Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Meglepő bejelentés: kiszállhat a Waberer’s főtulajdonosa

A Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) jegyzett Waberer’s International Nyrt. logisztikai cég a tőzsde honlapján reagált arra a „tudomására jutott friss sajtóértesülésre”, mely szerint cég főtulajdonosa, a Mid Europa Partners által menedzselt befektetési alap mérlegeli részvényeinek részleges vagy teljes értékesítését.

A társaság nem cáfolta az értesülést.

Mint írják, a Mid Europa a Waberer’s számára megerősítette, hogy „megbízta a Rothchild-ot annak érdekében, hogy segítse a Waberer’s-ben meglevő befektetésükkel kapcsolatos stratégiai opciók értékelését, beleértve a társaságban fennálló részesedésük értékesítését. Ugyanakkor bizonytalan, hogy a Mid Europa meglévő részesedését egészben, vagy akár részben értékesíti-e.” A Mid Europának 72 százalékos részesedése van a logisztikai cégben.

A Waberer’s árfolyama a BÉT-en az elmúlt egy évben. Forrás: BÉT, 2020. július 31.

Wáberer György 2016-ban szállt ki a nevét viselő kamionos cégből, a tőzsdén az utóbbi egy évben nem igazán szerepelt jól a társaság, melyet a koronavírus-járvány is komolyan érintett. Wáberer nemrég új szerepben tűnt fel.

Oszd meg!