Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Elpusztult Mr. Goxx, a kriptokereskedő hörcsög

Elpusztult Max, a hörcsög, Twitch-streamer művésznevén Mr. Goxx, írta meg a Vice. Fajtársaitól nem megszokott módon Mr. Goxx a modern emberiség egyik legközkedveltebb hóbortját, a kriptokereskedelmet űzte.

Mr. Goxx a Twitch platformon streamelte kriptokalandjait: hörcsögkereke segítségével választotta ki, melyik kriptodevizának vágjon neki, majd csövekben futkorászva jelezte, hogy abból vásárolni vagy eladni szeretne. Karrierje végén Mr. Goxx közel százeurós portfólióval rendelkezett, valamint az NFT-piacba is belekóstolt. Utolsó műszakját négy napja húzta le.

Gazdája szerdán, a közösségi médiában emlékezett meg róla, felelevenítve azt a rengeteg örömet, amit Mr. Goxx a végén több mint 15 ezer követőjének szerzett.

„Hiányozni fogsz, emléked a blokkláncban örökké élni fog” – búcsúztatta üzlettársát.

Mr. Goxx a Twitchen túl is nagyot futott: beszéltek róla esti talkshow-ban, világszerte cikkeztek róla, munkásságát pedig még egy másik ismert kriptofanatikus, bizonyos Elon Musk is elismerte:

Borítókép: Mr. Goxx Twitch-oldala

Oszd meg!