Forbes Roadshow

A Forbes vidéken is bemutatkozik.

Célunk, hogy, mozgósítsuk adott régió üzleti közegét, elérjük a vidéki potenciális és már meglévő olvasóinkat, eseményeinken keresztül közelebb hozzuk és megelevenítsük a lapban szereplő történeteket.

Színpadra invitálunk a régióban kiemelkedő eredményt elért vállalatvezetőket, üzletembereket. Párhuzamba állítunk budapesti és vidéki manufaktúrákat.

Sikersztorikat szállítunk Forbes stílusban.

Korábbi eseményeink

Forbes Roadshow
2017.03.09

Forbes Roadshow Kecskemét | Miskolc | Pécs

Idén tavasszal a Mercedes-Benzzel karöltve újra útra kelünk és vidékre szállítjuk a címlapos sikersztorikat. Feltérképezzük a régiók üzleti közegét. Olyan helyi vállaltvezetőket hívunk beszélgetni, akik kicsiben kezdték és világhírűvé nőttek.

Megnézem

Forbes Roadshow
2016.10.18

Forbes Roadshow | Kecskemét | Győr | Debrecen

Idén ősszel a Mercedes-Benzzel karöltve újra útra kelünk és vidékre szállítjuk a címlapos sikersztorikat. Feltérképezzük a régiók üzleti közegét. Olyan helyi vállaltvezetőket hívunk beszélgetni, akik a tradíciót innovációval ötvözik és világszínvonalú termékeket alkotnak. Górcső alá vesszük, hogy az ország Forbes címlapos nagyvállalatai hogyan tartják a lépést a fenntartható jövő kihívásaival.

Megnézem

Forbes Roadshow
2015.03.05

Forbes Roadshow Kecskemét

A Forbes elindította vidéki eseményeit, 3 helyszínen izgalmas arcokkal. Első állomás Kecskemét, a Mercedes-Benz Gyár volt.

Megnézem

Google+