W M W

Időpont: 2024.02.06 - 2024.01.17

Helyszín: Aria Hotel, Pavilion High Note Skybar (1051 Bp. Hercegprímás u. 5.)

TRÉNEREK

Al Ghaoui HesnaFrontkórosnak hívták, amikor háborúkból tudósított, manapság a félelem nagyköveteként is hivatkoznak rá. A Prima Primissima és Kamera Hungária díjas Al Ghaoui Hesna a haditudósítás és a dokumentumriportok után a pszichológia felé fordult, négy könyvében és előadásaiban, workshopjaiban korábbi munkáiból, élményeiből is építkezik. Egyik fő üzenete, a félj bátran, nem is lehetne aktuálisabb, Fulbright kutatói ösztöndíjasként pedig arra kereste a választ, hogyan lehet a kríziseinkből előnyt kovácsolni.

Pattermann KingaKinga intuitív intelligencia coach, az ICM modell megalkotója. Több mint 26 ország vezetőivel dolgozott mint business coach, 5 ezernél több résztvevői tapasztalattal rendelkezik. Ötgyermekes édesanya, aki életére visszatekintve látja, hogy minden akkor ment sikeresen és könnyedén, amikor az intuícióját és az intelligenciáját egyszerre tudta használni. Ahol szembement azzal, ami igazán autentikusan ő maga, s képzelt vagy valós kényszer, avagy félelem hatására cselekedett, akkor összeomlott minden. A sok ezer kapcsolódás, tanulás, gyakorlás, zűrzavar és tisztánlátás végül összerendeződött és működő modellé alakult, amelynek neve: ICM (Imagine, Create, Manifest).

Palya BeaBea 40 éve énekel, a Müpától a New York-i Carnegie Hallig beénekelte már a világ nagy koncerttermeit. 20 saját lemeze van, 550 dalt írt. Ma coachként segít másokat, hogy megtalálják a saját autentikus hangjukat, és így kiteljesedjenek, növekedjenek, kitágítsák az életük játszótereit. A módszere alapja a hangokkal való játék és az éneklés, mégpedig úgy, hogy a hangadás mély, testi élménnyé változzon. Ehhez kapcsolódik egy energetikai, vizualizációs munka is, amellyel még inkább a testünkbe kerülhetünk, intenzívebben élhetjük át az érzelmeinket.

Kádár AnnamáriaAnna egész életében mesélt és meséket hallgatott: nemcsak népmeséket, kortárs meséket, hanem életmeséket, történeteket is. Trénerként szervezettel, csoportmunkával kapcsolatos történeteket, egyetemi docensként a diákok történeteit, terapeutaként kliensek életmeséjét, televíziós, rádiós műsorvezetőként pedig a hallgatói történeteket ismert meg. Ahogy a podcastje címe “És boldogan éltek” is jelzi, hisz abban, hogy a személyes történeteink átkeretezhetőek. A legfontosabb cél pedig az, hogy saját életmesénk főhősévé váljunk. Hiszi, hogy a fejlődés igazi mozgatórugója a komfortzónánk elhagyása, amihez a legmélyebb erőforrásunk maga a játékosság és a mese.

Piczkó KatalinLeginkább tolmácsnak érzi magát az emberi kapcsolatokban. Kati az önmagunkra való rálátás, belátás, reflexió újabb lehetőségeit keresi pszichológiai és spirituális megközelítéssel. Missziója az élményeken keresztüli tanítás és tanulás improvizációs színházi előadásokon, saját kurzusokon és az egyetemi oktatásban is. A párkapcsolati problémák mellett a krízisekből való felállás és a traumából való növekedés témája inspirálja őt leginkább. A Szeretetkert program keretében két könyve jelent meg: a Szeretetkert, mely a párkapcsolataink mélyebb bugyrainak megértését segíti, valamint a Szeretetkertben önmagunkkal, melyből önismereti kurzust indítanak a Pécsi Tudományegyetemen.

Definiáld újra önmagadat!

Hogyan veheted fel a harcot az élet kiszámíthatatlan fordulataival, ahelyett, hogy folyton az események áldozatának éreznéd magadat? Ha akarod elemeire bonthatod az életedet, majd újraépítheted önmagadat, úgy, hogy végre a saját életed főszereplőjévé válsz. Az első lépés egy önazonos élethez, hogy újra megtanulsz kapcsolódni a saját testeddel, érzéseiddel és szükségleteiddel. Cseréld le a maximalizmust flow állapotra és készítsd el a saját megújulás térképedet, elvárások helyett a valódi vágyaiddal felöltve! Ha a céljaid szolgálatába állítod az intuíciódat és a szexuális energiáidat, felfedezheted a saját autentikus hangodat, amit félelmek nélkül mutathatsz meg a világnak.

A férőhelyek limitáltak, csatlakozz még ma exkluzív önfejlesztő workshopsorozatunkhoz!  

WORKSHOP ALKALMAK PROGRAMJA

 • 16:00 - 16:30 - Érkezés, welcome italok és falatok

 • 16:30 - 17:30 - Workshop 1. rész

 • 17:30 - 18:00 - Kávészünet

 • 18:00 - 20:00 - Workshop 2. rész

 • 20:00 - 22:00 - Networking, finger food jellegű vacsora és koccintás

WORKSHOPOK TARTALMA

A workshop egyes alkalmai tematikailag egymásra épülnek (egyenként nem látogatható).

16.00-22.00

ELSŐ ALKALOM: Hangold újra emberi kapcsolataidat!

Emberi kapcsolódások és konfliktuskezelés. 

Minden emberi kapcsolatunk egy érzékeny, lélegző organizmus. Miért veszünk el a kapcsolati konfliktusainkban? Válts szemléletet emberi kapcsolódásaidban és teremts nyertes-nyertes helyzeteket! Hogyan tudsz konstruktív módon kommunikálni – úgy, hogy a másik azt hallja, amit valóban szeretnél mondani? A workshop során azonosíthatod a belső gyermeked sebeit, és őt gyógyítva megtanulhatsz erősebben kapcsolódni az érzéseidhez és szükségleteidhez. Ismerd meg, mi az, amire igazán vágysz, és hogyan tudod azt erőszakmentesen kommunikálni!

A legfontosabb megállók:

 • Mi történik velünk? – tranzakcióanalízis és énrészeink megismerése
 • Miért történik velünk? – kapcsolódás a belső sebzett gyermeki énrészhez
 • Mit tehetünk? - kapcsológombjaink, valódi szükségleteink és vágyaink felfedezése
 • Hogyan cselekedjünk? – vesztes-vesztes helyett nyertes-nyertes kommunikáció

 Időpont: 2024. február 6. (kedd) 16:00-22:00

 • Piczkó Katalin, pszichiáter, terapeuta, coach, szervezetfejlesztő-tréner
 • Piczkó Katalin  Leginkább tolmácsnak érzi magát az emberi kapcsolatokban. Kati az önmagunkra való rálátás, belátás, reflexió újabb lehetőségeit keresi pszichológiai és spirituális megközelítéssel. Missziója az élményeken keresztüli tanítás és tanulás improvizációs színházi előadásokon, saját kurzusokon és az egyetemi oktatásban is. A párkapcsolati problémák mellett a krízisekből való felállás és a traumából való növekedés témája inspirálja őt leginkább. A Szeretetkert program keretében két könyve jelent meg: a Szeretetkert, mely a párkapcsolataink mélyebb bugyrainak megértését segíti, valamint a Szeretetkertben önmagunkkal, melyből önismereti kurzust indítanak a Pécsi Tudományegyetemen.
16.00-22.00

MÁSODIK ALKALOM: Újulj meg a szerepeidben és válj saját életed főhősévé!

Érzelmi intelligencia és szerepeidben való megújulás

Minden mese az életünkről szól, és minden szereplő mi magunk vagyunk. Az útnak indulás jelképezi a saját komfortzónánkból való kimozdulást. A hamuban sült pogácsa az erőforrásainkat. A sárkányok gyakran a saját belső félelmeink, szorongásaink, kishitűségünk, amit meg kell szelídítenünk életünk ösvényén. A királylány megtalálása a jobbik énrészed felfedezését, a mesében az elérendő cél magát az önmegvalósításodat szimbolizálja. A mesehős utazása valójában az önismereti utad, egy mély, belső barangolás, ahol rejtett erőforrásaidat keltheted életre. A workshopon a különböző személyiségrészeiddel, szerepeiddel és az azokban való megújulással dolgozhatsz.

A legfontosabb megállók:

 • Melyik a te mézmocsarad, amelyet félsz elhagyni? – életutad állomásainak és a komfortzónádnak a felismerése
 • Melyek a legfontosabb hamuban sült pogácsáid? –- erőforrásaid felfedezése
 • Hol rejtőznek a belső sárkányaid, és hogyan tudsz velük szembenézni? -– magabiztosság-fejlesztés, félelmekkel való szembenézés
 • Múlt-, jelen- vagy jövőorientált vagy? – időperspektíva és átkeretezés

Időpont: 2024. február 20. (kedd) 16:00-22:00

 • Kádár Annamária, pszichoterapeuta, mesepszichológus, tréner
 • Kádár Annamária  Anna egész életében mesélt és meséket hallgatott: nemcsak népmeséket, kortárs meséket, hanem életmeséket, történeteket is. Trénerként szervezettel, csoportmunkával kapcsolatos történeteket, egyetemi docensként a diákok történeteit, terapeutaként kliensek életmeséjét, televíziós, rádiós műsorvezetőként pedig a hallgatói történeteket ismert meg. Ahogy a podcastje címe “És boldogan éltek” is jelzi, hisz abban, hogy a személyes történeteink átkeretezhetőek. A legfontosabb cél pedig az, hogy saját életmesénk főhősévé váljunk. Hiszi, hogy a fejlődés igazi mozgatórugója a komfortzónánk elhagyása, amihez a legmélyebb erőforrásunk maga a játékosság és a mese.
16.00-22.00

HARMADIK ALKALOM: Szelídítsd meg a kríziseket és nyerj erőt belőlük!

Az újrakezdés lélektana és a félelem mint erőforrás

Miért tartunk a változástól, és hogyan akadályozhat minket a félelem a megújulásban? Tanulj meg rugalmasan alkalmazkodni az új helyzetekhez, félelmeidet pedig – megszelídítve őket – alakítsd át a megújulásod erőforrásaivá! A workshopon felfedezheted magadban azt a fajta bátorságot, amivel – átlépve a saját korlátaidat – a változások közepette is képes leszel magabiztosan cselekedni. Tanuld meg, hogyan tudod edzeni a lelki rugalmasságodat azért, hogy a nehézségekből növekedni és erősödni tudj.

A legfontosabb megállók:

 • A félelem és bátorság fiziológiája és pszichológiája – stresszreakciók
 • Változás és biztonság – a biztonságérzetet befolyásoló kognitív torzítások
 • Reziliencia és alkalmazkodóképesség – a negatív és a reziliens gondolkozási minták, a gondolati csapdák és a fejlődésfókuszú gondolkodási minták
 • Saját reziliencia akció terv készítése

Időpont: 2024. március 5. (kedd) 16:00-22:00

 • Al Ghaoui Hesna, újságíró, szerző, reziliencia tréner
 • Al Ghaoui Hesna  Frontkórosnak hívták, amikor háborúkból tudósított, manapság a félelem nagyköveteként is hivatkoznak rá. A Prima Primissima és Kamera Hungária díjas Al Ghaoui Hesna a haditudósítás és a dokumentumriportok után a pszichológia felé fordult, négy könyvében és előadásaiban, workshopjaiban korábbi munkáiból, élményeiből is építkezik. Egyik fő üzenete, a félj bátran, nem is lehetne aktuálisabb, Fulbright kutatói ösztöndíjasként pedig arra kereste a választ, hogyan lehet a kríziseinkből előnyt kovácsolni.
16.00-22.00

NEGYEDIK ALKALOM: Gyógyulj és növekedj a hangoddal és a szexuális energiáiddal!

A workshopon megismerheted a testedben élő kreatív energiát és elmélyítheted a viszonyodat a saját autentikus belső hangoddal. Megtanulhatod, hogyan fejezd ki magad magabiztosan a hangodon keresztül, illetve hogyan használd a saját teremtő szexuális erődet. Megtapasztalhatod, hogy ez a kettő mélyen összefügg. Szabad utat engedve ezeknek a csatornáknak, még ragyogóbb, még élőbb és energikusabb nő leszel. Az egész testedet átjárhatja a „létezem” mély élménye. A stressz helyett több örömöt élhetsz meg az életedben, és elérheted mindazt, amit szeretnél. A hangod által erősebben hatsz majd másokra és elérheted a céljaidat.

A legfontosabb megállók:

 • A szex és az éneklés mint az önismereti technikák királynői – kulturális példák, történetek
 • Az öröm mint tudatos választás – a szex-pozitív, fél-automatikus írás
 • A tudatos légzés, a „kályhacső” –- a csakra-csatorna, és a mikrokozmikus pálya
 • Auditív lélekvadászat –- az Ősember, a Baba, a Szexuális Nő, a Farkas
 • Hang és Pénz – Szex és Pénz

Időpont: 2024. március 20. (szerda) 16:00-22:00

 • Palya Bea, énekes-dalszerző, hang-coach
 • Palya Bea  Bea 40 éve énekel, a Müpától a New York-i Carnegie Hallig beénekelte már a világ nagy koncerttermeit. 20 saját lemeze van, 550 dalt írt. Ma coachként segít másokat, hogy megtalálják a saját autentikus hangjukat, és így kiteljesedjenek, növekedjenek, kitágítsák az életük játszótereit. A módszere alapja a hangokkal való játék és az éneklés, mégpedig úgy, hogy a hangadás mély, testi élménnyé változzon. Ehhez kapcsolódik egy energetikai, vizualizációs munka is, amellyel még inkább a testünkbe kerülhetünk, intenzívebben élhetjük át az érzelmeinket.
16.00-22.00

ÖTÖDIK ALKALOM: Mikor hallgass az ösztöneidre, és mikor ne?

Az intuíció mint iránytű életed újrahangolásában

Sokszor az életünkbe érkező elakadásokon és problémákon keresztül értjük meg, hogy elérkezett a megújulás ideje. A megérzéseink sokszor előre jelzik, merre, és hogyan lenne érdemes lépnünk, mégsem arra indulunk. A workshopon közelebb kerülhetsz a jól működő ösztönös megérzéseidhez, és elkerülheted azokat a helyzeteket, ahol becsaphatnak téged. Interaktív gyakorlatokkal és módszerekkel ismerkedhetsz meg, amik az „itt és most”-ban lendületet és kitartást adnak az újrakezdéshez.

A legfontosabb megállók:

 • Intuíció és döntéshozatal –- kinek a hangját hallom magamban?
 • Megújulás térkép –- az elvárások helyett a valódi tervek felvázolása
 • Intuíció és kommunikáció – hogyan mondjak nemet a valós és vélt elvárásoknak?
 • Terveim valóra váltása – a maximalizmus lecserélése a flow állapotra

Időpont: 2024. április 2. (kedd) 16:00-22:00

 

 • Pattermann Kinga, executive coach, Intuíció a gyakorlatban című sikerlistás könyv szerzője
 • Pattermann Kinga  Kinga intuitív intelligencia coach, az ICM modell megalkotója. Több mint 26 ország vezetőivel dolgozott mint business coach, 5 ezernél több résztvevői tapasztalattal rendelkezik. Ötgyermekes édesanya, aki életére visszatekintve látja, hogy minden akkor ment sikeresen és könnyedén, amikor az intuícióját és az intelligenciáját egyszerre tudta használni. Ahol szembement azzal, ami igazán autentikusan ő maga, s képzelt vagy valós kényszer, avagy félelem hatására cselekedett, akkor összeomlott minden. A sok ezer kapcsolódás, tanulás, gyakorlás, zűrzavar és tisztánlátás végül összerendeződött és működő modellé alakult, amelynek neve: ICM (Imagine, Create, Manifest).

MIT TARTALMAZ A JEGYÁR?

2023 Forbes MAKERS - Definiáld újra önmagad
5 alkalmas, 30 fős, kiscsoportos, önfejlesztési folyamat

(a workshopsorozat egyes alkalmaira külön-külön jegy nem váltható)

A teljes 5x4 órás önfejlesztési program ára (bruttó): 250.000 Ft / fő

Megvásárolt jegyed továbbá tartalmazza:

 • felvételt a zárt Facebook csoportba, extra tartalmakkal
 • networkinget finger foodokkal és koccintással minden alkalommal
 • éves Forbes magazin előfizetést (13.990 Ft)
 • MesterAkadémia All In videókurzus csomagot (9.990 Ft)
 • értékes ajándékcsomag (20.000 Ft)
 • páros belépőjegyet a 10. Forbes Flow-ra (60.000 Ft)

 

Céges számla kiállításáért és részletfizetési lehetőségért érdeklődj a [email protected] címen.

 

Ha kérdésed van, keresd Laki Melinda kollégánkat az alábbi elérhetőségeken: [email protected]; +36 30 28 25 920

WORKSHOPSOROZAT HELYSZÍNE

High Note Skybar Pavilion, Aria Hotel Budapest (Bp. Hercegprímás u. 5, 1051)

Google+