Legyél jobb! nap 2020

Élő közvetítés

Belépés

Rossmann + VIP

Kérdésed van az új Rossmann+ VIP programmal kapcsolatban? :) Akkor íme, egy kis segítség:

Szekció támogatónk


További támogatónk


Mi lesz még?

Nem csak elmondjuk, meg is mutatjuk hogyan legyél jobb!

Hogyan tud egy új vendéglátóipari vállalkozás igazodni a megváltozott körülményekhez? Milyen lesz az élet ezután és milyen elvárásoknak kell megfelelni egy kávéházban? Az ARCH&BEANS Kávéművek makro szeparált kávéházi berendezéssel, üvegfalakkal és olyan megoldásokkal nyitja meg új, belvárosi üzletét hamarosan, amelyek segítségével bátran betérhetsz hozzájuk. archandbeans.com
Új élethez, új kávé! Kell a löket, hogy érezd megint élsz.

Új élethez, új kávé! Kell a löket, hogy érezd megint élsz.

Hogyan tud egy új vendéglátóipari vállalkozás igazodni a megváltozott körülményekhez? Milyen lesz az élet ezután és milyen elvárásoknak kell megfelelni egy kávéházban?

Az ARCH&BEANS Kávéművek makro szeparált kávéházi berendezéssel, üvegfalakkal és olyan megoldásokkal nyitja meg új, belvárosi üzletét hamarosan, amelyek segítségével bátran betérhetsz hozzájuk.

archandbeans.com

Résztvevőink között kisorsolunk egy 20.000 Ft-os vouchert, amit beválthatsz Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő drogéria-parfüméria hálózatának országosan több mint 200 boltja valamelyikében. A nap során a kialakult helyzet aktuális problémáira keressük a választ a Rossmann ügyvezetőivel: Németh Kornéllal és Flórián Lászlóval.
Nyerd meg a 20.000 Ft-os Rossmann vouchert!

Nyerd meg a 20.000 Ft-os Rossmann vouchert!

Résztvevőink között kisorsolunk egy 20.000 Ft-os vouchert, amit beválthatsz Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő drogéria-parfüméria hálózatának országosan több mint 200 boltja valamelyikében.

A nap során a kialakult helyzet aktuális problémáira keressük a választ a Rossmann ügyvezetőivel: Németh Kornéllal és Flórián Lászlóval.

Meditáció Karafiáth Balázzsal

Karafiáth Balázs

Mindfulness coach

Regisztrálok

Karafiáth Balázs

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Virtuális workshop terem powered by Grow with Google

Csatlakozz Janusz Stabik business coach 30 perces What the high performers do differently c. előadásához és tudd meg mire kell és érdemes fókuszálnod az üzleti növekedésed elérése érdekében.
 
Az Ügyfélszerzés a weben (Balog Gábor) workshopon bemutatjuk, hogy milyen lépéseket és fázisokat érdemes megkülönböztetni a stratégia kialakításakor, hogyan lehet megközelíteni és felismerni a célcsoportot. Megmutatjuk, hogy a különböző lépéseknél melyik weboldalt vagy médiát érdemes használni és milyen üzenetet érdemes megfogalmazni. Miről lesz szó a képzésen:
Digitális Marketingstratégia
Hogyan lehet ügyfelet keresni?
Milyen ingyenes eszközök segítenek?
Mit mondjak, hogy ügyfeleim legyenek?
Hogyan tudom megtartani az ügyfeleket?

Janusz Stabik

Digital Agency Growth Coach

Regisztrálok

Janusz Stabik

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Balog Gábor

digitális tanácsadó

Regisztrálok

Balog Gábor

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Polyák Balázs

Industry Manager - Export, Startups & Innovation, Google Hungary

Polyák Balázs

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Virtuális workshop terem powered by GROW GROUP

Pataki Katalin

szenior tréner, coach, tanácsadó

Pataki Katalin

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Meretei Barbara, Sztrányay Eszter, Pelyvás Renáta

Közgazdász, szervezetfejlesztő tanácsadó

Meretei Barbara, Sztrányay Eszter, Pelyvás Renáta

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés
Te lefekszel a járványnak és a nyomában loholó válságnak és kivársz, vagy már a következő lépésen gondolkozol? Sodródsz a cunamival, vagy már gyártod a B-tervet? 
 
Te döntesz vagy sodródsz?  
 
A Legyél jobb! nap szereplői idén is azok közül kerülnek ki, akik minden körülmények között képesek meglátni a lehetőségeket a problémák között.
 
Mi, a Forbesnál is ilyenek vagyunk: ezért a körülményekhez alkalmazkodva szeretnénk átadni idén is a Forbes-élményt, megtartjuk évek óta sikeres rendezvényünket, biztonságosan, online!
 

Vendégeink lesznek:

ÉLŐBEN ONLINE

Az amerikai Forbes főszerkesztője, az alapító unokája

Steve ForbesOrvos- Tóth NoémiOrszágosan azután lett ismert, hogy a sikerlisták élére került transzgenerációs traumákkal foglalkozó könyve, az Örökölt sors.

Barabási Albert-LászlóArra, hogy a magyarok a tudományos világ élvonalában vannak világszerte, Barabási Albert-László ékes bizonyíték. A fizikus az IBM-nél került közelebbi kapcsolatba a hálózatelmélettel, azóta is ez a szakterülete. Amerikai és magyar tudományos társaságok tagja, az Egyesült Államokban él és kutat. Ő és kutatócsoportja a web „átmérőjét” is meghatározta; e szerint átlagosan 19 kattintásra vagyunk a jelenleg fellelhető bármely internetes oldaltól.

Presser GáborRocklegenda, magyar szöveggel. Aki a dalain nőtt fel, annak mindig megújulni képes zeneszerző, a fiatalabbaknak brummogó hangú, napszemüveges zsűritag, a producereknek kemény érdekérvényesítő, a Kanye Westet sarokba szorító harcos, a profizmust elváró, mégis ösztönös zenész, a bulvártól távol maradó sztár. A Locomotiv GT-vel zenélt a világ egyik legnagyobb rockfesztiválján, Amerikában, most, fél évszázad elteltével a New York-i Broadway ismerkedett a Padlás című darabjával. Egy mosolygós bohém, aki tudja a dallamot, és mi tudjuk a szót.

Edith Eva EgerDr. Edith Eva Eger tizenhat éves volt, amikor a nácik megérkeztek magyarországi szülővárosába, Kassára, és családjával együtt Auschwitzba hurcolták, ahol aztán elvesztette szüleit. Megmenekülve, felnőve a tengerentúlon azért lett pszichológus, hogy saját maga mellett másoknak is segíthessen megszabadulni a múltjuktól, a kudarcaiktól és a félelmeiktől, a dühüktől és a botlásaiktól, a feloldatlan fájdalmaiktól, és hogy így átélhessék az élet gazdagságát és szabadságát.

Péterffy TamásPéterffy Tamás, az Interactive Brokers alapítója az ország egyik leggazdagabb családjába született egy orosz légitámadás alatt, de már szegénységben és számkivetettségben nőtt fel Budapesten. Amerikába üres zsebbel érkezett 1965-ben, ma mégis ő a világon élő leggazdagabb magyar az amerikai Forbes globális listája szerint. Szerinted van tapasztalata az újrakezdésben?

Molnár Ferenc CaramelMolnár Ferenc Caramel 2005-ben került a zenei köztudatba, 15 év elteltével a hazai zenei és közélet kiemelt szereplője lett. Eddig 7 nagylemeze jelent meg, öt teltházas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában. Facebook rajongótábora 400,000 feletti, szerzeményeit 100 milliónál többször töltötték le YouTube-on és más internetes felületeken. Háromszor tüntették ki Fonogram-díjjal, 2018-ben pedig elsőként kapta meg az újonnan alapított Máté Péter-díjat a könnyűzene területén végzett kiemelkedő munkásságáért.

Balogh LeventeA Szentkirályi ásványvizzel 2004-ben robbant be Balogh Levente, minden idők egyik legsikeresebb magyarországi marketingkampányával indítva három év alatt piacvezetővé tett a családi vállalkozás többszörös díjnyertes termékét. 2015-ben stratégiai partnerségre lépett az olasz Pasquale család cseh ásványvízcégével, az egyesülés nyomán jött létre a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz kft. 2018-ban a cseh cég és Balogh Levente közösen felvásárolták a PepsiCo magyarországi érdekeltségeit, a cégcsoport 2019-től Szentkirályi Magyarország néven működik.

Böjte CsabaNeki kell állni és dolgozni, aztán jönnek az eredmények. Azonban van az a pont, amikor el kell fogadni, hogy valami nem megy vagy nem igazságos. „Isten selejtet nem teremt” - Böjte Csaba ferences rendi szerzetes ilyen elvek mentén él és építi az árva gyerekeket segítő alapítványát, aminek már több ezer gyerek köszönhet egy jobb, tisztességesebb életet.

Fehér GyulaNem csak fel tudott építeni egy világszerte sikeres startupot, el is tudta adni. Miután az IBM felvásárolta a Ustream-et Fehér Gyula megnézte azt is, milyen a globális multinál dolgozni. Ma már saját kockázati-tőke alapját, az Oktogon Ventures-t egyengeti, és kapcsolati tőkéjét jól mutatja, hogy Ashton Kutcherrel is van közös befektetése. Az RTL Klubon futó Cápák között műsorban is befektetőként van jelen és akkor van igazán formában, ha rövid de kíméletlen kérdéseket tehet fel.

Tomáš ČuprViszonylag csenben indult a kifli.hu online szupermarket a magyar piacon, de a szakma odafigyelt rá. A cseh tulaj a Rohrik.cz és alapítója Tomáš Čupr Prágában, az online piacon előzi az ottani Tescót. A karantén persze jókor jött a kifli.hu-nak és az egykor angol gyárakban kétkezi munkát végző Tomáš Čupr cége Budapesten repülőrajtot vehet. Tomás igazi sorozatvállalkozó, internetes fenegyerek.

Lakatos DávidElső startupját a Dropbox vásárolta fel, de miután látta az amerikai cég kizsigerelt kollégáit, továbbállt. Társtulajdonosként csatlakozott az olcsó 3D-nyomtatókat fejlesztő bostoni Formlabshez, melynek már Budapesten is van bázisa. Neki köszönhető, hogy újra van magyar kötődésű unikornis (1 milliárd dollárnál többet érő) startup. A koronavírus őket is elérte: először a kínai gyárat kellett leállítani az év elején, most pedig lélegeztetőgépekhez készítenek alkatrészeket.

Nyáry Krisztián és LucaNyáry Krisztián szereti úgy láttatni élete nagy váltásait, mint, amiket a véletlen sodort elé. Lánya, Luca kicsit sem sodrodó alkat, türelmetlen, szókimondó és zavarja, ha nem veheti kezébe saját sorsa alakítását. A kép persze sohasem fekete vagy fehér, ellenben az időzítés, amikor ilyenekről beszélgetünk velük, különleges: Krisztián 17-18 volt a rendszerváltáskor, Luca most 19 a koronavírus idején – mindketten fiatal felnőttként élték, élik át, hogy hirtelen megváltozik körülöttük a világ.

Flórián LászlóFlórián László 2012 óta a Rossmann Magyarország ügyvezető igazgatója. 2017 év végéig a vállalat cseh piacáért is felelős volt. Karrierjét 1997-ben kezdte a Metrónál, ezt követte, az OBI. Mielőtt a Rossmannhoz érkezett, a Baumaxnál a romániai leányvállalat értékékesítési igazgatójaként dolgozott.

Németh KornélNémeth Kornél 2019. júliusában érkezett a Rossmann Magyarországhoz és 2020. február elsejétől a drogárialánc hazai ügyvezetője. 16 éve dolgozik a kereskedelmi szektorban: legutóbb az Aldinál közel 10 évet töltött, előtte az Tesco, Media Markt hazai vállalatainál és az Euronicsnál dolgozott különböző pozíciókban. Karrierje során 3 évet dolgozott külföldön.

Boros BotondA Google magyarországi marketingvezetője. A Budapesti Metropolitan Egyetemen (korábban Budapesti Kommunikációs Főiskola) végzett üzleti kommunikáció szakirányon, mesteri fokozatot stratégiai menedzsmentből szerzett a lengyel Kozminski Egyetemen, Varsóban. Széleskörű tapasztalatokkal rendelkező marketingszakember, aki az e-kereskedelmi szcéna hazai és regionális nemzetközi színterén is megállta a helyét. Kiemelt tapasztalatokat szerzett a lengyel, a szlovák és a cseh piacokon, illetve az online banking és az online fizetés területein. A Google-höz a PayPaltól érkezett, de korábban dolgozott a Cetelemnél és a Vodafone-nál is.
Meditáció Karafiáth Balázzs..

Karafiáth BalázsKarafiáth Balázs felhasználja az agytudományok, a szociális kommunikáció és a viselkedési tudományok legújabb eredményeit. Ezt elmélyült odafigyeléssel és mély, empatikus megértéssel egészíti ki, így segít a vezetőknek teljesítményük fokozásában. Dr. Karafiáth három sikeres cég megalapításában vett részt, kommunikáció-elméletből doktorált és most coachként és szervezetfejlesztőként hasznosítja az elmúlt 25 év tapasztalatait.

Sárvári GyörgyAz ELTE pszichológia szakán szerzett diplomát, majd pszichológiai tudományokból doktorált. Coachinggal, szervezetfejlesztéssel, vezetőképzéssel foglalkozik, egyben a hazai sportéletben is sikeresen támogat válogatott sportolókat. Tanácsadóként számos jelentős cégnél dolgozott itthon és külföldön, valamint tanított több egyetemen a coachingról, csoportdinamikáról, szervezetfejlesztésről és a tapasztalati tanulásról. Életében meghatározó a harcművészeti gyakorlás, és a meditáció.
Virtuális workshop terem po..
Industry Manager - Export, Startups & Innovation, Google Hungary

Polyák Balázscountry manager, Google Magyarország

Bíró PálVirtuális workshop terem po..

Janusz StabikI help startups, agencies, and SMBs to grow. I've built, grown, and exited my own business and now help high growth business leaders across the globe to achieve their own goals. My clients get results, lead happier lives, and have more time for the things they love.

Barnóczki Annamária2016. óta másodízben az ICF Magyar tagozatának Akkreditációs igazgatója. Az elsők között szerezte meg Magyarországon a legmagasabb nemzetközi coach-minősítést, az ún. MCC (Master Certified Coach) szintet. Nagyvállalatok közép- és felsővezetőit támogatja abban, hogy még jobb vezetőkké, még jobb emberekké váljanak, ezáltal egy még jobb világban élhessünk. Kiemelt szakterületei a vezetői önismeret, a vezetői készségek fejlesztése, a konfliktus-, stresszkezelés és a karriermenedzsment. A folyamatos szakmai fejlődésen túl fontosnak tartja az önismereti munkát. Az élethosszig tartó tanulás és a tudásmegosztás híve, ezért folyamatosan oktat coach hallgatókat.

Máté BeátaMáté Beáta a learning üzletág, azaz a trénerek és coachok vezetője a GROW Csoportnál. A GROW integratív vezetőfejlesztési programjának- és az üzletág vezetőjeként is azt vallja, hogy a sikeres vezetővé váláshoz elengedhetetlen a tudatosság és az önismeret fejlesztése. Fontos ismerni azokat a készségeket és értékeket, amivel egy 21. századi vezetőnek rendelkeznie kell egy egészséges szervezet vezetéséhez.

Sanjay GuptaSanjay Gupta, a GROW Csoport vezérigazgatója 2 kontinens 3 országát (India, Németország, Magyarország) átívelő vezetői tapasztalattal rendelkezik. Olyan nagyvállalatok sikeres működéséhez járult hozzá, mint a Siemens és a T-Systems Magyarország; utóbbi vállalatnál kétszer is őt szavazták meg az Év Vezetőjének. A GROW Csoport vezetése mellett felsővezetői coachként, CXO tanácsadóként, és inspirációs előadóként dolgozik
Virtuális workshop terem po..

Pataki KatalinAz ELTE Bölcsészkarán diplomázott magyar és angol szakon. 20 évig volt a közszolgálati Magyar Televízió szerkesztője, riportere és műsorvezetője. 2010-ben Minőségi Újságírás díjat kapott. Médiatapasztalata mellett tanácsadói és szervezetfejlesztési gyakorlattal is rendelkezik. A GROW Csoportnak 2011 óta munkatársa, szenior tréner és coach. Okleveles NLP mester és PCM® tréner. Fő szakterületei között van a hatásgyakorlás, reziliencia, önismeret, erőszakmentes kommunikáció (EMK), PCM (Process Communication Model®), vezetői készségek fejlesztése.

Lóránth ZoltánHogyan tud egy új vendéglátóipari vállalkozás igazodni a megváltozott körülményekhez? Milyen elvárásoknak kell megfelelnie egy kávéháznak ezután? Az ARCH&BEANS tulajdonosa és pörkölőmestere, Lóránth Zoltán szerint a minőségen túl a létértelmezésben rejlik Budapest új kávéjának erőssége.
Virtuális workshop terem po..

Meretei Barbara, Sztrányay Eszter, Pelyvás RenátaMeretei Barbara : Közgazdász, szervezetfejlesztő tanácsadó, tréner, coach. Hét éve foglalkozik szervezetek, csoportok és egyének fejlesztésével. Az 1.2.3! füzet egyik megalkotója. A jelenlegi vírushelyzetet egy felgyorsult önismereti útnak látja, annak minden nehézségével és lehetőségével.  Sztrányay Eszter: Közgazdász, szervezetfejlesztő tanácsadó és tréner, 2016 óta dolgozik a GROW Csoportnál, az 1.2.3! füzet egyik megalkotója. Saját állítása szerint a jelen helyzetben fontos az időnkénti újratervezés – érzelmi és racionális alapokon egyaránt.  Pelyvás Renáta: Közgazdász, junior szervezetfejlesztő tanácsadó. Tréningek és workshopok keretében támogatja az egyéneket a fejlődésükben. Ezt az egyedülálló helyzetet egy tanulási lehetőségnek látja, amelynek köszönhetően nagyobb mértékű tudatosságot lehet vinni a mindennapokba.
Virtuális workshop terem po..

Balog GáborA reklám és marketing világában már több mint 20 éve dolgozik, amiből 10 évet különböző bankok döntéshozói pozícióiban töltött el. Különösen büszke az Első Lakáshitel Bank márkanév bevezetésére, a Magyar Cetelem Bank marketing folyamatainak reformjára, és a Volksbank / Sberbank átmárkázására. A Stringbike magyar startupnál a marketing mellett termék fejlesztés és sales folyamatokat is koordinált. Jelenleg a Grow with Google Digital Workshop szervezője és oktatója. Lábnyom: 1+ MRD elköltött marketing forint, 20+ év tapasztalat, 15.000+ vállalkozó fejlesztése

Somlai LászlóSomlai László, az Erste Private Banking vezetője a vagyonkezelés szakértője: több mint húsz éve foglalkozik mások pénzének szaporításával – sikeresen. Az Erste Bank Magyarországon háromezer milliárd forintos portfoliót kezel – a privátbanki üzletág teljesítménye pedig kiemelkedik a többi közül. A magasabb hozamok az ügyfelek számának gyorsabb növekedését hozták magukkal, miközben az elmúlt évtizedek alatt válságok sorozatát kellett átvészelni. „Aki befektet, biztos lehet abban, hogy lesznek olyan választásai, szembe kerül olyan helyzetekkel, ahol bukik majd. A kérdés, ezt miként tudjuk feldolgozni, mennyire vagyunk válságállók, és miként vagyunk képesek újratervezni a pénzügyeinket, hogy még stabilabb lábakon álljunk a jövőben” – mondja a járvány kapcsán.
Összes előadó

Program:

Házigazda: Galambos Márton - Forbes főszerkesztő

 

10.00-10.10

Megnyitó

10.10-10.35

Családerő: hogy hívd elő?

A családi örökséget nem csak magunkba szívjuk, már születésünkkor is velünk van. Válságban zsigeri reakciókat adunk, mert veszélyben érezzük magunkat. Orvos-Tóth Noémi azzal foglalkozik, hogyan tudjuk átvenni az irányítást a döntéseink felett, hogy az örökségül érkezett családi válaszok ne sodorjanak el minket, hanem tudatosan éljünk velük.
 • Orvos- Tóth Noémi, klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus
 • Orvos- Tóth Noémi  Országosan azután lett ismert, hogy a sikerlisták élére került transzgenerációs traumákkal foglalkozó könyve, az Örökölt sors.
10.35-10.57

Mikor elmélkedj és mikor dönts?

Az élet nem mindig igazságos, de ezt el kell fogadni, és menni, dolgozni kell tovább, vallja az alapítványán keresztül több ezer gyermeket segítő Böjte Csaba. Ez viszont nem jelenti azt, hogy sodródni kellene, a szerzetes szerint a befelé fordulást döntés kell, hogy kövesse. De mi a helyzet a miértekkel, van-e jó eszköz a továbblépésre, milyen értékrendet alakítsunk ki egy válságban, és mikor jön el az elmélkedés után az utunk kiválasztásának ideje?
 • Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes
 • Böjte Csaba  Neki kell állni és dolgozni, aztán jönnek az eredmények. Azonban van az a pont, amikor el kell fogadni, hogy valami nem megy vagy nem igazságos. „Isten selejtet nem teremt” - Böjte Csaba ferences rendi szerzetes ilyen elvek mentén él és építi az árva gyerekeket segítő alapítványát, aminek már több ezer gyerek köszönhet egy jobb, tisztességesebb életet.
10.57-11.24

Író lett, mert úgy hozta a sors. Ír, mert mindig ezt akarta

Nyáry Krisztián szereti úgy láttatni élete nagy váltásait, mint, amiket a véletlen sodort elé. Lánya, Luca kicsit sem sodródó alkat, türelmetlen, szókimondó és zavarja, ha nem veheti kezébe saját sorsa alakítását. A kép persze sohasem fekete vagy fehér, ellenben az időzítés, amikor ilyenekről beszélgetünk velük, különleges: Krisztián 17-18 volt a rendszerváltáskor, Luca most 19 a koronavírus idején – mindketten fiatal felnőttként élték, élik át, hogy hirtelen megváltozik körülöttük a világ.
 • Nyáry Krisztián és Luca, Az Így szerettek ők és további 9 bestseller írója és első könyves lánya
 • Nyáry Krisztián és Luca  Nyáry Krisztián szereti úgy láttatni élete nagy váltásait, mint, amiket a véletlen sodort elé. Lánya, Luca kicsit sem sodrodó alkat, türelmetlen, szókimondó és zavarja, ha nem veheti kezébe saját sorsa alakítását. A kép persze sohasem fekete vagy fehér, ellenben az időzítés, amikor ilyenekről beszélgetünk velük, különleges: Krisztián 17-18 volt a rendszerváltáskor, Luca most 19 a koronavírus idején – mindketten fiatal felnőttként élték, élik át, hogy hirtelen megváltozik körülöttük a világ.
11.24-11.39

Grow Group - Máté Beáta

 • Máté Beáta, Learning üzletágvezető, Grow csoport
 • Máté Beáta  Máté Beáta a learning üzletág, azaz a trénerek és coachok vezetője a GROW Csoportnál. A GROW integratív vezetőfejlesztési programjának- és az üzletág vezetőjeként is azt vallja, hogy a sikeres vezetővé váláshoz elengedhetetlen a tudatosság és az önismeret fejlesztése. Fontos ismerni azokat a készségeket és értékeket, amivel egy 21. századi vezetőnek rendelkeznie kell egy egészséges szervezet vezetéséhez.
11.39-11.50

Válságkezelés

 • Flórián László, a Rossmann Magyarország ügyvezető igazgatója
 • Flórián László  Flórián László 2012 óta a Rossmann Magyarország ügyvezető igazgatója. 2017 év végéig a vállalat cseh piacáért is felelős volt. Karrierjét 1997-ben kezdte a Metrónál, ezt követte, az OBI. Mielőtt a Rossmannhoz érkezett, a Baumaxnál a romániai leányvállalat értékékesítési igazgatójaként dolgozott.
 • Németh Kornél, a Rossmann Magyarország ügyvezető igazgatója
 • Németh Kornél  Németh Kornél 2019. júliusában érkezett a Rossmann Magyarországhoz és 2020. február elsejétől a drogárialánc hazai ügyvezetője. 16 éve dolgozik a kereskedelmi szektorban: legutóbb az Aldinál közel 10 évet töltött, előtte az Tesco, Media Markt hazai vállalatainál és az Euronicsnál dolgozott különböző pozíciókban. Karrierje során 3 évet dolgozott külföldön.
11.50-12.10

15 éve a csúcson, merre tovább?

Pontosan 15 évvel Megasztár-győzelme után a nyolcadik lemeze bemutatójára készül, de még nem biztos, hogy lehetnek nyáron koncertek. Most karanténkoncertezik, de hogyan szervezi újra magát az egyik legnépszerűbb magyar énekes?
 • Molnár Ferenc Caramel, Máté Péter- és Fonogram-díjas zeneszerző, előadó
 • Molnár Ferenc Caramel  Molnár Ferenc Caramel 2005-ben került a zenei köztudatba, 15 év elteltével a hazai zenei és közélet kiemelt szereplője lett. Eddig 7 nagylemeze jelent meg, öt teltházas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában. Facebook rajongótábora 400,000 feletti, szerzeményeit 100 milliónál többször töltötték le YouTube-on és más internetes felületeken. Háromszor tüntették ki Fonogram-díjjal, 2018-ben pedig elsőként kapta meg az újonnan alapított Máté Péter-díjat a könnyűzene területén végzett kiemelkedő munkásságáért.
12.10-13.15

Ebédszünet

13.15-13.47

Cápák: Hogy lehet egy döntésnek súlya életed üzlete után?

Akik azt mondták, Balogh Levente a Szentkirályi többségének eladásával meghajolt a piac előtt, azokra biztosan rácáfolt, amikor megvette a Pepsi régiós jogait. Élete nagy üzletei után hogyan dönt a kisebb befektetésekről? Fehér Gyula útja rengeteg döntésen keresztül vezetett odáig, hogy az IBM megvette cégét, a Ustream-et. Sodródtak néha? Ha akartak volna, se biztos, hogy ment volna, annyira új volt a piac is, ahol a legkomolyabb technológiát rakták össze. Cápák – árral szemben.
 • Balogh Levente, Szentkirályi Magyarország Kft., elnök
 • Balogh Levente  A Szentkirályi ásványvizzel 2004-ben robbant be Balogh Levente, minden idők egyik legsikeresebb magyarországi marketingkampányával indítva három év alatt piacvezetővé tett a családi vállalkozás többszörös díjnyertes termékét. 2015-ben stratégiai partnerségre lépett az olasz Pasquale család cseh ásványvízcégével, az egyesülés nyomán jött létre a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz kft. 2018-ban a cseh cég és Balogh Levente közösen felvásárolták a PepsiCo magyarországi érdekeltségeit, a cégcsoport 2019-től Szentkirályi Magyarország néven működik.
 • Fehér Gyula, társalapító Oktogon Ventures
 • Fehér Gyula  Nem csak fel tudott építeni egy világszerte sikeres startupot, el is tudta adni. Miután az IBM felvásárolta a Ustream-et Fehér Gyula megnézte azt is, milyen a globális multinál dolgozni. Ma már saját kockázati-tőke alapját, az Oktogon Ventures-t egyengeti, és kapcsolati tőkéjét jól mutatja, hogy Ashton Kutcherrel is van közös befektetése. Az RTL Klubon futó Cápák között műsorban is befektetőként van jelen és akkor van igazán formában, ha rövid de kíméletlen kérdéseket tehet fel.
13.49-13.59

Távmunkára való átállás kihívásai. Hogyan maradhatsz mindeközben motivált?

13.59-14.19

Nem jó döntéseket hoznak, hanem jól – Unikornis Bostonból

Lakatos Dávid az egyik legígéretesebb 3D-nyomtatógyártó startupot építi Bostonban, a Formlabs-t. Egymilliárd dolláros értékelésig vitte. „Itt folyamatosan az a poén, hogy mikor jönnek a felnőttek, hogy elvegyék a játékainkat” – mondta korábban a Forbesnak. Sem ő, sem társai nem menedzseltek még nagy céget, márpedig az a céljuk, hogy egy „rohadt nagyot” építsenek. A koronavírus-tesztek előállításába szinte azonnal beszálltak. Hogyan hoznak tudatos döntéseket?
 • Lakatos Dávid, társtulajdonos és termékfejlesztési igazgató, Formlabs
 • Lakatos Dávid  Első startupját a Dropbox vásárolta fel, de miután látta az amerikai cég kizsigerelt kollégáit, továbbállt. Társtulajdonosként csatlakozott az olcsó 3D-nyomtatókat fejlesztő bostoni Formlabshez, melynek már Budapesten is van bázisa. Neki köszönhető, hogy újra van magyar kötődésű unikornis (1 milliárd dollárnál többet érő) startup. A koronavírus őket is elérte: először a kínai gyárat kellett leállítani az év elején, most pedig lélegeztetőgépekhez készítenek alkatrészeket.
14.19-14.30

Barnóczki Annamária

 • Barnóczki Annamária, Master Certified Coach executive, team és mentor coach munka- és szervezetpszichológus
 • Barnóczki Annamária  2016. óta másodízben az ICF Magyar tagozatának Akkreditációs igazgatója. Az elsők között szerezte meg Magyarországon a legmagasabb nemzetközi coach-minősítést, az ún. MCC (Master Certified Coach) szintet. Nagyvállalatok közép- és felsővezetőit támogatja abban, hogy még jobb vezetőkké, még jobb emberekké váljanak, ezáltal egy még jobb világban élhessünk. Kiemelt szakterületei a vezetői önismeret, a vezetői készségek fejlesztése, a konfliktus-, stresszkezelés és a karriermenedzsment. A folyamatos szakmai fejlődésen túl fontosnak tartja az önismereti munkát. Az élethosszig tartó tanulás és a tudásmegosztás híve, ezért folyamatosan oktat coach hallgatókat.
14.30-15.00

Steve Forbes az újradindításról (angol)

Hogyan látja a lapalapító unokája az amerikai gazdaság jövőjét? Miért kényszeríthette térdre a világ legnagyobb gazdaságát a vírus? A különc Steve Forbes, aki kétszer is megpróbált a republikánusok elnökjelöltje lenni először, élőben magyar közönség előtt.
15.00-15.20

A leggazdagabb magyar

Péterffy Tamás ötévente, érettségi találkozóira látogat Magyarországra. Mielőtt legközelebb jön, cégét, az elektronikus tőzsdézés úttörőjének számító Interactive Brokerst kell átkormányoznia a válságon. Az eddigiekből győztesként jött ki.
 • Péterffy Tamás, Amerikai magyar milliárdos üzletember
 • Péterffy Tamás  Péterffy Tamás, az Interactive Brokers alapítója az ország egyik leggazdagabb családjába született egy orosz légitámadás alatt, de már szegénységben és számkivetettségben nőtt fel Budapesten. Amerikába üres zsebbel érkezett 1965-ben, ma mégis ő a világon élő leggazdagabb magyar az amerikai Forbes globális listája szerint. Szerinted van tapasztalata az újrakezdésben?
15.20-15.42

A cseh internet fenegyerek a Kifli.hu mögött

Csehország internetes fenegyereke igazi sorozatvállalkozó, de nem volt ez mindig így, a húszas éveiben Nagy-Britanniában dolgozott gyári munkásként. A kifli.hu (és a cseh eredeti, a rohlik.cz) alapítója Magyarországra a válság előtt lépett be. Hogyan turbózta fel magyar házhozszállító cégét márciusban? Itthon is reális cél, amit Prágában már elért: megelőzni a Tescót a házhozszállítási piacon?
 • Tomáš Čupr, alapító, Kifli.hu
 • Tomáš Čupr  Viszonylag csenben indult a kifli.hu online szupermarket a magyar piacon, de a szakma odafigyelt rá. A cseh tulaj a Rohrik.cz és alapítója Tomáš Čupr Prágában, az online piacon előzi az ottani Tescót. A karantén persze jókor jött a kifli.hu-nak és az egykor angol gyárakban kétkezi munkát végző Tomáš Čupr cége Budapesten repülőrajtot vehet. Tomás igazi sorozatvállalkozó, internetes fenegyerek.
15.42-16.02

Barabási Albert-László - Aki előre tudta, hogy leáll a világ

Hálózatkutató fizikusként Barabási Albert-László a siker képletének megalkotása után sem lassított. Ahogy kitört a világjárvány, bostoni laboratóriumának összes erőforrását egy potenciális gyógyszer felkutatására állította rá. Mindeközben tudta, és világgá is kürtölte, hogy a pandémia után semmi sem lesz olyan, mint előtte volt. De vajon milyen világ vár ránk a járvány után? Az emberi kapcsolatok az internetre költöznek? Miben segítheti a visszarendeződést a hálózatkutatás, és milyen gyógyszerkutatásokat hozhat a csúcstechnológia?
 • Barabási Albert-László, világhírű hálózatkutató
 • Barabási Albert-László  Arra, hogy a magyarok a tudományos világ élvonalában vannak világszerte, Barabási Albert-László ékes bizonyíték. A fizikus az IBM-nél került közelebbi kapcsolatba a hálózatelmélettel, azóta is ez a szakterülete. Amerikai és magyar tudományos társaságok tagja, az Egyesült Államokban él és kutat. Ő és kutatócsoportja a web „átmérőjét” is meghatározta; e szerint átlagosan 19 kattintásra vagyunk a jelenleg fellelhető bármely internetes oldaltól.
16.02-16.12

Teremtő káosz

 • Sárvári György, Coach - Bardo Consulting
 • Sárvári György  Az ELTE pszichológia szakán szerzett diplomát, majd pszichológiai tudományokból doktorált. Coachinggal, szervezetfejlesztéssel, vezetőképzéssel foglalkozik, egyben a hazai sportéletben is sikeresen támogat válogatott sportolókat. Tanácsadóként számos jelentős cégnél dolgozott itthon és külföldön, valamint tanított több egyetemen a coachingról, csoportdinamikáról, szervezetfejlesztésről és a tapasztalati tanulásról. Életében meghatározó a harcművészeti gyakorlás, és a meditáció.
16.12-16.20

Újratervezés

 • Somlai László, Erste Private Banking vezető
 • Somlai László  Somlai László, az Erste Private Banking vezetője a vagyonkezelés szakértője: több mint húsz éve foglalkozik mások pénzének szaporításával – sikeresen. Az Erste Bank Magyarországon háromezer milliárd forintos portfoliót kezel – a privátbanki üzletág teljesítménye pedig kiemelkedik a többi közül. A magasabb hozamok az ügyfelek számának gyorsabb növekedését hozták magukkal, miközben az elmúlt évtizedek alatt válságok sorozatát kellett átvészelni. „Aki befektet, biztos lehet abban, hogy lesznek olyan választásai, szembe kerül olyan helyzetekkel, ahol bukik majd. A kérdés, ezt miként tudjuk feldolgozni, mennyire vagyunk válságállók, és miként vagyunk képesek újratervezni a pénzügyeinket, hogy még stabilabb lábakon álljunk a jövőben” – mondja a járvány kapcsán.
16.20-16.25

Új élethez új kávé! Kell a löket, hogy érezd megint élsz!

A több hónapon át tartó tervezés, szervezés, felújítás és megvalósítás eredményeképpen megszületett az Arch&Beans Kávéművek, amit meg is mutatunk Nektek egy nem mindennapi kisfilmben. A Forbes Legyél Jobb! Nap alkalmával az ARCH&BEANS tulajdonosával és pörkölőmesterével, Lóránth Zoltánnal arról beszélünk, hogy a JÓ KÁVÉ valójában egy napi szertartás és a minőségen túl a létértelmezésben rejlik Budapest új kávéjának erőssége.
 • Lóránth Zoltán, tulajdonos, pörkölőmester, Arch & Beans
 • Lóránth Zoltán  Hogyan tud egy új vendéglátóipari vállalkozás igazodni a megváltozott körülményekhez? Milyen elvárásoknak kell megfelelnie egy kávéháznak ezután? Az ARCH&BEANS tulajdonosa és pörkölőmestere, Lóránth Zoltán szerint a minőségen túl a létértelmezésben rejlik Budapest új kávéjának erőssége.
16.25-16.30

Kávészünet

16.30-16.40

Távoktatásra való átállás kihívásai. Gyors reagálás eszközei.

 • Boros Botond, Head of Marketing, Google
 • Boros Botond  A Google magyarországi marketingvezetője. A Budapesti Metropolitan Egyetemen (korábban Budapesti Kommunikációs Főiskola) végzett üzleti kommunikáció szakirányon, mesteri fokozatot stratégiai menedzsmentből szerzett a lengyel Kozminski Egyetemen, Varsóban. Széleskörű tapasztalatokkal rendelkező marketingszakember, aki az e-kereskedelmi szcéna hazai és regionális nemzetközi színterén is megállta a helyét. Kiemelt tapasztalatokat szerzett a lengyel, a szlovák és a cseh piacokon, illetve az online banking és az online fizetés területein. A Google-höz a PayPaltól érkezett, de korábban dolgozott a Cetelemnél és a Vodafone-nál is.
16.40-17.00

Nem adom fel! (De tényleg nem!)

Huszonévesen négyszázezer néző előtt fellépni Amerikában – egy ilyen forgatókönyvet minden fiatal rockzenész elfogadna, különösen, ha Közép-Európából érkezett. Neki ez is megadatott, de a sikert a Locomotiv GT-vel sosem tudták learatni külföldön. Majdnem öt évtizeddel később mégis felfigyelhet rá Amerika, Presser Gábor darabját nemrég New Yorkban próbálták. De hogy jutott újra oda?
 • Presser Gábor, zeneszerző, énekes
 • Presser Gábor  Rocklegenda, magyar szöveggel. Aki a dalain nőtt fel, annak mindig megújulni képes zeneszerző, a fiatalabbaknak brummogó hangú, napszemüveges zsűritag, a producereknek kemény érdekérvényesítő, a Kanye Westet sarokba szorító harcos, a profizmust elváró, mégis ösztönös zenész, a bulvártól távol maradó sztár. A Locomotiv GT-vel zenélt a világ egyik legnagyobb rockfesztiválján, Amerikában, most, fél évszázad elteltével a New York-i Broadway ismerkedett a Padlás című darabjával. Egy mosolygós bohém, aki tudja a dallamot, és mi tudjuk a szót.
17.00-17.22

Hogyan számoljunk le végleg a félelmeinkkel és a fájdalmainkkal?

A traumáknak ezerféle forrása és formája lehet, és még a látszólag legkisebbek is kísérthetnek és befolyásolhatnak minket életünk végéig. Kivéve, ha rászánjuk magunkat és szembe nézünk velük, bármilyen távolságban is legyenek. Az Auschwitzot is megjárt, családját ott elveszítő Dr. Eger felnőtt fejjel, már klinikai szakpszichológusként nézett szembe saját múltjával és vette kézbe életét. Azóta másoknak is segít megszabadulni a kudarcaiktól, a félelmeiktől, a dühüktől és a fájdalmaiktól.
 • Edith Eva Eger, klinikai pszichológus, a Kaliforniai Egyetem oktatója
 • Edith Eva Eger  Dr. Edith Eva Eger tizenhat éves volt, amikor a nácik megérkeztek magyarországi szülővárosába, Kassára, és családjával együtt Auschwitzba hurcolták, ahol aztán elvesztette szüleit. Megmenekülve, felnőve a tengerentúlon azért lett pszichológus, hogy saját maga mellett másoknak is segíthessen megszabadulni a múltjuktól, a kudarcaiktól és a félelmeiktől, a dühüktől és a botlásaiktól, a feloldatlan fájdalmaiktól, és hogy így átélhessék az élet gazdagságát és szabadságát.
17.22-17.37

Grow Group

 • Sanjay Gupta, GROW Csoport vezérigazgató
 • Sanjay Gupta  Sanjay Gupta, a GROW Csoport vezérigazgatója 2 kontinens 3 országát (India, Németország, Magyarország) átívelő vezetői tapasztalattal rendelkezik. Olyan nagyvállalatok sikeres működéséhez járult hozzá, mint a Siemens és a T-Systems Magyarország; utóbbi vállalatnál kétszer is őt szavazták meg az Év Vezetőjének. A GROW Csoport vezetése mellett felsővezetői coachként, CXO tanácsadóként, és inspirációs előadóként dolgozik

VIRTUÁLIS Workshopok

A termek férőhelye korlátozott, előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Mi lesz még? oldalsávban, a képekre kattintva lehetséges.

 Fontos: amennyiben csoportos jegyet vagy egy e-mail címmel több belépőt vásároltál, kérünk, hogy regisztrációkor a jegyvásárláskor megadott e-mail címet és saját nevedet add meg!

Virtuális workshop terem powered by GROW GROUP

11.30-12.50

1.2.3! füzet workshop

A Grow Csoport és a Forbes által létrehozott 1.2.3! füzet sokaknak segítséget nyújtott és nyújt a jelenlegi bizonytalan, extrém, újdonságokkal teli helyzetben. A füzet három lépés mentén segíti a kitöltőt rendezni gondolatait és érzéseit: Elengedés, Elfogadás, Elindulás. A workshop célja, hogy végigvezesse a résztvevőket a három stáción, bemutassa, miért segítenek ezek a lépések a leginkább minket most és a legtöbb nehéz helyzet esetén, illetve mankót adjon ahhoz, hogy hogyan érdemes ezt, vagy hasonló füzeteket úgy használni, hogy az a leginkább elősegítse a fejlődésünket. Várjuk szeretettel mindazokat, akik már foglalkoztak a füzettel, és azokat is, akik még nem. (maximális létszám: 40 fő)
 • Meretei Barbara, Közgazdász, szervezetfejlesztő tanácsadó, tréner, coach
 • Meretei Barbara  Közgazdász, szervezetfejlesztő tanácsadó, tréner, coach. Hét éve foglalkozik szervezetek, csoportok és egyének fejlesztésével. Az 1.2.3! füzet egyik megalkotója. A jelenlegi vírushelyzetet egy felgyorsult önismereti útnak látja, annak minden nehézségével és lehetőségével.
 • Sztrányay Eszter, Közgazdász, szervezetfejlesztő tanácsadó és tréner
 • Sztrányay Eszter  Közgazdász, szervezetfejlesztő tanácsadó és tréner, 2016 óta dolgozik a GROW Csoportnál, az 1.2.3! füzet egyik megalkotója. Saját állítása szerint a jelen helyzetben fontos az időnkénti újratervezés – érzelmi és racionális alapokon egyaránt.
 • Pelyvás Renáta, Közgazdász, junior szervezetfejlesztő tanácsadó
 • Pelyvás Renáta  Közgazdász, junior szervezetfejlesztő tanácsadó. Tréningek és workshopok keretében támogatja az egyéneket a fejlődésükben. Ezt az egyedülálló helyzetet egy tanulási lehetőségnek látja, amelynek köszönhetően nagyobb mértékű tudatosságot lehet vinni a mindennapokba.
13.00-14.20

Reziliencia workshop

A reziliencia azt jelenti, hogy képesek vagyunk az örökösen változó elvárásokhoz, a folyamatos készenléti szükséglethez úgy alkalmazkodni, hogy optimisták, egészségesek maradjunk, ne gyűrjön le a stressz. Ez a képesség csak részben velünk született, és nagyban függ attól is, hogy milyen környezetben élünk, milyen életformát és életfelfogást alakítunk ki magunknak. A workshopon bemutatjuk, hogy milyen erőforrásokból táplálkozik ez a lelki rugalmasság. Mindenki felmérheti, hogy hol vannak a saját erősségei és hol érdemes tudatos fejlesztéssel pótolni a tartalékokat. Irányokat mutatunk, hogy ki-ki képessé váljon erősíteni testi és lelki ellenálló képességét. (maximális létszám: 40 fő)
 • Pataki Katalin, szenior tréner, coach, tanácsadó
 • Pataki Katalin  Az ELTE Bölcsészkarán diplomázott magyar és angol szakon. 20 évig volt a közszolgálati Magyar Televízió szerkesztője, riportere és műsorvezetője. 2010-ben Minőségi Újságírás díjat kapott. Médiatapasztalata mellett tanácsadói és szervezetfejlesztési gyakorlattal is rendelkezik. A GROW Csoportnak 2011 óta munkatársa, szenior tréner és coach. Okleveles NLP mester és PCM® tréner. Fő szakterületei között van a hatásgyakorlás, reziliencia, önismeret, erőszakmentes kommunikáció (EMK), PCM (Process Communication Model®), vezetői készségek fejlesztése.

Virtuális workshop terem powered by Grow with Google

10.30-11.30

Ügyfélszerzés a weben

Bemutatjuk, hogy milyen lépéseket és fázisokat érdemes megkülönböztetni a stratégia kialakításakor, hogyan lehet megközelíteni és felismerni a célcsoportot. Megmutatjuk, hogy a különböző lépéseknél melyik weboldalt vagy médiát érdemes használni és milyen üzenetet érdemes megfogalmazni. Miről lesz szó a képzésen? Digitális Marketingstratégia Hogyan lehet ügyfelet keresni? Milyen ingyenes eszközök segítenek? Mit mondjak, hogy ügyfeleim legyenek? Hogyan tudom megtartani az ügyfeleket?
 • Balog Gábor, digitális tanácsadó
 • Balog Gábor  A reklám és marketing világában már több mint 20 éve dolgozik, amiből 10 évet különböző bankok döntéshozói pozícióiban töltött el. Különösen büszke az Első Lakáshitel Bank márkanév bevezetésére, a Magyar Cetelem Bank marketing folyamatainak reformjára, és a Volksbank / Sberbank átmárkázására. A Stringbike magyar startupnál a marketing mellett termék fejlesztés és sales folyamatokat is koordinált. Jelenleg a Grow with Google Digital Workshop szervezője és oktatója. Lábnyom: 1+ MRD elköltött marketing forint, 20+ év tapasztalat, 15.000+ vállalkozó fejlesztése
12.50-13.20

What the high performers do differently?

Tudd meg milyen gátló és támogató lépések vannak az üzleti növekedésed elérése érdekében! (Az előadás angol nyelvű)
 • Janusz Stabik, Digital Agency Growth Coach
 • Janusz Stabik  I help startups, agencies, and SMBs to grow. I've built, grown, and exited my own business and now help high growth business leaders across the globe to achieve their own goals. My clients get results, lead happier lives, and have more time for the things they love.
13.30-14.00

A tudásod soha nem haszontalan - A transferable knowledge világa

Rengetegen félnek karriert váltani azért, mert úgy érzik, hogy nincs meg az alaptudásuk, és hogy azok, akik korábban kezdték a szakmát művelni, jóval tapasztaltabbak. Ám könnyen lehet, hogy a jelenlegi tudás hasznosítható egy másik témában, csak más fényben kell rá nézni.

Meditáció

A termek férőhelye korlátozott, előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Mi lesz még? oldalsávban, a képekre kattintva lehetséges.

 Fontos: amennyiben csoportos jegyet vagy egy e-mail címmel több belépőt vásároltál, kérünk, hogy regisztrációkor a jegyvásárláskor megadott e-mail címet és saját nevedet add meg!

09.20-09.50

Reggeli meditáció Karafiáth Balázzsal

Érkezzünk meg együtt és indítsuk együtt a napot!
 • Karafiáth Balázs, Mindfulness coach
 • Karafiáth Balázs  Karafiáth Balázs felhasználja az agytudományok, a szociális kommunikáció és a viselkedési tudományok legújabb eredményeit. Ezt elmélyült odafigyeléssel és mély, empatikus megértéssel egészíti ki, így segít a vezetőknek teljesítményük fokozásában. Dr. Karafiáth három sikeres cég megalapításában vett részt, kommunikáció-elméletből doktorált és most coachként és szervezetfejlesztőként hasznosítja az elmúlt 25 év tapasztalatait.
14.30-15.00

Délutáni meditáció Karafiáth Balázzsal

Fókuszáljuk a kreatív energiákat!
 • Karafiáth Balázs, Mindfulness coach
 • Karafiáth Balázs  Karafiáth Balázs felhasználja az agytudományok, a szociális kommunikáció és a viselkedési tudományok legújabb eredményeit. Ezt elmélyült odafigyeléssel és mély, empatikus megértéssel egészíti ki, így segít a vezetőknek teljesítményük fokozásában. Dr. Karafiáth három sikeres cég megalapításában vett részt, kommunikáció-elméletből doktorált és most coachként és szervezetfejlesztőként hasznosítja az elmúlt 25 év tapasztalatait.
Google+