Szeptemberi
Forbes
Kilövés

Forbes Kilövés - 2020.szeptember 1. 17:30

Időpont: 2020.09.01

Helyszín: DNB Budapest - Marriott Hotel Budapest (Budapest, Duna korzó 1.)

Partnerünk a :

A gombra kattintva megtekintheted a szeptemberi Kilövésünk képeit!Képek megtekintése

Az eseményre minden jegy elkelt.  A helyszínen jegyvásárlásra nincs lehetőség!

 

 

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron. Találkozz velünk és az aktuális lapban szereplőkkel minden hónapban a Forbes Kilövésen. Egyik kezünkben a még festékillatú magazin a másikban egy pohár pezsgő. Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk.

Vendégeink lesznek:

Boross DávidA gimnázium mellett már dolgozott a szülei alapította Oázis Kertészetnél, majd a közgazdasági tanulmányait felhasználva aktívan terjeszkedő franchise rendszerré szervezte a céget. Az időközben vállalkozásból vállalattá lett Oázisnak előbb a marketing és hálózatfejlesztési vezetője, majd édesapját követően ügyvezetője, testvéreivel tulajdonosa lett. Mivel saját bőrén tapasztalja a családi vállalatok minden keservét-örömét, hivatásaként tekint a FBN-H-ban betöltött elnöki pozíciójára. Nevéhez köthető a Klub szakmai és tartalmi megújítása, az új NxG vezetők gondozása és az Egyesület operatív irányítása.
Tulajdonos, Pagony

Demény EszterTulajdonos, Pagony

Kovács EszterTulajdonos, Pagony

Sárdi DóraProgram:

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.00

Pódiumbeszélgetések

  • Boross Dávid, Ügyvezető, Oázis Kertészeti Kft.
  • Boross Dávid    A gimnázium mellett már dolgozott a szülei alapította Oázis Kertészetnél, majd a közgazdasági tanulmányait felhasználva aktívan terjeszkedő franchise rendszerré szervezte a céget. Az időközben vállalkozásból vállalattá lett Oázisnak előbb a marketing és hálózatfejlesztési vezetője, majd édesapját követően ügyvezetője, testvéreivel tulajdonosa lett. Mivel saját bőrén tapasztalja a családi vállalatok minden keservét-örömét, hivatásaként tekint a FBN-H-ban betöltött elnöki pozíciójára. Nevéhez köthető a Klub szakmai és tartalmi megújítása, az új NxG vezetők gondozása és az Egyesület operatív irányítása.
  • Demény Eszter, Tulajdonos, Pagony
  • Demény Eszter  • Kovács Eszter, Tulajdonos, Pagony
  • Kovács Eszter  • Sárdi Dóra, Tulajdonos, Pagony
  • Sárdi Dóra19.05-21.00

Állófogadás és networking

Google+