W M P

Időpont: 2023.10.19

Helyszín: Corinthia Hotel Budapest

Még zuhanunk vagy ez már a landolás? Mire megyünk a forinttal, mennyire érdemes bízni a magyar fizetőeszközben? Van jobb befektetés, mint az állampapír? Hová tart a magyar gazdaság, érdemes-e figyelni a kriptovalutákat, merre halad tovább az ingatlanpiac? A második Forbes Money Summiton a magyar befektetési világ legmegbízhatóbb befektetői, alapkezelői és elemzői gyűlnek össze. Te ott leszel?

Előadóink

portfoliomanager, Citadella Alap, Hold Alapkezelő

Zsiday Viktortulajdonos-vezérigazgató, Central Médiacsoport Zrt.

Varga Zoltánalapító, Igazgatóság elnöke, Concorde Értékpapír Zrt.

Jaksity GyörgyFounder, Chairman, Interactive Brokers; IBKR

Péterffy TamásCEO, Tokeportal.com

Szeles Nóratulajdonos ügyvezető, Balla Ingatlan

Balla Ákosbefektető, újságíró, gyűjtő

Korányi G. TamásVezérigazgató, Accorde Alapkezelő Zrt.

Gyurcsik AttilaHOLD Alapkezelő, befektetési igazgató

Móricz Dánieltárs-alapító, társ-tulajdonos, Futureal Group

Futó Péterszenior treasury üzletkötő, ING Bank

Kolba Miklósvezető tanácsadó, Neuron Solutions; docens, Frankfurt School of Finance and Management

Szabados Leventevezető közgazdász, ING Bank

Virovácz PéterKaragich István1990-es évek elején kezdte banki pályafutását a Kereskedelmi Bankban , majd a BNP-Paribas deviza üzletkötőjeként, majd a Budapesti Árutőzsde deviza szekciójának felépítésében dolgozott devizabrókerként, 2001-ben megalapította a Blochamps Capitalt, mely a privátbanki és vagyonkezelési szegmensre specializálódva mára a szektor piacvezető hazai elemző és tanácsadó cégévé vált. 2005-ben a Budapesti Értéktőzsde „Az 1995-2005 évtized legaktívabb devizapiaci befektetője“, majd 2006-ban a „Devizapiac fejlesztéséért végzett munkáért“ díjakkal tüntette ki.

Sándorfi BalázsKözgazdászként végzett, majdnem 25 éve foglalkozik pénzügyekkel. Az egyetem után bankokban dolgozott hitel- majd részvényelemzőként. Társalapítója volt a Portfoliónak, itt tíz éven át vezette a tartalomfejlesztést. 2013-ban alapította a Bankmonitort, amelynek azóta is vezetője.
vezető elemző, KBC Securities

Cinkotai NorbertSándor DávidSándor Dávid gazdasági elemzőként, a Portfolio.hu-nál kezdte karrierjét, amelyet a KBC Securities szenior részvényelemzőjeként, majd részvényesi csapatának vezetőjeként folytatott. 2018-ban csatlakozott az OTP Bankhoz szenior befektetési stratégaként, 2022 óta pedig a hitelintézet Multi-Asset Elemzési csapatának vezetője.
OTP Private Banking vezetője

Bozsogi TamásTardos GergelyTardos Gergely 2000-ben végzett a Budapesti Közgazdasági Egyetem pénzügy szakán. Ezt követően a Magyar Nemzeti Bank közgazdasági, majd pénzpolitikai főosztályán dolgozott. Szakterülete a vállalati szféra, a nemzetgazdaság külső adóssága, illetve a devizatartalék-politika volt. 2004 végén csatlakozott az OTP Bank Elemzési Központjához, melynek munkáját 2009 óta vezeti.
Private Banking igazgató, Concorde Értékpapír

Tabányi Mónikaaz OTP Global Markets diszkrecionális portfóliókezelési vezetője

Dr. Kopányi SzabolcsLightyear, Head of Research, Lightyear

Somogyi Flóravezető gazdasági szakértő, ingatlan.com Zrt.

Balogh Lászlóvezető elemző, Equilor

Árokszállási ZoltánJónap RichárdJónap Richárd 1996-ban végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen pénzügy-aktuárius szakon. A Concorde Értékpapír Zrt.-nél nemzetközi befektetési alapokkal tartotta a kapcsolatot, illetve az amerikai részvények kereskedésében vett részt 2000 és 2009 között. Matematikai és valószínűségszámítási alapokon figyeli a tőkepiacokat, kiemelten követett területe az amerikai egyedi részvények világa. A részvénykereskedést professzionális teljesítménysportnak tekinti.
főszerkesztő, Speedzone

Vályi Istvánmillásreggeli szerkesztő-műsorvezetője, tőzsdei trader, technikai elemző

Gede BalázsMóró TamásMóró Tamás 1996-ban diplomázott a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. 1995 és 2000 között hazai brókercégeknél volt elemző, ezt követően a Concorde külföldi kereskedéséért volt felelős. 2003 és 2007 között termékfejlesztési igazgató, 2007-től 2011-ig az elemzés vezetője volt, jelenleg pedig vezető stratéga. Figyelemmel követi a nagy nemzetközi gazdasági és pénzügyi trendeket, ennek megfelelően szinte bármilyen nemzetközi piacokat érintő témában szakértői véleménnyel szolgál.
makrogazdasági elemző, Concorde Értékpapír

Jobbágy SándorVidovszky ÁronVidovszky Áron 1997-ben diplomázott a Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán Management Consulting szakirányon. 1996 óta dolgozik a Concorde-nál. Kezdetben az állampapír üzletágat, majd a treasuryt vezette. Ebben a minőségében részt vett több hazai jelzáloglevél és kötvény kibocsátási programban. Jelenleg a privátbanki, valamint a befektetési tanácsadás üzletágat és nem mellékesen a Concorde Podcastot vezeti.
főszerkesztő, Speedzone

Vályi IstvánAz Elektromos Autózás jelen..
autóipari szakember, közösségi véleményformáló

Bertalan Gáborműszaki tréner, Volvo Autó Hungária

Csonki Sándortermék és árazási menedzser, Volvo Autó Hungária

Vancsó Lászlóalapító, tulajdonos, Tutti Biscotti

Kelényi Kolosalapító, tulajdonos, Tutti Biscotti

Kelényi-Kovács Zsuzsannaboutique manager deputy , Breitling

Stumfold Brigittaügyfélkapcsolati vezető, Forbes Business Club

Hegman ZsuzsannaÖsszes előadó

Moderátoraink

főmunkatárs, Forbes

Ács Gáborfőszerkesztő, Forbes

Galambos Mártonújságíró

Topolay Gáborvezető szerkesztő, Forbes

Fekete Emesevezető szerkesztő, Forbes.hu

Zsiborás Gergőújságíró

Galavits Patrikfőszerkesztő, InStyle MEN

Zomborácz IvánProgram

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

08.15-09.00

WARM UP WITH CONCORDE PODCAST

Hangolódj a Forbes Money Summitra a Concorde Podcasttel! 

Az ezredfordulós dotkom mánia és napjaink mesterséges intelligencia sztorija a sok különbözőség mellett több kísérteties hasonlóságot mutat. Ugyan 1999-ben és 2000-ben még nem volt BTFD generáció, közösségi média és a telefonjukat egész nap nyomkodó emberek sem, de az emberi psziché és az alapvető tőzsdei hatásmechanizmusok ugyanazok. A reggeli podcast éppen ezért arra a kérdésre keresi a választ, hogy a részvénypiacokon az AI narratíva által uralt 2023-as év mennyire tekinthető “baby ezredfordulónak”?  

Moderátor: Vidovszky Áron - privátbanki vezető, Concorde Értékpapír Zrt.

powered by: 

 • Jónap Richárd, részvénypiaci stratéga, Concorde Értékpapír Zrt.
 • Jónap Richárd  Jónap Richárd 1996-ban végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen pénzügy-aktuárius szakon. A Concorde Értékpapír Zrt.-nél nemzetközi befektetési alapokkal tartotta a kapcsolatot, illetve az amerikai részvények kereskedésében vett részt 2000 és 2009 között. Matematikai és valószínűségszámítási alapokon figyeli a tőkepiacokat, kiemelten követett területe az amerikai egyedi részvények világa. A részvénykereskedést professzionális teljesítménysportnak tekinti.
 • Móró Tamás, vezető stratéga, Concorde Értékpapír Zrt.
 • Móró Tamás  Móró Tamás 1996-ban diplomázott a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. 1995 és 2000 között hazai brókercégeknél volt elemző, ezt követően a Concorde külföldi kereskedéséért volt felelős. 2003 és 2007 között termékfejlesztési igazgató, 2007-től 2011-ig az elemzés vezetője volt, jelenleg pedig vezető stratéga. Figyelemmel követi a nagy nemzetközi gazdasági és pénzügyi trendeket, ennek megfelelően szinte bármilyen nemzetközi piacokat érintő témában szakértői véleménnyel szolgál.
 • Vidovszky Áron, privátbanki vezető, Concorde
 • Vidovszky Áron  Vidovszky Áron 1997-ben diplomázott a Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán Management Consulting szakirányon. 1996 óta dolgozik a Concorde-nál. Kezdetben az állampapír üzletágat, majd a treasuryt vezette. Ebben a minőségében részt vett több hazai jelzáloglevél és kötvény kibocsátási programban. Jelenleg a privátbanki, valamint a befektetési tanácsadás üzletágat és nem mellékesen a Concorde Podcastot vezeti.
09.00-09.05

Megnyitó

09.05-10.05

Nagyágyúk

Befektetési helyzetkép 2023 őszén. Meddig lesz menő a magyar állampapír, leszakadó magyar gazdaság mellett mik lehetnek a vonzó devizaalapú befektetések? A tavalyi Money Summit "headlinerei", Varga Zoltán, Jaksity György és Zsiday Viktor újra együtt, egy színpadon. 

Moderátor: Ács Gábor - főmunkatárs, Forbes

10.05-10.35

Makro

Bajban a költségvetés, megszorítás kiigazítás hátán. Ár-bér spirál kipipálva, most jöhet a növekedés vagy egyensúly dilemma. Milyen makrovárakozások alapján tervezzük a befektetéseinket a következő évekre?

Moderátor: Zsiborás Gergő - vezető szerkesztő, Forbes.hu

10.35-11.20

Ingatlan

Több éves óriási emelkedés után gyakorlatilag nullára fékezett a magyar lakáspiac. Mikor és mitől indulhat be az újabb emelkedés, mely részpiacok lehetnek ma is vonzóak befektetési szemmel? Érdemes-e még egy kicsit állampapírba fektetni lakásvásárlás előtt?

Moderátor: Fekete Emese - vezető szerkesztő, Forbes

 • Balla Ákos, tulajdonos ügyvezető, Balla Ingatlan
 • Balla Ákos • Sándorfi Balázs, ügyvezető, alapító, Bankmonitor
 • Sándorfi Balázs  Közgazdászként végzett, majdnem 25 éve foglalkozik pénzügyekkel. Az egyetem után bankokban dolgozott hitel- majd részvényelemzőként. Társalapítója volt a Portfoliónak, itt tíz éven át vezette a tartalomfejlesztést. 2013-ban alapította a Bankmonitort, amelynek azóta is vezetője.
 • Balogh László, vezető gazdasági szakértő, ingatlan.com Zrt.
 • Balogh László11.20-11.35

Money Masters

Hová tegyem a pénzem az állampapíron túl? Mit bízzak a profikra, és mi az, amit én is meg tudok lépni az infláció ellen? A Forbes Masters új, befeketetésekről szóló workshop-sorozatában olyan piaci trendeket, egzotikus szektorokat keresünk szakértők segítségével, amiről nem biztos, hogy az otthoni böngészésed során hallanál.

Moderátor: Ács Gábor - főmunkatárs, Forbes

 

powered by: 

 • Karagich István, alapító, ügyvezető, Blochamps Capital
 • Karagich István  1990-es évek elején kezdte banki pályafutását a Kereskedelmi Bankban , majd a BNP-Paribas deviza üzletkötőjeként, majd a Budapesti Árutőzsde deviza szekciójának felépítésében dolgozott devizabrókerként, 2001-ben megalapította a Blochamps Capitalt, mely a privátbanki és vagyonkezelési szegmensre specializálódva mára a szektor piacvezető hazai elemző és tanácsadó cégévé vált. 2005-ben a Budapesti Értéktőzsde „Az 1995-2005 évtized legaktívabb devizapiaci befektetője“, majd 2006-ban a „Devizapiac fejlesztéséért végzett munkáért“ díjakkal tüntette ki.
 • Gede Balázs, millásreggeli szerkesztő-műsorvezetője, tőzsdei trader, technikai elemző
 • Gede Balázs11.35-12.15

Forint

Végre jó éve lehet a magyar devizának, de ehhez kimagaslóan magas, gyilkos kamatszint kellett. Kik mozgatják a forintot, mikor játszanak ellene, mikor mellette? Milyen gyorsan tudnak távozni a forró pénzek? Régi forintpiaci játékosok a színpadon. 

Moderátor: Topolay Gábor

12.15-13.15

Ebédszünet

13.15-13.20

Exkluzív vállalkozói közösség

Vezetőnek lenni magányos sportnak tűnhet, mert aki legelöl fut, az maga dönt az irányról. A Forbesnál már 10 éve írunk sikeres vezetőkről és cégtörténetekről. Tudjuk, hogy bár a vezetők sokfélék, motivációik, karakterük, mozgatórugóik és dilemmáik sokban hasonlítanak.

 

powered by 

13.20-14.05

Pénzcsinálók

Az abszolút hozamú alapok bármibe fektethetnek, pénzt kell csinálniuk jó és rossz piacon is. Hogyan tudják felvenni a mesterségesen magasan tartott magyar állampapír-hozamokkal, mik voltak az elmúlt időszakban a legjobb és legrosszabb befektetéseik, mire számítanak, merre mozognak a következő időszakra?

Moderátor: Ács Gábor - főmunkatárs, Forbes

 Powered by   

 

 

14.05-14.40

Privátbanki trendek, aktualitások

Gyorsan nő a privátbanki vagyon Magyarországon, közben komoly verseny zajlik a legtehetősebb ügyfelekért a szolgáltatók között. Hogyan változtak az ügyféligények, mivel tudják magukat megkülönböztetni a szolgáltatók? Mivel készülnek a rendkívül magas állampapírhozam utáni időkre?

Moderátor: Ács Gábor - főmunkatárs, Forbes

 Powered by   

 • Karagich István, alapító, ügyvezető, Blochamps Capital
 • Karagich István  1990-es évek elején kezdte banki pályafutását a Kereskedelmi Bankban , majd a BNP-Paribas deviza üzletkötőjeként, majd a Budapesti Árutőzsde deviza szekciójának felépítésében dolgozott devizabrókerként, 2001-ben megalapította a Blochamps Capitalt, mely a privátbanki és vagyonkezelési szegmensre specializálódva mára a szektor piacvezető hazai elemző és tanácsadó cégévé vált. 2005-ben a Budapesti Értéktőzsde „Az 1995-2005 évtized legaktívabb devizapiaci befektetője“, majd 2006-ban a „Devizapiac fejlesztéséért végzett munkáért“ díjakkal tüntette ki.
 • Bozsogi Tamás, OTP Private Banking vezetője
 • Bozsogi Tamás • Tabányi Mónika, Private Banking igazgató, Concorde Értékpapír
 • Tabányi Mónika14.40-15.00

AI-mánia

Mitől lett a mesterséges intelligencia az év egyik legnagyobb befektetési sztorija? Mi várható a technólógiától a következő években és vonzó-e még az árrobbanás után befektetői oldalról?

Moderátor: Galavits Patrik

15.00-15.30

Mit hozhat a következő negyedév a befektetők számára?

Makrogazdasági, valamint pénz- és tőkepiaci kitekintés az OTP Bank szakértőinek segítségével.

Moderátor: Ács Gábor - főmunkatárs, Forbes

 Powered by   

 • Sándor Dávid, OTP Global Markets Multi-Asset Elemzési osztályának vezetője
 • Sándor Dávid  Sándor Dávid gazdasági elemzőként, a Portfolio.hu-nál kezdte karrierjét, amelyet a KBC Securities szenior részvényelemzőjeként, majd részvényesi csapatának vezetőjeként folytatott. 2018-ban csatlakozott az OTP Bankhoz szenior befektetési stratégaként, 2022 óta pedig a hitelintézet Multi-Asset Elemzési csapatának vezetője.
 • Tardos Gergely, az OTP Elemzési Központjának vezetője
 • Tardos Gergely  Tardos Gergely 2000-ben végzett a Budapesti Közgazdasági Egyetem pénzügy szakán. Ezt követően a Magyar Nemzeti Bank közgazdasági, majd pénzpolitikai főosztályán dolgozott. Szakterülete a vállalati szféra, a nemzetgazdaság külső adóssága, illetve a devizatartalék-politika volt. 2004 végén csatlakozott az OTP Bank Elemzési Központjához, melynek munkáját 2009 óta vezeti.
15.29-15.30

Tutti Biscotti nyereményjáték sorsolás

15.30-15.50

Futó Péter

Futó Péter az egykor ötszáz főt foglalkoztató Fundy nevű édesipari vállalkozással alapozta meg a vagyonát, amit 1999-ben eladott egy holland cégnek. Az exit után, fiával, Gáborral közösen hozták létre ingatlanfejlesztő vállalkozásukat, a Futureal cégcsoportot, mely a fia vezetésével az elmúlt 20 évben 200-szorosára nőtt. Ritkán beszél sikereiről. Velünk most megosztja tapasztalatait és véleményét a 2023-as régiós ingatlanpiacról.

Moderátor: Galambos Márton - főszerkesztő, Forbes

15.50-16.20

Kávészünet

16.20-16.00

Befektetések mindenkinek

Az euróövezeten kívül először Magyarországon indult el a befektetéseket demokratizáló Lightyear: minimális költségekkel, a „middle man”-eket kivágva vásárolhatunk részvényeket a FinTech-vállalat applikációjában, ami átláthatatlan díjstruktúrák és adminisztráció helyett egyszerű megoldást ígér a pénzpiacon. A hazai tapasztalatokról, a befektetések világáról és a pénzpiacok jövőjéről Somogyi Flórával, a Lightyear kutatási vezetőjével beszélgetünk.

Moderátor: Galambos Márton - főszerkesztő, Forbes

16.39-16.40

Breitling nyereményjáték sorsolás

16.40-17.10

Tőzsderetro

Budapesti tőzsde egykor és ma. Mi az, ami ugyanúgy működik 2023-ban, mint 1993-ban és mi az, ami soha nem tér vissza? Történetek, élmények a hőskorból és kilátások 2023-ban.

Moderátor: Ács Gábor - főmunkatárs, Forbes

17.10-17.55

A leggazdagabb magyar (ÉLŐBEN, ONLINE!)

A magyar kivándorló, aki bevitte az elektronikus kereskedést a Wall Streetre, egyre több itthoni befektetéssel jelentkezik, az Interactive Brokers a budapesti tőzsdetagság után bankot is alapít. Így látja most Péterffy Tamás a világot, a piacokat. 

Moderátorok: Ács Gábor - főmunkatárs, Forbes és Galamos Márton - főszerkesztő, Forbes

Workshop

A regisztráció megkezdődött, a részletes programért görgess lejjebb!

A program végén értékes ajándékcsomagok kerülnek kisorsolásra a regisztráltak között. 

Az Elektromos Autózás jelene

Alapok, Gazdaságosság és Fenntarthatóság

Bertalan Gábor (AutóSámán) feat. Volvo Cars előadásában az elektromos autózáshoz kötődő technológiai, pénzügyi és környezetvédelmi kérdéseket járja körbe. Az elektromos hajtáslánc ismertetése mellett szóba kerülnek az elektrifikált járművek üzemeltetésével kapcsolatos félelmek és megoldások, továbbá a céges flottába való integrálás lehetőségei is. 

Bertalan Gábor

autóipari szakember, közösségi véleményformáló

Regisztrálok

Bertalan Gábor

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Program

A program megtekintése előzetes regisztrációhoz kötött!

14.40-14.45

MEGNYITÓ

14.45-15.35

Az Elektromos Autózás jelene: Alapok, Gazdaságosság és Fenntarthatóság - workshop

Bertalan Gábor (AutóSámán) feat. Volvo Cars előadásában az elektromos autózáshoz kötődő technológiai, pénzügyi és környezetvédelmi kérdéseket járja körbe. Az elektromos hajtáslánc ismertetése mellett szóba kerülnek az elektrifikált járművek üzemeltetésével kapcsolatos félelmek és megoldások, továbbá a céges flottába való integrálás lehetőségei is.

Powered by 

15.35-16.05

Meddig lesz még élmény az autózás?

Kell-e siratni a vezetési élményt, illetve lehet-e egyenlőségjelet tenni a hang és az élmény közé? Mit kínál az autózás jövője azoknak, akiknek ez az egész nem csak eszköz vagy kényszer, hanem szórakozás és örömforrás? Vályi István autós újságíró segít értelmezni a minket körülvevő változásokat.

Moderátor: Zomborácz Iván

Powered by 

16.05-16.10

Volvo nyeremények

Powered by 

Mi vár még rád a rendezvényen?

WARM UP WITH CONCORDE PODCAST

 Hangolódj a Forbes Money Summitra a Concorde Podcasttel!

 Az ezredfordulós dotkom mánia és napjaink mesterséges intelligencia sztorija a sok különbözőség mellett több kísérteties hasonlóságot mutat. Ugyan 1999-ben és 2000-ben még nem volt BTFD generáció, közösségi média és a telefonjukat egész nap nyomkodó emberek sem, de az emberi psziché és az alapvető tőzsdei hatásmechanizmusok ugyanazok. A reggeli podcast éppen ezért arra a kérdésre keresi a választ, hogy a részvénypiacokon az AI narratíva által uralt 2023-as év mennyire tekinthető “baby ezredfordulónak”?

A korán kelők egy eredeti Concorde Podcast bögrével térhetnek haza, ha velünk tartanak. Keresd a Concorde pultot a rendezvényen!

 _______________________________________________________________

OTP Private Lounge

Frissítő italokkal és jóízű beszélgetésekkel vár az OTP Private Lounge.

Egyre nehezebb megtalálni a jó lehetőségeket a bizonytalan piacokon? Az OTP Private Banking szakértői örömmel segítenek! De akkor is szívesen látnak, ha felszólalóiktól kérdeznél panelbeszélgetéseik előtt vagy után. Találkozzunk az OTP Private Lounge-ban!

 

 _______________________________________________________________

 

Megismerheted a svéd luxust a Volvo C40 és XC40 tisztán elektromos és az XC60 plug-in-hybrid modelleken keresztül a helyszínen, ill. ha játszol, akár egy Volvo élményvezetés hétvége keretében is.

Regisztrálj az Elektromos autózás jelene c. workshopra, tanulj, kérdezz az AutóSámántól és a Volvo szakértőitől az ehhez kapcsolódó technológiai, pénzügyi és környezetvédelmi kérdésekről.

Élvezd a finom svéd süteményeket és nyerj értékes Volvo ajándékcsomagot!


 _______________________________________________________________ 

myrkl (jelentése: miracle, ejtsd: ˈmirək(ə)l) egy egyedülálló étrendkiegészítő, amelyet felelősségteljes felnőttek számára fejlesztettek ki,

akik szeretnék élvezni a társasági életet anélkül, hogy másnap kompromisszumot kellene kötniük.
A myrkl segít a hosszúra nyúlt napok és esték utáni másnap reggeleken frissebbnek* éreznünk magunkat, kevesebb fáradtsággal és több energiával. *A B12-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

_____________________________________________________________________

 

A legszebb ajándék egy édes pillanat!

Bűvöld el üzleti partnereid és kollégáid édes élményekkel az év legszebb időszakában! A legfinomabb kézműves süteményekből készítettünk ünnepi ajándékcsomagokat. Keress minket a Forbes Money Summiton és ismerd meg kínálatunkat!

Névjegykártyád leadásával lehetőséged van megnyerni egy Tutti Biscotti prémium ajándékcsomagot.

További információ ajándékcsomag kínálatunkról: https://tuttibiscotti.hu/ceges-ajandek

_____________________________________________________________________

 

A Breitling  idén ünnepli 10. születésnapját Magyaroszágon! 

A Breitling legújabb női és férfi Navitimer kollekcióit nézheted meg és próbálhatod fel az idei Money Summit-on! Érdemes ellátogatnod standunkhoz hiszen a helyszíni regisztráció kitöltésével Breitling ajándékcsomagot nyerhetsz! Szeretettel várunk minden órarajongót és érdeklődőt!

_____________________________________________________________________

 

Elhivatottság, profizmus, minőségi alapanyagok - Az Aliante Group élénk jelenléte az építő- és faiparban ennek a három tényezőnek köszönhető. A Forbes Money Summit színpadképét is ezen értékek mentén álmodtuk meg, hogy kényelmes és modern bútorokkal támogassuk a szemléletformáló és meghatározó beszélgetéseket. Legyen ilyen a miénk is az Aliante standjánál, az előadások között egyeztessünk a Te otthonod jövőjéről.

_____________________________________________________________________

 

Az Égner Ékszer műhelyében csodálatos eljegyzési gyűrűket, karikagyűrűket és egyedi ékszereket készítünk rendelésre. Standunknál megtekintheted egyedi ékszereinket, kérdezhetsz a készítésükről és a különböző drágakövekről. Tedd próbára tudásod! Vajon meg tudod különböztetni a zafírt a gyémánttól, a gyémántot a moissanite-tól vagy a labor gyémánttól? Ha nem, segítünk…

_____________________________________________________________________

 

A Tengerjáró Kft. több mint 17 éve képviseli Magyarországon a Royal Caribbean hajótársaságot. Több ezer utasnak segítettünk már valóra váltani az álmait, legyen szó európai, karib-tengeri, ázsiai vagy csendes-óceáni hajóútról. Éld át te is, hogy milyen a világ legnagyobb tengerjáróján utazni, de vigyázz, mert nagyon könnyen rabul ejthet a Royal Caribbean életérzés! Várunk a standuknál, ahol a helyszíni regisztrációddal garantált kedvezményt kaphatsz következő hajóutad foglalásakor, valamint, ha helyesen válaszolsz pár egyszerű kérdésre, ajándék is vár!

_____________________________________________________________________

 

 A FREYWILLE szeretne mindenki életébe egy kis művészetet varázsolni, hogy ékszereivel minden nap különleges legyen. Művészetkedvelő követői ékszereit viselve eggyé válhatnak legkedvesebb festőik világával.

Szeretettel várjuk standunknál, hogy elkalauzolhassuk a tűzzománc ékszerek művészi világába és emellett különleges ajánlatokkal kedveskedhessünk Önnek!

 

_____________________________________________________________________

 

ELEGANCIA MÉRETRE SZABVA
Manufaktúránkban a legkiválóbb angol szövetek (SCABAL, Holland & Sherry) felhasználásával, közel 30 éves szakmai tapasztalattal készítjük egyedileg méretre a férfi ruhatár elegáns és casual darabjait. A hagyományos kézi technológiák alkalmazása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos innovációra és a trendek követésére, amit minden esetben megrendelőink igényeihez igazítunk. A műhelyünkben készült darabok jellemzője, hogy maximális kényelmet biztosítanak, ezen felül rendkívül tartósak, méretük változás esetén igazítható Kézzel varrott öltönyeink a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek.


Standunknál regisztráló érdeklődők között méretre készült ing ajándékutalványokat sorsolunk ki.

 

_____________________________________________________________________

 

A beszélgetések között frissülj fel egy finom kávéval! Keresd a Julius Meinl kávés pontját a Money Summit-on!

 

 

Partnereink

KIEMELT TÁMOGATÓNK

 

Együttműködő partnereink


Google+