Élő közvetítés

Belépés

M P

A GOMBRA KATTINTVA MEGTEKINTHETED AZ ESEMÉNY KÉPEIT!Képek megtekintése

Úgy érzed, kiégtél? Nem vagy egyedül.

Úgy érzed, kiégtél? Nem vagy egyedül. Könnyen fásultság az eredménye a munkamennyiség kiszámíthatatlanságának és az érzésnek, hogy a saját életed feletti irányítás a vírusválság miatt nincs a kezedben. A gyors tempó, a folyamatos teljesítés velejárója a kiégés, ami az elmúlt egy évben még nagyobb erővel támad.

Kapcsolj! 

A 2021-es Forbes Legyél jobb! Napon minden arról fog szólni, hogy újratöltsünk. 

Mert menet közben is fel lehet töltődni, és ha eljött az ideje, bármikor szabad és sokszor lehet is váltani. Hogyan csinálják azok, akik fanatikus munkavégzésről ismertek? Mit tanulhatunk a koronavírusban hősiesen helytálló orvosoktól és nővérektől? Hogyan alkalmazkodtak a folyamatos pörgéshez szokott sztárséfek az új helyzethez?

A beszélgetések között coachok, pszichológusok helyezik szakmai keretek közé a megosztott történeteket.

Előadóink:

újságíró, szerző

Al Ghaoui HesnaBaji AnikóA koronavírus betegek ápolásában szerzett tapasztalatairól írt koronanaplóját két kötetben írta meg (Egy triage naplója, Egy triage naplója 2.), az Akut szakasz orvosi-beteg kapcsolatot erősítő Facebook-oldal alapítója.

Balog GyöngyvérAz Impact Design full-service ügynökség társalapítója és az Impact Box megálmodója. Borsod megyéből egészen Kenyáig repítette karrierje, az ENSZ kommunikációs munkatársaként több afrikai és közel-keleti misszióban vett részt, ahol sorsfordító találkozások inspirálták saját vállalkozásait. Az Impact Box-szal célja, hogy fenntartható bevételi forrást és büszkeséget biztosítson hátrányos helyzetű közösségek számára.
country manager, Google Magyarország

Bíró PálCsatlós CsillaCsatlós Csilla másfél évtizednyi felsővezetői tapasztalat után ma a hozzá forduló felsővezetőket támogatja, a burnout megelőzésével, fennálló burnout kezelésével, változások coachingjával és saját módszerével, a 24 órás detox coachinggal foglalkozik. Két éve Kiégés helyett – egy coach mesél címen könyvet írt a burnoutról. A Zala megyei Bázakerettyén lakik, Bázakerettye polgármestereként a helyi közösségért, helyi közügyekért is sokat tesz.
Telenor Magyarország, HR vezérigazgató-helyettes

Endrei-Kiss JuditGál KristófA legismertebb hazai rendőr színészként diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, olyan művészek voltak az osztálytársai, mint Jordán Adél, Kovács Patrícia vagy Fenyő Iván. Több évnyi munka után azonban rájött: nem a maga ura és csak görcs van benne a színpadon. 27 évesen sétált be a rendőrséghez akkor még nem értették, mit keres náluk.

Huszár KrisztiánAz ország egyik legismertebb séfje, de nem csak egyedi fúziós ételei és sajátos karaktere miatt lett az – gyakori munkahelyváltásai okán is újra és újra témát adott a gasztroszcénának. Pontosan tudja, milyen érzés a kiégés, és nem egyszer megjárta az onnan visszafelé vezető utat. Ma saját bisztrója útját egyengeti, és ezzel együtt alkalmazottai lelkesedését is.
Lavylites, vezérigazgató

Kolozsy BalázsHammel & Hochreiter Kft., ügyvezető, interim-menedzsment és karriermenedzsment szakértő

Kristóf GyörgyiMácsai PálMácsai Pál 17 éve az Örkény Színház igazgatója, legutóbb tavaly hosszabbították meg 5 évre a megbízatását. Újabban azonban sokan a HBO Terápia sorozatának főszereplőjét alakító pszichológusként gondolnak rá.

Molnár DóraAlkalmazottként dolgozott évekig, ezen évek negatív tapasztalatai sarkalták változásra. Szerepel a 2021-es 30/30-as Forbes-listán, a májusi címlap egyik arca. Fenntartható menstruációs termékével forgatta fel az állóvizet a női intim higiéniás termékek piacán. Legsikeresebb fiatal vállalkozók Széchenyi-díját is megkapta cégével.

Nemes OrsolyaOrsolya TEDx előadó, a Generációs mítoszok c. könyv szerzője. Rendszeresen tart itthon és külföldön előadásokat, workshopokat és tréningeket. A Milestone Solutions Lab csapatával multinacionális vállalatokat, közép- és kisvállalkozásokat, valamint NGO-kat támogat hatékony és emberközpontú szervezeti kultúra kialakításában. 2015-ben az 50 tehetséges magyar fiatal közé választották.

Niszkács AnnaNiszkács Anna a Gerbeaud Gasztronómia Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. A magyar csúcsgasztró egyik állócsillagának irányítását épp a koronavírus előtt vette át édesanyjától; a pandémia alatt az Onyx Alkotói Közösségével pedig egy, a fine dining status quo-jától eltávolodó, demokratikus irányítási modellt hoztak létre. A 2022-es magyar Michelin-kalauz bemutatásakor etikus, fenntartható működésüket zöld Michelin csillaggal díjazták.

Orvos- Tóth NoémiOrszágosan azután lett ismert, hogy a sikerlisták élére került transzgenerációs traumákkal foglalkozó könyve, az Örökölt sors.

Cseke EszterEgy, ma már világszerte ismert és sokszoros díjnyertes riporterpáros, női tagja. Folyamatosan úton lévő, jól összeszokott dokumentumfilmesek, egyáltalán nem csak kilenctől ötig. Közben élettársak, szerelmesek is, akik éppen második gyermeküket várják. Vajon ők hogyan mennek szabadságra? Mennek?

S. Takács AndrásEgy, ma már világszerte ismert és sokszoros díjnyertes riporterpáros, férfi tagja. Folyamatosan úton lévő, jól összeszokott dokumentumfilmesek, egyáltalán nem csak kilenctől ötig. Közben élettársak, szerelmesek is, akik éppen második gyermeküket várják. Vajon ők hogyan mennek szabadságra? Mennek?

Sárik PéterAz ország egyik legismertebb és legelismertebb jazz zenésze, aki zeneszerzőként is számos hazai és nemzetközi sikert tudhat magáénak. Emerton, Artisjus, Orszáczky-díja mellett többszörös Fonogram-díjas, idén a magyarjazz.hu közönségszavazásán elnyerte Az év jazz-zongoristája és Az év jazz-billentyűse, orgonistája címet is. Miközben zenéjével tömegeknek ad harmóniát és feltöltődést, a kiégéssel neki is meg kellett küzdenie.

Sárközi ÁkosÖt éven át dolgozott üzemi konyhán, később harmadikként szerzett Michelin-csillagot Magyarországon, akkor már a Borkonyha élén. Végigjárta a ranglétrát, séfként alkalmazotti, vezetői és a Textúra étterem által tulajdonosi oldalról, sőt a Konyhafőnök tévésztárjaként is megismerte a gasztronómiát. Bár jól tudja, milyen monoton tud lenni a szakmája, manapság a kortárs művészetből inspirálódva is szívesen visz bele kreativitást.
eMAG, Seller Performance Director

Szabó KrisztiánSzlávik János1986-ban a SOTE általános orvosi szakán szerzett diplomát. Később belgyógyászatból, fertőző betegségekből és trópusi betegségekből szerzett szakvizsgát. A HIV-/AIDS-betegség és a fertőző, valamint a trópusi betegségek elismert szakértője.

Tari AnnamáriaA kétezres évek közepe óta foglalkozik generációs kérdésekkel és az információs korral, legutóbbi könyve a témában Online illúziók - offline valóság címen jelent meg 2019-ben. Könyveiben leginkább azt tanítja, miként lehet megtalálni az egyensúlyt az online és offline létünk között, szerinte ugyanis ez az érzelmi egészségünk egyik alapköve.

Vavrek BalázsAz ország egyik top copywritere marketingtanácsokat ad, stratégiát alkot és hardcore szövegírással foglalkozik. Mindezt felháborítóan jó stílusban teszi, és ezt nem csak ő mondja magáról. Hogy időnként a kreatív szakma is bedarálja az embert, arról is tud mesélni.

Tóvári ZsuzsannaGyerekkora óta az emberek és az emberi kapcsolatok izgatják és ez a lelkesedés hajtja két évtizede a lélektan különböző területein folytatott hivatása során. Dolgozott civilekkel, élsportolókkal, szenvedélybetegekkel, szervezetekkel és ezek a tapasztalatok segítik abban, hogy jelenleg már csak vezetőket fejlesszen. Azért ők a célcsoport mert az Ő kezükben van a legtöbb eszköz és felelősség arra, hogy sok ember életét befolyásolják. Célja, hogy ezt minél több hittel, szeretettel és tudatossággal tegyék hiszen mindannyian alkimisták vagyunk és kincset találunk a másikban ha jól figyelünk. Sportpszichológusként, segítőként szerzett tapasztalataiból sokat merített business coachként hiszen a belső erőforrások csoportosítása, a motiválás, a team munka , a téthelyzetek hatékony kezelése a versenyszférában ugyanolyan fontos mint a versenysportban.

Balogh LeventeA Szentkirályi ásványvizzel 2004-ben robbant be Balogh Levente, minden idők egyik legsikeresebb magyarországi marketingkampányával indítva három év alatt piacvezetővé tett a családi vállalkozás többszörös díjnyertes termékét. 2015-ben stratégiai partnerségre lépett az olasz Pasquale család cseh ásványvízcégével, az egyesülés nyomán jött létre a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz kft. 2018-ban a cseh cég és Balogh Levente közösen felvásárolták a PepsiCo magyarországi érdekeltségeit, a cégcsoport 2019-től Szentkirályi Magyarország néven működik.

Balogh PéterA Nokiánál a vezetéknélküli hálózatok első generácóját fejlesztette és wifit szabványosított, majd 2000-ben megalapította és vezette az egyik első mobiljáték-céget, a PDAmillt. A NavNGo, később NNG navigációs céget 2004-ben alapította társaival, majd építette 10 éven át. A világszinten rendkívül sikeres cégből 2015-ben szállt ki, azóta angyalbefektetőként magyar (elsősorban technológiai) startupok mentorálásával foglalkozik.

Spányik AndrásSpányik András pszichoterapeutaként kollégáival megszervezte, hogy mentális támogatást kapjanak a frontvonalban dolgozók, emellett maga is dolgozott egy covid belgyógyászaton.

Mautner ZsófiaZsófia a brüsszeli Állandó Képviseletet és a diplomata karriert hagyta ott, hogy szenvedélyének, a gasztronómiának hódoljon. Mint mondja: a váltáshoz jó nagy adag bátorságra és megszállottságra volt szükség.

Szabó GabiTöbb, mint 25 éve dolgozik fejlesztőként egyénekkel, csoportokkal, szervezetekkel, szervezetfejlesztő, tréner, csoportvezető, szupervízor és coach szerepekben.

Szecsődi GyörgySzecsődi György, pszichológus, coach több mint 20 éve foglalkozik egyének és szervezetek fejlesztésével. A PAF alapítvány keretein belül önkéntesként egészségügyi intézmények szervezetfejlesztésén is dolgozik.
Watson Coaching, coach

Horváth ZsuzsannaWatson coaching coach

Vass AndiProgram - Virtuális nagyszínpad

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

09.00-09.05

Megnyitó

09.05-10.00

Mit tanulhatunk a kitartásról a koronaév hőseitől?

 

A világjárvány egy éve alatt alig akad a Földön, akit a kiégés legalább egy-két alkotóeleme ne érintene. De kétségtelenül az egészségügyben és szociális ellátásban dolgozók a legerősebben érintettek. Mi tartja bennük a lelket? Mi vagy ki juttatja majd őket új energiákhoz?

Moderátor: Galambos Márton - főszerkesztő, Forbes

Powered by 

A beszélgetés után Szecsődi György, (szervezetfejlesztési tanácsadó) helyezi szakmai keretek közé az elhangzottakat.

 • Baji Anikó, Uzsoki Kórház, koronavírusos betegeket is ellátó sürgősségi osztályon dolgozó betegosztályozó, triázs nővér
 • Baji Anikó  A koronavírus betegek ápolásában szerzett tapasztalatairól írt koronanaplóját két kötetben írta meg (Egy triage naplója, Egy triage naplója 2.), az Akut szakasz orvosi-beteg kapcsolatot erősítő Facebook-oldal alapítója.
 • Szlávik János, Dél-pesti Centrumkórház, infektológiai osztályvezető főorvos, a vírus elleni magyarországi küzdelem egyik arca
 • Szlávik János  1986-ban a SOTE általános orvosi szakán szerzett diplomát. Később belgyógyászatból, fertőző betegségekből és trópusi betegségekből szerzett szakvizsgát. A HIV-/AIDS-betegség és a fertőző, valamint a trópusi betegségek elismert szakértője.
 • Spányik András, Medspot alapítvány kuratóriumi elnöke, szakorvos, pszichoterapeuta-jelölt
 • Spányik András  Spányik András pszichoterapeutaként kollégáival megszervezte, hogy mentális támogatást kapjanak a frontvonalban dolgozók, emellett maga is dolgozott egy covid belgyógyászaton.
 • Szecsődi György, szervezetfejlesztési tanácsadó
 • Szecsődi György  Szecsődi György, pszichológus, coach több mint 20 éve foglalkozik egyének és szervezetek fejlesztésével. A PAF alapítvány keretein belül önkéntesként egészségügyi intézmények szervezetfejlesztésén is dolgozik.
10.00-10.05

Lehet-e válság idején is az élet teljességére figyelni?

 

A Lavylites vezérigazgatója, Kolozsy Balázs szerint önkorlátozás helyett minden helyzetben a teljességre és továbbfejlődésre kell törekedni, még akkor is, ha ez plusz ráfordítást kíván – mert végül sokszorosan megtérül. „Csak úgy tudunk magunkra vigyázni, ha egymásra vigyázunk. Csak akkor tudunk egy problémát megoldani, ha közben sok minden mást is megoldunk. Ez a fejlődés folyamatos élményét adja, és állandó felfedezéseket."

 Powered by 

10.05-10.50

Imádom a munkám! Ez már baj?

 

Akadnak, akik annyira szeretik a munkájukat, hogy szívesen mondanak le cserébe a magánéletükről. Másoknak a kettő teljesen összefonódik. Mi ennek az ára? 

Moderátor: Bánlaki D. Stella - főmunkatárs, Forbes

A beszélgetés után Szabó Gabi (Watson Coaching, alapító; coach (MCC), pszichodramatista) és Horváth Zsuzsanna (Watson Coaching, coach) helyezi szakmai keretek közé az elhangzottakat.

 • Cseke Eszter, On The Spot
 • Cseke Eszter  Egy, ma már világszerte ismert és sokszoros díjnyertes riporterpáros, női tagja. Folyamatosan úton lévő, jól összeszokott dokumentumfilmesek, egyáltalán nem csak kilenctől ötig. Közben élettársak, szerelmesek is, akik éppen második gyermeküket várják. Vajon ők hogyan mennek szabadságra? Mennek?
 • S. Takács András, On The Spot
 • S. Takács András  Egy, ma már világszerte ismert és sokszoros díjnyertes riporterpáros, férfi tagja. Folyamatosan úton lévő, jól összeszokott dokumentumfilmesek, egyáltalán nem csak kilenctől ötig. Közben élettársak, szerelmesek is, akik éppen második gyermeküket várják. Vajon ők hogyan mennek szabadságra? Mennek?
 • Szabó Gabi, Watson Coaching, alapító; coach (MCC), pszichodramatista
 • Szabó Gabi  Több, mint 25 éve dolgozik fejlesztőként egyénekkel, csoportokkal, szervezetekkel, szervezetfejlesztő, tréner, csoportvezető, szupervízor és coach szerepekben.
 • Horváth Zsuzsanna, Watson Coaching, coach
 • Horváth Zsuzsanna • Vass Andi, Watson coaching coach
 • Vass Andi10.50-11.15

Hogyan unatkozzunk jól?

 

Amint fáradt az agyunk, lankad a figyelmünk, nyúlunk a telefonunkért és megnyitjuk valamelyik közösségi oldalt. Kognitív restségnek is hívják a céltalan hírfolyamgörgetést, persze mondhatjuk rá azt is, hogy elfecsérelt idő. Tényleg az? Hogyan tudjuk a javunkra használni ezt az időszakot?

Moderátor: Gólya Ági - újságíró, Forbes

Powered by 

 • Tari Annamária, pszichoterapeuta, pszichoanalitikus
 • Tari Annamária  A kétezres évek közepe óta foglalkozik generációs kérdésekkel és az információs korral, legutóbbi könyve a témában Online illúziók - offline valóság címen jelent meg 2019-ben. Könyveiben leginkább azt tanítja, miként lehet megtalálni az egyensúlyt az online és offline létünk között, szerinte ugyanis ez az érzelmi egészségünk egyik alapköve.
11.15-11.22

Optimizmus a nehéz időkben - így segít a Google a világjárvány alatt

 

2015 óta Európa szerte millióknak, Magyarországon csaknem 100.000 főnek segített a Grow with Google program, vállalkozásuk fellendítésében, a munkaerőpiacon való elhelyezkedésben vagy karrierjükben való előrelépésben. Programjaikkal, eszközeikkel és technológiáival a világjárvány alatt is segítik a magyar vállalkozásokat, startupokat és magánszemélyeket, hogy fejlődjenek, válságállóvá váljanak és megerősödve térhessenek majd vissza a korlátozások után.

Powered by 

11.22-11.57

A cápák legjobb tanácsai

 

A Cápák között tévéműsor sikere bizonyítja, hogy a vállalkozás is lehet menő és nagyon izgalmas Magyarországon. A cápák már megcsinálták a saját üzleti sikertörténeteiket, most segítenek másoknak is. Mi kell az üzleti sikerhez, mik a legnagyobb buktatók, min csúsznak el a legtöbben a tévében és az azon túli üzleti világban?

Moderátor: Ács Gábor - főmunkatárs, Forbes

 • Balogh Levente, Szentkirályi Magyarország Kft., elnök
 • Balogh Levente  A Szentkirályi ásványvizzel 2004-ben robbant be Balogh Levente, minden idők egyik legsikeresebb magyarországi marketingkampányával indítva három év alatt piacvezetővé tett a családi vállalkozás többszörös díjnyertes termékét. 2015-ben stratégiai partnerségre lépett az olasz Pasquale család cseh ásványvízcégével, az egyesülés nyomán jött létre a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz kft. 2018-ban a cseh cég és Balogh Levente közösen felvásárolták a PepsiCo magyarországi érdekeltségeit, a cégcsoport 2019-től Szentkirályi Magyarország néven működik.
 • Balogh Péter, tulajdonos, ügyvezető, angyalbefektető, Baconsult Kft.
 • Balogh Péter  A Nokiánál a vezetéknélküli hálózatok első generácóját fejlesztette és wifit szabványosított, majd 2000-ben megalapította és vezette az egyik első mobiljáték-céget, a PDAmillt. A NavNGo, később NNG navigációs céget 2004-ben alapította társaival, majd építette 10 éven át. A világszinten rendkívül sikeres cégből 2015-ben szállt ki, azóta angyalbefektetőként magyar (elsősorban technológiai) startupok mentorálásával foglalkozik.
11.57-12.30

Ebédszünet

12.30-13.10

Gasztrosztárok és a korona

 

Saját bőrükön tanulták meg, mit jelent az extrém rugalmasság. Egy iparág, a gasztronómia, ahol szó szerint egyik napról a másikra állt meg az élet. Na, most mi lesz? - kérdezték, és mennek azóta is tovább.

Moderátor: Bánlaki D. Stella - főmunkatárs, Forbes

 • Huszár Krisztián, Vietnámigulyás.hu, séf, tulajdonos
 • Huszár Krisztián  Az ország egyik legismertebb séfje, de nem csak egyedi fúziós ételei és sajátos karaktere miatt lett az – gyakori munkahelyváltásai okán is újra és újra témát adott a gasztroszcénának. Pontosan tudja, milyen érzés a kiégés, és nem egyszer megjárta az onnan visszafelé vezető utat. Ma saját bisztrója útját egyengeti, és ezzel együtt alkalmazottai lelkesedését is.
 • Niszkács Anna, tulajdonos, ügyvezető igazgató, Gerbeaud Gasztronómia Kft.
 • Niszkács Anna  Niszkács Anna a Gerbeaud Gasztronómia Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. A magyar csúcsgasztró egyik állócsillagának irányítását épp a koronavírus előtt vette át édesanyjától; a pandémia alatt az Onyx Alkotói Közösségével pedig egy, a fine dining status quo-jától eltávolodó, demokratikus irányítási modellt hoztak létre. A 2022-es magyar Michelin-kalauz bemutatásakor etikus, fenntartható működésüket zöld Michelin csillaggal díjazták.
 • Sárközi Ákos, Borkonyha és Textúra éttermek, vezető séf; RTL Konyhafőnök, műsorvezető
 • Sárközi Ákos  Öt éven át dolgozott üzemi konyhán, később harmadikként szerzett Michelin-csillagot Magyarországon, akkor már a Borkonyha élén. Végigjárta a ranglétrát, séfként alkalmazotti, vezetői és a Textúra étterem által tulajdonosi oldalról, sőt a Konyhafőnök tévésztárjaként is megismerte a gasztronómiát. Bár jól tudja, milyen monoton tud lenni a szakmája, manapság a kortárs művészetből inspirálódva is szívesen visz bele kreativitást.
13.10-14.05

Figyelj rá, hogy mit üzen a fáradtságod!

 

Még be sem égett a nevük, de már kiégtek? Fiatal felnőttek, majdnem két generáció, akik körében általános jelenség, sőt alapállapot a kiégés. Mi áll a világhírű írók és kutatók által is felismert jelenség mögött, és milyen megoldási lehetőségek léteznek rá?

Moderátor: Galavits Patrik - újságíró, Forbes

Powered by 

A beszélgetés után Tóvári Zsuzsanna, (business coach, pszichológus, sport pszichológus, tréner) helyezi szakmai keretek közé az elhangzottakat.

 • Balog Gyöngyvér, Impact Design, társalapító, ügyvezető
 • Balog Gyöngyvér  Az Impact Design full-service ügynökség társalapítója és az Impact Box megálmodója. Borsod megyéből egészen Kenyáig repítette karrierje, az ENSZ kommunikációs munkatársaként több afrikai és közel-keleti misszióban vett részt, ahol sorsfordító találkozások inspirálták saját vállalkozásait. Az Impact Box-szal célja, hogy fenntartható bevételi forrást és büszkeséget biztosítson hátrányos helyzetű közösségek számára.
 • Molnár Dóra, This is Redy, alapító; innovátor, vállalkozó, márkaépítő, girlboss
 • Molnár Dóra  Alkalmazottként dolgozott évekig, ezen évek negatív tapasztalatai sarkalták változásra. Szerepel a 2021-es 30/30-as Forbes-listán, a májusi címlap egyik arca. Fenntartható menstruációs termékével forgatta fel az állóvizet a női intim higiéniás termékek piacán. Legsikeresebb fiatal vállalkozók Széchenyi-díját is megkapta cégével.
 • Nemes Orsolya, generációkutató
 • Nemes Orsolya  Orsolya TEDx előadó, a Generációs mítoszok c. könyv szerzője. Rendszeresen tart itthon és külföldön előadásokat, workshopokat és tréningeket. A Milestone Solutions Lab csapatával multinacionális vállalatokat, közép- és kisvállalkozásokat, valamint NGO-kat támogat hatékony és emberközpontú szervezeti kultúra kialakításában. 2015-ben az 50 tehetséges magyar fiatal közé választották.
 • Tóvári Zsuzsanna, business coach, pszichológus, sport pszichológus, tréner
 • Tóvári Zsuzsanna  Gyerekkora óta az emberek és az emberi kapcsolatok izgatják és ez a lelkesedés hajtja két évtizede a lélektan különböző területein folytatott hivatása során. Dolgozott civilekkel, élsportolókkal, szenvedélybetegekkel, szervezetekkel és ezek a tapasztalatok segítik abban, hogy jelenleg már csak vezetőket fejlesszen. Azért ők a célcsoport mert az Ő kezükben van a legtöbb eszköz és felelősség arra, hogy sok ember életét befolyásolják. Célja, hogy ezt minél több hittel, szeretettel és tudatossággal tegyék hiszen mindannyian alkimisták vagyunk és kincset találunk a másikban ha jól figyelünk. Sportpszichológusként, segítőként szerzett tapasztalataiból sokat merített business coachként hiszen a belső erőforrások csoportosítása, a motiválás, a team munka , a téthelyzetek hatékony kezelése a versenyszférában ugyanolyan fontos mint a versenysportban.
14.05-14.15

Krízisből erő – Az újranyitás lélektana

 

Miután a járvány és a lezárások alaposan felforgatták az életünket, ez óhatatlanul is sok stresszel és félelemmel, szorongással jár. De legalább ennyi érzelmi terheléssel, dilemmával, kódolt konfliktussal fog járni az újranyitás is. Ezért most fontosabb, mint valaha, hogy a megélt nehézségeinkkel, az érzéseinkkel és bennünk zajló lelki és mentális folyamatokkal tudatosabban foglalkozzunk. Valamint hogy aktív részvétellel tegyünk is azért, hogy a fokozatos nyitás során magánemberként és közösségként hogyan tudjuk egymást támogatni az egyéni és a szervezeti gyász folyamatában, a lezárásban, az elengedésben, és abban, hogy együtt alakítsuk ki az új normalitást.

Powered by 

14.15-14.50

Karrierváltók

Hogy elkerüld a kiégést, ötévente válts munkát - tartja a bölcsesség. De mi van akkor, ha nem csak munkahelyet váltana az ember, hanem rájön: teljesen rossz pályán volt eddig? Mi vesz rá valakit, hogy felnőtt korában belevágjon egy új, bizonytalan pályába? Milyen jelei vannak, ha valakinek egy teljesen másik karrier lenne ideális? Meg tudja bárki lépni a váltást, vagy valamilyen különleges képességet igényel? A híres karrierváltók elmondják. 

Moderátor: Topolay Gábor - újságíró, Forbes

Powered by 

 • Gál Kristóf, ORFK, szóvivő; eredeti foglalkozása színművész
 • Gál Kristóf  A legismertebb hazai rendőr színészként diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, olyan művészek voltak az osztálytársai, mint Jordán Adél, Kovács Patrícia vagy Fenyő Iván. Több évnyi munka után azonban rájött: nem a maga ura és csak görcs van benne a színpadon. 27 évesen sétált be a rendőrséghez akkor még nem értették, mit keres náluk.
 • Mautner Zsófia, szakácskönyvszerző, gasztroblogger, eredeti foglalkozása diplomata.
 • Mautner Zsófia  Zsófia a brüsszeli Állandó Képviseletet és a diplomata karriert hagyta ott, hogy szenvedélyének, a gasztronómiának hódoljon. Mint mondja: a váltáshoz jó nagy adag bátorságra és megszállottságra volt szükség.
14.50-14.57

A sorsunk a személyiségünk és az önismeretünk következménye

 

Magyarország legaktívabb menedzsmentszolgáltató cégénél hisznek abban, hogy az út a lényeg, és mindegy, hogy melyik évtizedben találjuk meg önmagunkat, hivatásunkat, a legfontosabb, hogy tegyünk érte. Nem lehet csak a pénzért dolgozni, az gyors kiégéshez vezethet, és nem lehet megélni csak abból amit szívesen csinálunk, ha a piacnak éppen arra, éppen most nincs szüksége.

Powered by 

14.57-15.10

Kávészünet

15.10-15.55

Kijönni a kiégésből

 

Sokszor csak azt érzed, valami nincs rendben. Esetleg azt, hogy semmi sincs rendben. A kiégést felismerni és bevallani igazán nehéz, no meg megtenni az első lépést: segítséget kérni. Vendégünk egy coach és két esete.

Moderátor: Fekete Emese - főmunkatárs, Forbes

Powered by  

 • Csatlós Csilla, business coach
 • Csatlós Csilla  Csatlós Csilla másfél évtizednyi felsővezetői tapasztalat után ma a hozzá forduló felsővezetőket támogatja, a burnout megelőzésével, fennálló burnout kezelésével, változások coachingjával és saját módszerével, a 24 órás detox coachinggal foglalkozik. Két éve Kiégés helyett – egy coach mesél címen könyvet írt a burnoutról. A Zala megyei Bázakerettyén lakik, Bázakerettye polgármestereként a helyi közösségért, helyi közügyekért is sokat tesz.
 • Sárik Péter, jazz-zongorista, zeneszerző, a Sárik Péter Trió alapítója
 • Sárik Péter  Az ország egyik legismertebb és legelismertebb jazz zenésze, aki zeneszerzőként is számos hazai és nemzetközi sikert tudhat magáénak. Emerton, Artisjus, Orszáczky-díja mellett többszörös Fonogram-díjas, idén a magyarjazz.hu közönségszavazásán elnyerte Az év jazz-zongoristája és Az év jazz-billentyűse, orgonistája címet is. Miközben zenéjével tömegeknek ad harmóniát és feltöltődést, a kiégéssel neki is meg kellett küzdenie.
 • Vavrek Balázs, szövegíró, marketingszakember
 • Vavrek Balázs  Az ország egyik top copywritere marketingtanácsokat ad, stratégiát alkot és hardcore szövegírással foglalkozik. Mindezt felháborítóan jó stílusban teszi, és ezt nem csak ő mondja magáról. Hogy időnként a kreatív szakma is bedarálja az embert, arról is tud mesélni.
15.55-16.02

Változz a piaccal! – Az online boltok sosem zárnak

 

Az elmúlt időszak változásai mindenki életére komoly hatást gyakoroltak, új kihívások jelentek meg szakmailag és magánéletben egyaránt, hirtelen mindenki komfortzónán kívül találta magát. Miként élte meg az eMAG Marketplace és a platformon értékesítő közel 5000 aktív e-kereskedő a bezárásokat, az egyébként is dinamikusan változó online piac felpezsdülését és mit tanulhatunk belőle.

Powered by  

16.02-16.37

Párkapcsolati játszmák

 

Orvos-Tóth Noémi megmutatja, hogyan tudod elkerülni, hogy ugyanazokat a végeláthatatlan köröket fusd a párkapcsolataidban. Ha tudatossá válsz és változni kezdesz, a kapcsolataid is változni fognak.

Moderátor: Galambos Márton - főszerkesztő, Forbes

Powered by

 • Orvos- Tóth Noémi, klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus
 • Orvos- Tóth Noémi  Országosan azután lett ismert, hogy a sikerlisták élére került transzgenerációs traumákkal foglalkozó könyve, az Örökölt sors.
16.37-17.02

Újraindulás!

 

Mácsai Pál, az Örkény Színház igazgatója kiégésről, feltöltődésről, monotónia tűrésről, kitartásról és a türelmes újraindulásról.

Moderátor: Galambos Márton - főszerkesztő, Forbes

 • Mácsai Pál, Örkény Színház, igazgató
 • Mácsai Pál  Mácsai Pál 17 éve az Örkény Színház igazgatója, legutóbb tavaly hosszabbították meg 5 évre a megbízatását. Újabban azonban sokan a HBO Terápia sorozatának főszereplőjét alakító pszichológusként gondolnak rá.
17.02-17.10

Záróakkord

Mit kapsz még a jegyed mellé?

Holisztikus kozmetikumok, amelyek inspirációt adnak a testednek és lelkednek. A Lavyl Auricum innovatív összetétele révén szinte a természet lenyomata, és 2020-ban nemzetközi nagydíjat nyert mint pandémiaellenes készítmény. A Lavyl Nose orrápoló spray is döntős volt a kozmetikumok világversenyén. Emellett adunk egy kis válogatást a Lavylites tusfürdőiből, samponjaiból és testápolóiból, hogy a fürdőszobád wellnessé változzon.

__________________________________________

Töltsd fel magad két előadás között a FUZETEA-vel! 

A FUZETEA a tea, a gyümölcslé ízének ínycsiklandozó, különleges és modern fúziója. A FUZETEA ízét adó tealevelek 100%-ban fenntartható gazdaságokból beszerzett tealevelekből származik. Büszkék vagyunk arra, hogy a FUZETEA márkánk RFA tanúsítvánnyal rendelkezik, mely szervezet egy szebb és jobb jövő megalkotására fókuszál a természet és az emberek számára egyaránt. A jegyed mellé egy citrom és citromfüves vagy egy barackos és hibiszkuszos FUZETEA válogatást adunk.

 

__________________________________________

Vegyél részt te is a Hammel & Hochreiter COMPASS menedzser orientáció - "Irányt mutatunk" 30 000 Forint értékű, egy alkalmas online karriertanácsadásán a jegyedhez járó online kuponkóddal!

Partnereink:

Szekció támogatónk


További támogatónk


Google+