingatlan, mindenki jó üzletet akar kötni, és mi ebben segítünk az ügyfeleinknek, ezért minden ingatlanra egyedi eladási stratégiát és marketingtervet dolgozunk ki. Azok számára is tudunk segíteni, akik külföldön szeretnének ingatlant vásárolni, hiszen Toscanától Floridáig mindenhol vannak partner irodáink, akik ugyanazzal a lelkesedéssel és profizmussal szolgálják ki az ügyfeleket, mint mi” – kezdi a magyar és nemzetközi luxusingatlanokkal és befektetési lehetőségekkel foglalkozó ingatlaniroda hálózat ügyvezetője, Dr. Vincellérné Fogarassy Valéria. 

A kialakult ügyfélkörrel rendelkező City Cartel egyedülálló szolgáltatást nyújt a prémium ingatlanok iránt érdeklődők számára, mindegy, hogy magán- vagy befektetési céllal keresik meg őket. Legyen szó luxusházakról, kastélyokról, szállodákról, irodaházakról, mezőgazdasági, fejlesztési területekről, golfpályáról vagy halastóról, a prémium szolgáltatás mindenkinek jár. 

„Feladatunk sokkal több, mint a megfelelő ingatlan kiválasztása és értékesítésének előkészítése. Emberek, családok, vállalkozások problémáit oldjuk meg szakértői támogatásunkkal, segítünk a döntéshozatalban, ezzel rengeteg terhet véve le a vállukról. Ez nem csupán üzleti, hanem bizalmi kapcsolat is, ami sok esetben generációkon keresztül is átível. Mindezek mellett a megbízhatóság és a diszkréció is fő erényünk. Ingatlanportfóliónk egy része nyilvánosan nem elérhető, csak kiemelt ügyfeleink kérésére tudjuk kiajánlani” – veszi át a szót Dr. Vincellér Zsuzsa, Valéria fiatalabb lánya. 

A LUXUS, A SZAKÉRTELEM ÉS A TECHNOLÓGIA TALÁLKOZÁSA 

 „A koronavírus-járvány az ingatlanpiac technológiai igényeit és fejlődését is felgyorsította. Az, hogy profi fotók, videók készüljenek az ingatlanokról, eddig is természetes volt. Most már viszont igény, hogy drónfelvétel készüljön, az ügyfél 3D-s websétát tehessen az épületen belül, online videóhívásban járjuk be közösen az ingatlant, de nálunk helikopteres légi felvételek készítésére is van lehetőség. Az irodánk mind technikailag, mind folyamataiban teljesen fel van készülve arra, hogy a vásárlás minden része az online térben történjen meg. A legmodernebb technikai és marketingeszközöket használjuk” – mondja Dr. Vincellér Valéria, Zsuzsa nővére.  „Nálunk magasan kvalifikált ingatlanszakértők dolgoznak, akik a nap minden órájában és a hét minden napján rendelkezésre állnak. Teljes körű jogi, kivitelezői, belsőépítészeti és hitelintézeti szaktanácsadás, szakmai segítségnyújtás is igényelhető a magyar nyelven kívül még 10 másik nyelven. Magabiztos tudásunk van mindenről, ami ingatlannal kapcsolatos, mi mindenben a lehető legprofibb módon segítünk, ez a védjegyünk.”

Miközben egyre nagyobb a kereslet a nagyértékű ingatlanok iránt, a folyamatosan bővülő City Cartel országos hálózat a prémium szektorban megszokott szakértelemmel szolgálja ki lakossági ügyfélkörét is.