Időpont: 2021.10.21
Helyszín: Debrecen - Hotel Divinus***** (4032, Debrecen, Nagyerdei Krt. 1.)
Előadók:
Lukács László
Fejes Tamás
Sidlovics Gábor
Dudás Szabolcs
Zajdó Csaba
Gál Miklós
Program:
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
17.00-17.30
Regisztráció
17.30-17.45
Legyen meg az első magyar unikornis!
Az Innonic Startup Stúdióban párhuzamosan több céget építenek, mindet az e-kereskedelem iparágban. Céljuk, hogy megreformálják az internetes értékesítést, és megmutassák, hogy debreceni központtal is lehet világszínvonalú céget építeni.
- Zajdó Csaba, Innonic Startup Studio, vezető; számos startup alapítója
Zajdó Csaba
17.45-18.00
Forgóeszközmenedzsment- mentőöv a krízisben
A pandémiás időszakban korábban nem tapasztalt kihívásokkal szembesültek a cégek: a megváltozott körülmények óriási volatilitást eredményeztek a vállalkozások készlet-, vevő- és szállító állományában; ennek kezelése komoly kihívás elé állította a vezetőket. A likviditás- és forgóeszköz finanszírozás menedzsment szerepét tehát az új helyzet drasztikusan és gyorsan felnagyította.
Powered by
- Kulbert Miklós, igazgató, GTB / Trade Finance & Faktoring
18.00-18.15
Kereskedésben nagy
A Csoki Max Magyarország Kft. 1998-ban alakult, édesség és kávé nagykereskedésként 10 fő alkalmazottal. Ma 120 munkavállalójuk van és több, mint 10 000 féle árucikkel kereskednek. A régió meghatározó kereskedője és csendes sikersztorija.
- Gál Miklós, Csokimax, tulajdonos, ügyvezető
Gál Miklós
18.15-18.30
Akiket nem állított meg a vírus
Nem sok új vendéglátóhely indult el a pandémia alatt, ők viszont kettőt is nyitottak az utóbbi időszakban. “Egy új üzletet szerettünk volna, kettő lett belőle” - meséli Dudás Szilárd, hogyan bővítették a brandet a pandémia alatt franchise jelleggel. Tavaly óta már Debrecenben és Egerben is meg lehet kóstolni az Anyukám mondta híres római pizzáit. Az ételkiszállítás terén is újat mutattak a hazai piacon. Budapestre szállították félkész ételeket. Hajnalban előkészítették az ételeket Miskolcon, amelyek reggelre már dobozokban ott voltak Budapesten, hogy utána otthon a sütőben frissen illatozva készüljenek el. Budapest távoli, de óriási piacát így sikerült bevenniük az elmúlt időszakban, de az újranyitás után már nem folytatták, csak vészmegoldás volt, hogy ne kelljen elküldeniük senkit az állandó csapatból.
- Dudás Szabolcs, Anyukám Mondta, tulajdonos
Dudás Szabolcs
18.30-18.38
Társ a menedzsmentben
A Hammel & Hochreiter menedzsmentszolgáltató: villámgyorsan alkalmazkodik a változásokhoz és a lean szemlélet mentén, interim menedzserek bevetésével bármely cégkultúrában és iparágban biztosít igény szerint menedzser erőforrást, tapasztalatot, tudást. Gyors és alapos diagnózist készít, interim menedzserekkel, alkalmazott vezetőkkel, projektmenedzserekkel vagy akár komplett csapatokkal támogatja a vállalatokat a változás- és válságmenedzsment, üzletfejlesztés és átalakulás, teljesítménymutatók javítása, családi vállalkozások esetében pedig az utódlás-menedzsment területén.
Powered by
- Fejős Péter, Hammel & Hochreiter Kft., business partner, interim-menedzser, lean&supply chain expert
- Virágh Rajmund, Interim Menedzser Akadémia Kft., ügyvezető; Hammel & Hochreiter Kft. operatív vezető, generációváltás szakértő
- Kristóf Györgyi, Hammel & Hochreiter Kft., ügyvezető, interim-menedzsment és karriermenedzsment szakértő
18.38-19.10
Rock'n'Roll profik
A Tankcsapda a rendszerváltás évében, 1989-ben alakult meg, Debrecenben léptek fel először. A következő évben már a Petőfi Csarnok színpadán álltak, több külföldi turnéval a hátuk mögött. 2006-ban leváltak a lemezkiadójukról és sajátot alapítottak. A zenekar lemezeladásban és koncert-látogatottságával is a hazai élvonalban van bő harminc éve, de emellett több területen megreformálták a hazai zenei piacot és tudatosan felépítették a Tankcsapda-brandet is. Ezért is kerültek a Forbes Magazin címlapjára 2017 tavaszán.
- Lukács László, Tankcsapda, énekes, basszusgitáros
- Fejes Tamás, Tankcsapda, dobos
- Sidlovics Gábor, Tankcsapda, gitáros
Lukács László
Fejes Tamás
Sidlovics Gábor
19.10-21.00
Vacsora, networking
Mivel várunk még a rendezvényen?
Új arculattal jelentkezik a Hilltop! A borászat palackjain mostantól aromakör segít eligazodni a borokra jellemző íz- és illatjegyek között: így minden tétel címkéje egyedi, a címkéket leolvasva pedig mindenki megtalálja a maga kedvencét. Kóstolj velünk a pódiumbeszélgetések után!