Kicsoda valójában Soros és mit akar?

Hogy nem ő lett az első és a második címlapunk, még 2013-ban, amikor indultunk, az érthető.  A magyar Forbes mégis induljon magyarországi arcokkal. De a harmadik, már simám lehetett volna, […]

Bővebben

Legyen Magyarország adóparadicsom!

Hatalmas bulival ünnepelte a társasági adóbevallás határidejét a Vállalható Vállalkozások közössége. Paradicsompalántákat is osztogattak.

A külföldön már elterjedt szokást a közösség egy május 31-i bulival vezette be Magyarországon. A társasági adóbevallásokat kellett eddig a napig beadni, ezt és a tisztességes üzleti működést ünnepelték az A38-on a résztvevők. A vállalható vállalkozás programot a Bridge Budapest hívta életre a CEU Business School és a Transparency International támogatásával. A vallalhatovallalkozas.hu-ra már kétszáz vállalat neve került fel.

A Bridge Budapest vezetője, Pistyur Veronika szerint az adóparadicsom kifejezés negatív fogalom, ráadásul rossz fényt vett a paradicsomra is. Ezért most “adó” nevű paradicsompalántákat osztottak szét a vállalható vállalkozásoknak, hogy a cégek munkatársai egész évben emlékezzenek, egy munkahely működtetése felelősséggel jár, de gyümölcse is van. Legyenek jó, szerethető és értelmes munkahelyek – az a cél.

 

 

Olvasd el Legyél jobb rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő