Élő közvetítés

Belépés

A gombra kattintva megtekintheted az esemény képeit!Képek megtekintése
A bátorság nem a félelem hiánya, hanem a hozzáállás, hogy van-e elég merszed elképzelni a célod és az első lépést. Utána jöhet a kezed, amivel megírod az e-mailt, felemeled a telefont és a lábad, amit sokszor le kell járnod a sikerért. 2020 a vírusválság hozta nagy változások és a lehetőségek éve.
A bátrak nekilendülnek és megpróbálják kihasználni. 
Az idei Forbes Flow-ra ezért olyan magyarokat hívtunk, akik bátrak voltak és meg is valósították a terveiket.

 

A 2020-as Flow-n a színpad a bátor magyaroké!

 

Vendégeink lesznek:

Váradi József122 repülőgépének nagyrésze maradt a földön a koronavírus idején, de a Wizz Air alapítója és vezetője lendületes terjeszkedésbe fogott, amint lehetősége lett rá. Ha kell bátran megy szembe a fősodor véleményével, most a légiiparon belül állt bele a különc szerepébe és terjeszkedik a válság hátán, amit. a piac nem kis része elképedve figyel.
műsorvezető

Grecsó KrisztiánEgy csongrádi faluban, Szegváron született, apja hippi volt és a helyi szavalóversenyek állandó szereplője. Szegeden járt egyetemre, azt mondja, ott jött rá, hogy bármeddig húzza, előbb vagy utóbb muszáj felnőttnek lennie. Volt napilapos újságíró, Nők Lapja-szerkesztő, és tíz éve vezeti az Élet és irodalom prózarovatát. Legutóbbi regénye, a Vera idén tavasszal elnyerte a Libri irodalmi közönségdíját. Írt színpadi forgatókönyveket, szövegkönyveket, több önálló estje van különböző formációban, és tagja a Rájátszás alkotóműhelynek is, amelynek koncertjein saját verseit énekli kortárs hazai zenészekkel.

Kapitány IstvánKapitány István a legsikeresebb magyar menedzser a világon, a Shell globális alelnöke. A világ teljes Shell benzinkút-hálózata hozzá tartozik. Nevéhez fűződik a V-power és a Smart kártyák bevezetése. Online videókurzusa ősszel indul a MesterAkadémia.hu-n.

Máté BenceA világ egyik legismertebb természetfotósa, a felmérések szerint napjainkban az egyik legismertebb magyar a világon. Még csak 35 éves, de neve fogalom a szakmában, a pályázatokon mindent megnyert, amit csak megnyerhetett. A Pusztaszerről indult fiú nem tűnt ki az iskolában, de korán elhatározta, hogy mindent egy célnak rendel alá: a természet, az állatok, a fotózás szeretetének. Fotós trükkjeit mindig megosztotta másokkal, de fanatizmusát nem tudják utánozni.

Harcsa VeronikaEredetileg informatikusnak tanult, majd a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz-ének szakát is elvégezte, 2014-ben pedig mesterdiplomát szerzett a Brüsszeli Királyi Konzervatóriumban. A 2005-ben alapított, saját nevét viselő quartettel négy, számos elismeréssel kitüntetett lemezt készített, jelenlegi fő zenekara pedig Gyémánt Bálint gitárossal közös duó. Azt mondják róla: angyalarca mögött kemény üzletasszony bújik meg. Ma már évi 15-20 külföldi koncertjük van, lemezeik Németországban jelennek meg, Veronika kinti koncertügynököt is szerzett maguknak.

Zoboki GáborZoboki Gábor Ybl-díjas építész, a ZDA–Zoboki Építésziroda alapítója. Kitűnő és szórakoztató előadó, akinek számtalan formabontó ötlete van a városról. Irodája felelt többek között a budapesti Művészetek Palotája, a sencseni Nanshan Kulturális Központ, a Telenor törökbálinti székháza és a Richter Kémiai Kutatóközpont tervezéséért. Építészeti koncepciója szerint újul meg az ország egyik legjelentősebb műemléképülete, a Magyar Állami Operaház, Kínában pedig a legnagyobb sztárépítészekkel verseng az új operaház tervezéséért.
ügyvezető igazgató, magyarországi UNICEF

Mészáros AntóniaOrbán KrisztiánOrbán Krisztián ritkán szólal meg, de akkor a világot mozgató trendekről beszél. Az Oriens ügyvezető partnere.

Oravecz NóraNóra az elmúlt 10 évben írt 9 bestsellert, amelyek több mint 160 ezer példányban keltek el. Az énmárkaépítés tudománya az ő nevéhez köthető Magyarországon. Immár több mint 600 énmárkaépítővel dolgozott világszerte. Négyezer óránál is több egyéni konzultációt tartott 2017 óta, segítve az énmárkaépítőket abban, hogy megtalálják a hangjukat és pénzzé is tudják tenni azt. Előadott az amerikai TEDxBuckheaden, dolgozott nemzetközi startupokkal és startupstúdiókkal, interjúztatott nemzetközi világsztárokat a HuffPost számára, és 2023 tavaszán elindította a szerelemprojektjét, egy nemzetközi podcast csatornát „You've made it. Now what?” címmel.

Kiss UlrichNehéz kalandosabb életutat elképzelni, mint amilyen Kiss Ulrich jezsuita atyáé. Berlinben született, Budapesten kezdte az iskolát, de Németországban érettségizett. Járt a híres fontainebleau-i menedzseriskolába, majd a L’Oréal csúcsmenedzsere, az új termékek bevezetésének specialistája lett. Saját parfümöt készített, de hiába tudta tökéletesen az elméletet, vállalkozása mégis csődbe ment és öt évig csak azért dolgozott, hogy visszafizesse adósságait. Végül a legrégebbi startup, a katolikus egyház szolgálatába áll. Management by Jesus nevű üzleti szemináriumai kifejezetten népszerűek.
ügyvezető igazgató, Detki Keksz

Pavlova OlgaSzebeni ZoltánAz Abonett története több évtizedre nyúlik vissza: a márka azóta köznevesült, a cég pedig ma az extrudált kenyerek piacának hetven százalékát tudhatja magáénak. A cég története nemcsak arra példa, hogy egy téeszből is létrejöhet modern élelmiszeripari vállalkozás, hanem arra is, hogyan kell könnyedén generációt váltani. Szebeni Zoltán két éve vette át a családi vállalkozás vezetését testvérével, Ákossal, közben arculatot váltottak, és egyre több országban vannak jelen.
Ügyvezető igazgató, Abonett Kft.

Szebeni Ákoselnök, Mirelite Mirsa Zrt.

Dr Losó Józsefalapító tulajdonos, Euronics

Fazekas ZsoltStratégiai ügyvezető, Euronics

Fazekas BálintLévai BálintA 37 éves Lévai Bálint büszke arra, hogy egy inspiráló és kreatív, családias hangulatú multinacionális munkahelyet épített fel testvérével, édesapjuk által alapított családi vállalkozásból. 2010 óta dolgozik Európa egyik legnagyobb étrend-kiegészítő gyártójánál, a BioTechUSA-csoportnál. Kezdetben a marketingosztályon, majd vezérigazgatóként, 2020-ban pedig társtulajdonos lett. A Lévai család a idei Forbes Leggazdagabb magyarok listáján a 20. helyen zárt, 90,2 milliárd forintos becsült vagyonával.
Biotech USA, értékesítési igazgató

Lévai Balázsügyvezető igazgató, Soós Tészta Kft.

Soós Barbaragazdasági igazgató, Szamos Marcipán Kft.

Kelényi ÁdámAgrosprint Zrt.

Fülöp GáborConfector Kft

Holman Pétercsaládi vállalatok szakértője, K&H Bank

Ékes ÁkosVirágh Rajmund"Ideális az a megoldás, amikor egyszerre férfi és női menedzserek – akár interim menedzserek – dolgoznak egy vállalatnál vagy egy interim projekten, mert hatékonyabb együttműködést és látványosabb sikereket lehet elérni.”

Csizmazia-Darab IstvánA magyar informatikában 15 éve ismert és elismert Antivírus blog szerkesztőjét a szakmában csak Rambóként ismerik, mert amikor még nagyvállalati programozóként dolgozott, hamar eljutott oda, hogy inkább egyedül oldotta meg a problémákat. Jelenleg az ESET antivírus egyedüli hazai partnerének számító Sicontact Kft. IT-biztonsági szakértője.
Cégvezető, Sicontact Kft.

Szokodi JuditDr Havas-Sághy GáborDr. Havas-Sághy Gábor ügyvéd, info-kommunikációs szakjogász, a Havas-Sághy és Társai Ügyvédi Iroda alapítója 2010 óta tevékenykedik ügyvédként. Kiemelt szakterületei az IT jog, a vállalati tanácsadás és teljeskörű jogi képviselet nyújtása, illetve a magánszemélyek képviselete. Munkája során részt vett nemzetközi szinten elismert játékszoftver fejlesztésben és start-up fejlesztésben is, de tapasztalatot szerzett családjogi területen is. Magánéletében sokat sportol, küzdősport edzéseket tart 4-16 év közötti gyerekeknek.
Workshop terem powered by e..

Papp MátéMáté 2014-ben csatlakozott az eMAG Magyarország csapatához és 2017 óta az eMAG Marketplace üzletágvezetője. Ugyanakkor ő nem években, hanem Black Fridayekben számolja az éveket, az idei immár a hetedik lesz számára. Jelenleg közel 5000 partnerért és 2 millió termékért felel a piacvezető emag.hu piacterénél.

Béres PéterBéres Péter 14 éve dolgozik az IT biztonság területén, ezen belül is vírusvédelmi megoldásokkal kapcsolatban szerzett nagy tapasztalatot. Az évek során számos hazai vállalatot segített a biztonságos informatikai környezet kialakításában. Tanulmányai óta a Sicontact Kft. csapatát erősíti, jelenleg az IT csapat vezetőjeként. Kiemelten fontosnak tartja, hogy a gyermekek és szüleik már azelőtt felkészüljenek az internet biztonságos és felelősségteljes használatára, mielőtt belépnének az online világba.
ügyvezető igazgató, Terrán Kft.

Gódi AttilaÖsszes előadó

Nagyszínpad program:

09.45-10.00

Megnyitó

10.00-10.25

AKI VÁRTA A VÁLSÁGOT

122 repülőgépének nagyrésze maradt a földön a koronavírus idején, de a Wizz Air alapítója és vezetője lendületes terjeszkedésbe fogott, amint lehetősége lett rá. Ha kell bátran megy szembe a fősodor véleményével, most a légiiparon belül állt bele a különc szerepébe és terjeszkedik a válság hátán, amit. a piac nem kis része elképedve figyel.
 • Váradi József, Vezérigazgató, Wizz Air
 • Váradi József  122 repülőgépének nagyrésze maradt a földön a koronavírus idején, de a Wizz Air alapítója és vezetője lendületes terjeszkedésbe fogott, amint lehetősége lett rá. Ha kell bátran megy szembe a fősodor véleményével, most a légiiparon belül állt bele a különc szerepébe és terjeszkedik a válság hátán, amit. a piac nem kis része elképedve figyel.

powered by 

10.33-10.55

MAGÁRÓL TÖBBET

Egy csongrádi faluban, Szegváron született, apja hippi volt és a helyi szavalóversenyek állandó szereplője. Szegeden járt egyetemre, azt mondja, ott jött rá, hogy bármeddig húzza, előbb vagy utóbb muszáj felnőttnek lennie. Volt napilapos újságíró, Nők Lapja-szerkesztő, és tíz éve vezeti az Élet és irodalom prózarovatát. Legutóbbi regénye, a Vera idén tavasszal elnyerte a Libri irodalmi közönségdíját. Írt színpadi forgatókönyveket, szövegkönyveket, több önálló estje van különböző formációban, és tagja a Rájátszás alkotóműhelynek is, amelynek koncertjein saját verseit énekli kortárs hazai zenészekkel.
 • Grecsó Krisztián, író
 • Grecsó Krisztián  Egy csongrádi faluban, Szegváron született, apja hippi volt és a helyi szavalóversenyek állandó szereplője. Szegeden járt egyetemre, azt mondja, ott jött rá, hogy bármeddig húzza, előbb vagy utóbb muszáj felnőttnek lennie. Volt napilapos újságíró, Nők Lapja-szerkesztő, és tíz éve vezeti az Élet és irodalom prózarovatát. Legutóbbi regénye, a Vera idén tavasszal elnyerte a Libri irodalmi közönségdíját. Írt színpadi forgatókönyveket, szövegkönyveket, több önálló estje van különböző formációban, és tagja a Rájátszás alkotóműhelynek is, amelynek koncertjein saját verseit énekli kortárs hazai zenészekkel.
10.55-11.30

KÉZIFÉKKEL FORDULÓK

 • Mészáros Antónia, ügyvezető igazgató, magyarországi UNICEF
 • Mészáros Antónia • Kiss Ulrich, Jezsuita atya, a L'Oreal volt topmenedzsere
 • Kiss Ulrich  Nehéz kalandosabb életutat elképzelni, mint amilyen Kiss Ulrich jezsuita atyáé. Berlinben született, Budapesten kezdte az iskolát, de Németországban érettségizett. Járt a híres fontainebleau-i menedzseriskolába, majd a L’Oréal csúcsmenedzsere, az új termékek bevezetésének specialistája lett. Saját parfümöt készített, de hiába tudta tökéletesen az elméletet, vállalkozása mégis csődbe ment és öt évig csak azért dolgozott, hogy visszafizesse adósságait. Végül a legrégebbi startup, a katolikus egyház szolgálatába áll. Management by Jesus nevű üzleti szemináriumai kifejezetten népszerűek.

powered by 

11.37-12.30

EBÉDSZÜNET, NETWORKING

12.30-12.50

HOGY SZEDJÜK LE A GYEREKEKET A MOBILRÓL? LESZEDJÜK?

Te tudod mi történt ma a gyerekeddel a neten? Ha nem mobilozik, kimarad a társaságból. Ha túl sokat mobilozik kockafejű zombi lesz. Mit tegyünk? A Forbes ajánlásával frissen kiadott Szülők nagy mobilkönyvének szakértői tanácsait Lilu és Nagy Ervin egészítik ki saját élményeikkel. Elmesélik, náluk meddig tart a bizalom, hol kezdődik a kontroll, hogyan beszélgetnek ezekről és mi az, amit akár már aznap megtehetünk a gyerekünk biztonságáért.
 • Lilu, műsorvezető
 • Csizmazia-Darab István, ESET termékeket forgalmazó Sicontact kiberbiztonsági szakértője
 • Csizmazia-Darab István  A magyar informatikában 15 éve ismert és elismert Antivírus blog szerkesztőjét a szakmában csak Rambóként ismerik, mert amikor még nagyvállalati programozóként dolgozott, hamar eljutott oda, hogy inkább egyedül oldotta meg a problémákat. Jelenleg az ESET antivírus egyedüli hazai partnerének számító Sicontact Kft. IT-biztonsági szakértője.
 • Szokodi Judit, Cégvezető, Sicontact Kft.
 • Szokodi Judit
powered by 

13.00-13.40

TESTVÉRPÁROK, AKIK EGYÜTT VETTÉK ÁT AZ IRÁNYÍTÁST

Lévai Ferenc építette fel a Biotech USA céget, de már több mint öt éve fiai, Bálint és Balázs viszik a boltot. Idén a válságkezelés mellett felvásárolták legnagyobb magyar hátterű versenytársukat, és továbbra is Európa egyik leggyorsabban növekvő táplálékkiegészítő-gyártójának számítanak. A siker biztos jele, amikor egy termék neve köznevesül, az Abonettet pedig lényegében mindenki ismeri Magyarországon. Szebeni Zoltántól két éve vették át a cég vezetését fiai, Zoltán és Ákos. De hova tűnt a másik klasszik termék, a négercsók? Hogy működik az apákkal a háttérben a hármas irányítás?
 • Szebeni Zoltán, Ügyvezető igazgató, Abonett Kft.
 • Szebeni Zoltán  Az Abonett története több évtizedre nyúlik vissza: a márka azóta köznevesült, a cég pedig ma az extrudált kenyerek piacának hetven százalékát tudhatja magáénak. A cég története nemcsak arra példa, hogy egy téeszből is létrejöhet modern élelmiszeripari vállalkozás, hanem arra is, hogyan kell könnyedén generációt váltani. Szebeni Zoltán két éve vette át a családi vállalkozás vezetését testvérével, Ákossal, közben arculatot váltottak, és egyre több országban vannak jelen.
 • Szebeni Ákos, Ügyvezető igazgató, Abonett Kft.
 • Szebeni Ákos • Lévai Bálint, vezérigazgató, társtulajdonos, BioTechUSA
 • Lévai Bálint  A 37 éves Lévai Bálint büszke arra, hogy egy inspiráló és kreatív, családias hangulatú multinacionális munkahelyet épített fel testvérével, édesapjuk által alapított családi vállalkozásból. 2010 óta dolgozik Európa egyik legnagyobb étrend-kiegészítő gyártójánál, a BioTechUSA-csoportnál. Kezdetben a marketingosztályon, majd vezérigazgatóként, 2020-ban pedig társtulajdonos lett. A Lévai család a idei Forbes Leggazdagabb magyarok listáján a 20. helyen zárt, 90,2 milliárd forintos becsült vagyonával.
 • Lévai Balázs, Biotech USA, értékesítési igazgató
 • Lévai Balázs
powered by 

13.40-14.20

CSALÁDI ÉLELMISZERTRIÓ

Az élelmiszeripar több részterületére nyomultak be multikkal is sikerrel versenyezve magyar családi vállalkozások. Losó József már nyolc éve nyugdíjba vonult a Mirelite Mirsa éléről és átadta az irányítást gyermekeinek, de ma is sok idejét tölti a gyárban. A Detkit se a csipszadó, se a külföldi termékdömping nem tudja visszafogni, és nem csak háztartási kekszben legyőzhetetlen. Pavlova Olga tavaly adta át a vezetést fiának. Soós Barbara és húga, Brigitta két éves bizonyítási időszak után vehetik át a tésztagyárat apjuktól, Zoltántól. Hol tartanak most?

powered by 

14.20-15.00

VÁLSÁGKEZELÉS ÉS INNOVÁCIÓ

A koronaválság hirtelen csapott le, de aki innovációkkal várta, kevésbé sérül. Mit tett az elmúlt években, illetve mit változtatott, fejlesztett március óta a már 100 éves tetőcserépgyártó cég és a 90 éve sikeres cukrászipari családi vállalkozás? A 2008-as válságon még egyedül kormányozta át a magyar Euronics-üzletek javát üzemeltető cégét Fazekas Zsolt. Most a generációváltás közepette, Bálint fiával együtt kell megküzdeniük a csökkenő kereslettel. Hogyan állják kiválóan a sarat az öldöklő versenyben évek óta, és mire készülnek most?

powered by 

15.00-15.40

INSPIRÁLÓ SIKERTÖRTÉNETEK

...amik elnyerték a K&H családi vállalatok kiválósági díjat az elmúlt években. Mivel járultak hozzá a társadalom jobbá tételéhez és a gazdaság fellendüléséhez az eddigi nyertesek, hogy a különféle kategóriákban a legjobb családi vállalatok címet kapták? Hogyan tudtak reagálni az elmúlt időszak kihívásaira? Honnan volt, van és lesz erejük továbbmenni? Ismerd meg ezeket a történeteket a Forbes Flow-n! Szeptember 18-ig pályázhatnak a cégek, akik inspiráló sikertörténetükért átvehetik a 2020-as kiválósági díjat a Forbes Családi Vállalatok Gálán

powered by 

 

15.40-16.15

AKIK A MAGUK ÚTJÁT JÁRJÁK

 • Harcsa Veronika, énekes
 • Harcsa Veronika  Eredetileg informatikusnak tanult, majd a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz-ének szakát is elvégezte, 2014-ben pedig mesterdiplomát szerzett a Brüsszeli Királyi Konzervatóriumban. A 2005-ben alapított, saját nevét viselő quartettel négy, számos elismeréssel kitüntetett lemezt készített, jelenlegi fő zenekara pedig Gyémánt Bálint gitárossal közös duó. Azt mondják róla: angyalarca mögött kemény üzletasszony bújik meg. Ma már évi 15-20 külföldi koncertjük van, lemezeik Németországban jelennek meg, Veronika kinti koncertügynököt is szerzett maguknak.
 • Oravecz Nóra, Énmárkamarketing szakértő
 • Oravecz Nóra  Nóra az elmúlt 10 évben írt 9 bestsellert, amelyek több mint 160 ezer példányban keltek el. Az énmárkaépítés tudománya az ő nevéhez köthető Magyarországon. Immár több mint 600 énmárkaépítővel dolgozott világszerte. Négyezer óránál is több egyéni konzultációt tartott 2017 óta, segítve az énmárkaépítőket abban, hogy megtalálják a hangjukat és pénzzé is tudják tenni azt. Előadott az amerikai TEDxBuckheaden, dolgozott nemzetközi startupokkal és startupstúdiókkal, interjúztatott nemzetközi világsztárokat a HuffPost számára, és 2023 tavaszán elindította a szerelemprojektjét, egy nemzetközi podcast csatornát „You've made it. Now what?” címmel.
16.15-16.50

VILÁGMAGYARÁZÁS

 • Kapitány István, globális alelnök, Shell
 • Kapitány István  Kapitány István a legsikeresebb magyar menedzser a világon, a Shell globális alelnöke. A világ teljes Shell benzinkút-hálózata hozzá tartozik. Nevéhez fűződik a V-power és a Smart kártyák bevezetése. Online videókurzusa ősszel indul a MesterAkadémia.hu-n.
 • Orbán Krisztián, az Oriens ügyvezető partnere
 • Orbán Krisztián  Orbán Krisztián ritkán szólal meg, de akkor a világot mozgató trendekről beszél. Az Oriens ügyvezető partnere.
16.50-17.10

KI, HA ÉN NEM, MIKOR, HA NEM MOST?

Zoboki Gábor Ybl-díjas építész, a ZDA–Zoboki Építésziroda alapítója. Kitűnő és szórakoztató előadó, akinek számtalan formabontó ötlete van a városról. Irodája felelt többek között a budapesti Művészetek Palotája, a sencseni Nanshan Kulturális Központ, a Telenor törökbálinti székháza és a Richter Kémiai Kutatóközpont tervezéséért. Építészeti koncepciója szerint újul meg az ország egyik legjelentősebb műemléképülete, a Magyar Állami Operaház, Kínában pedig a legnagyobb sztárépítészekkel verseng az új operaház tervezéséért.
 • Zoboki Gábor, Ybl-díjas építész, ZDA–Zoboki Építésziroda alapító
 • Zoboki Gábor  Zoboki Gábor Ybl-díjas építész, a ZDA–Zoboki Építésziroda alapítója. Kitűnő és szórakoztató előadó, akinek számtalan formabontó ötlete van a városról. Irodája felelt többek között a budapesti Művészetek Palotája, a sencseni Nanshan Kulturális Központ, a Telenor törökbálinti székháza és a Richter Kémiai Kutatóközpont tervezéséért. Építészeti koncepciója szerint újul meg az ország egyik legjelentősebb műemléképülete, a Magyar Állami Operaház, Kínában pedig a legnagyobb sztárépítészekkel verseng az új operaház tervezéséért.

Workshop terem

powered by 

Hogyan teheted biztonságosabbá a család életét az online térben is? Szakértőik körbejárják az internet már ismert és láthatatlan veszélyeit.

A Sicontact Kft. csapatával digitális és lelki oldalról is beszélgethettek azokról a problémákról, amelyek gyermekeiteket és akár titeket is érinthetnek.

Bullying, grooming, phishing – te tudod mit jelentenek? A nap folyamán szakértőik segítenek értelmezni az ismeretlen kifejezéseket, és workshopjaikon olyan veszélyekről is beszélnek, amire nem is gondoltál volna.

Keresd fel őket a helyszínen és légy részese a nyeremjátékuknak!

A termek férőhelye korlátozott, előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Mi lesz még? oldalsávban, a képekre kattintva lehetséges! 

Sajnos online résztvevőinknek nem elérhető a workshop program. Csak helyszíni résztvevőink tudnak csatlakozni! Köszönjük a megértést!

10.45-11.35

Mit kell tudnunk szülőként az online világ veszélyeiről, és miről beszélgessünk a gyerekekkel, mielőtt belépnének a digitális térbe?

 • Csizmazia-Darab István, ESET termékeket forgalmazó Sicontact kiberbiztonsági szakértője
 • Csizmazia-Darab István  A magyar informatikában 15 éve ismert és elismert Antivírus blog szerkesztőjét a szakmában csak Rambóként ismerik, mert amikor még nagyvállalati programozóként dolgozott, hamar eljutott oda, hogy inkább egyedül oldotta meg a problémákat. Jelenleg az ESET antivírus egyedüli hazai partnerének számító Sicontact Kft. IT-biztonsági szakértője.
 • Béres Péter, IT vezető, Sicontact Kft.
 • Béres Péter  Béres Péter 14 éve dolgozik az IT biztonság területén, ezen belül is vírusvédelmi megoldásokkal kapcsolatban szerzett nagy tapasztalatot. Az évek során számos hazai vállalatot segített a biztonságos informatikai környezet kialakításában. Tanulmányai óta a Sicontact Kft. csapatát erősíti, jelenleg az IT csapat vezetőjeként. Kiemelten fontosnak tartja, hogy a gyermekek és szüleik már azelőtt felkészüljenek az internet biztonságos és felelősségteljes használatára, mielőtt belépnének az online világba.
 • Dr Havas-Sághy Gábor, ügyvéd, info-kommunikációs szakjogász
 • Dr Havas-Sághy Gábor  Dr. Havas-Sághy Gábor ügyvéd, info-kommunikációs szakjogász, a Havas-Sághy és Társai Ügyvédi Iroda alapítója 2010 óta tevékenykedik ügyvédként. Kiemelt szakterületei az IT jog, a vállalati tanácsadás és teljeskörű jogi képviselet nyújtása, illetve a magánszemélyek képviselete. Munkája során részt vett nemzetközi szinten elismert játékszoftver fejlesztésben és start-up fejlesztésben is, de tapasztalatot szerzett családjogi területen is. Magánéletében sokat sportol, küzdősport edzéseket tart 4-16 év közötti gyerekeknek.
 • Végh József, HR igazgató, K&H Csoport
 • Végh József  Végh József tanári és pszichológusi végzettséggel rendelkezik. Posztgraduális tanulmányait az MTA ösztöndíjasaként és a Pécsi Tudományegyetem doktori iskolájában végezte. Pályafutása során több európai országban is dolgozott az FMCG, a telekommunikáció és a pénzügy ágazataiban. Jelenleg a K&H Csoport HR igazgatója. Pszichológiával, házassággal, gyermekneveléssel kapcsolatos előadásai elérhetőek a világhálón.
11.35-12.20

Számítógépes és online játékok – ártalmatlan szórakozás vagy veszélyforrás?

13.00-13.40

Te tudod, milyen oldalakat látogat a gyermeked az interneten? Segítünk, hogy megvédhesd az internet káros tartalmaitól.

 • Csizmazia-Darab István, ESET termékeket forgalmazó Sicontact kiberbiztonsági szakértője
 • Csizmazia-Darab István  A magyar informatikában 15 éve ismert és elismert Antivírus blog szerkesztőjét a szakmában csak Rambóként ismerik, mert amikor még nagyvállalati programozóként dolgozott, hamar eljutott oda, hogy inkább egyedül oldotta meg a problémákat. Jelenleg az ESET antivírus egyedüli hazai partnerének számító Sicontact Kft. IT-biztonsági szakértője.
 • Béres Péter, IT vezető, Sicontact Kft.
 • Béres Péter  Béres Péter 14 éve dolgozik az IT biztonság területén, ezen belül is vírusvédelmi megoldásokkal kapcsolatban szerzett nagy tapasztalatot. Az évek során számos hazai vállalatot segített a biztonságos informatikai környezet kialakításában. Tanulmányai óta a Sicontact Kft. csapatát erősíti, jelenleg az IT csapat vezetőjeként. Kiemelten fontosnak tartja, hogy a gyermekek és szüleik már azelőtt felkészüljenek az internet biztonságos és felelősségteljes használatára, mielőtt belépnének az online világba.
 • Dr Havas-Sághy Gábor, ügyvéd, info-kommunikációs szakjogász
 • Dr Havas-Sághy Gábor  Dr. Havas-Sághy Gábor ügyvéd, info-kommunikációs szakjogász, a Havas-Sághy és Társai Ügyvédi Iroda alapítója 2010 óta tevékenykedik ügyvédként. Kiemelt szakterületei az IT jog, a vállalati tanácsadás és teljeskörű jogi képviselet nyújtása, illetve a magánszemélyek képviselete. Munkája során részt vett nemzetközi szinten elismert játékszoftver fejlesztésben és start-up fejlesztésben is, de tapasztalatot szerzett családjogi területen is. Magánéletében sokat sportol, küzdősport edzéseket tart 4-16 év közötti gyerekeknek.
13.50-14.30

Online zaklatás – amit a cyberbullyingról és a szexuális zaklatásról tudnod kell.

 • Csizmazia-Darab István, ESET termékeket forgalmazó Sicontact kiberbiztonsági szakértője
 • Csizmazia-Darab István  A magyar informatikában 15 éve ismert és elismert Antivírus blog szerkesztőjét a szakmában csak Rambóként ismerik, mert amikor még nagyvállalati programozóként dolgozott, hamar eljutott oda, hogy inkább egyedül oldotta meg a problémákat. Jelenleg az ESET antivírus egyedüli hazai partnerének számító Sicontact Kft. IT-biztonsági szakértője.
 • Béres Péter, IT vezető, Sicontact Kft.
 • Béres Péter  Béres Péter 14 éve dolgozik az IT biztonság területén, ezen belül is vírusvédelmi megoldásokkal kapcsolatban szerzett nagy tapasztalatot. Az évek során számos hazai vállalatot segített a biztonságos informatikai környezet kialakításában. Tanulmányai óta a Sicontact Kft. csapatát erősíti, jelenleg az IT csapat vezetőjeként. Kiemelten fontosnak tartja, hogy a gyermekek és szüleik már azelőtt felkészüljenek az internet biztonságos és felelősségteljes használatára, mielőtt belépnének az online világba.
 • Dr Havas-Sághy Gábor, ügyvéd, info-kommunikációs szakjogász
 • Dr Havas-Sághy Gábor  Dr. Havas-Sághy Gábor ügyvéd, info-kommunikációs szakjogász, a Havas-Sághy és Társai Ügyvédi Iroda alapítója 2010 óta tevékenykedik ügyvédként. Kiemelt szakterületei az IT jog, a vállalati tanácsadás és teljeskörű jogi képviselet nyújtása, illetve a magánszemélyek képviselete. Munkája során részt vett nemzetközi szinten elismert játékszoftver fejlesztésben és start-up fejlesztésben is, de tapasztalatot szerzett családjogi területen is. Magánéletében sokat sportol, küzdősport edzéseket tart 4-16 év közötti gyerekeknek.

Workshop terem

powered by 

 

A termek férőhelye korlátozott, előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Mi lesz még? oldalsávban, a képekre kattintva lehetséges!

 Sajnos online résztvevőinknek nem elérhető a workshop program. Csak helyszíni résztvevőink tudnak csatlakozni! Köszönjük a megértést!

10.30-11.15

eMAG Marketplace: Az ideális hely a webshopod forgalmának növelésére.

Hol tart az eMAG Marketplace itthon? Milyen kihívásokkal találkoztunk az elmúlt években és melyek voltak a kulcsfontosságú döntések, amelyek a dinamikus fejlődésünket biztosították? Milyen érvek szólnak a piactéren való értékesítés mellett?
 • Papp Máté, Marketplace Manager, emag.hu
 • Papp Máté  Máté 2014-ben csatlakozott az eMAG Magyarország csapatához és 2017 óta az eMAG Marketplace üzletágvezetője. Ugyanakkor ő nem években, hanem Black Fridayekben számolja az éveket, az idei immár a hetedik lesz számára. Jelenleg közel 5000 partnerért és 2 millió termékért felel a piacvezető emag.hu piacterénél.

Mi lesz még?

A termek férőhelye korlátozott, előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni  a képekre kattintva lehetséges!

 

Sajnos online résztvevőinknek nem elérhető a workshop program. Csak helyszíni résztvevőink tudnak csatlakozni! Köszönjük a megértést!

Workshop terem powered by Sicontact

Hogyan teheted biztonságosabbá a család életét az online térben is? Szakértőink körbejárják az internet már
ismert és láthatatlan veszélyeit. A Sicontact Kft. csapatával digitális és lelki oldalról is beszélgethettek azokról a problémákról, amelyek gyermekeiteket és akár titeket is érinthetnek. Bullying, grooming, phishing – te tudod, mit jelentenek?
A nap folyamán pszichológus, info-kommunikációs szakjogász és IT biztonsági szakértők segítenek értelmezni az ismeretlen kifejezéseket, s workshopjaikon olyan veszélyekről is beszélnek, amikre nem is gondoltál volna.
Keresd fel őket a helyszínen, és légy részese a nyereményjátékuknak!

Mit kell tudnunk szülőként az online világ veszélyeiről ...

Regisztrálok

Mit kell tudnunk szülőként az online világ veszélyeiről ...

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Számítógépes és online játékok ...

Regisztrálok

Számítógépes és online játékok ...

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Te tudod, milyen oldalakat látogat a gyermeked...

Regisztrálok

Te tudod, milyen oldalakat látogat a gyermeked...

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Online zaklatás - amit a cyberbullyingról .... tudnod kell

Regisztrálok

Online zaklatás - amit a cyberbullyingról .... tudnod kell

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Workshop terem powered by eMAG

Papp Máté

Marketplace Manager, emag.hu

Regisztrálok

Papp Máté

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Szekció támogatónk


További támogatónk


Google+