Szeptemberi
Forbes
Kilövés

Forbes Kilövés - 2019.szeptember 3. 17:30

Időpont: 2019.09.03

Helyszín: DNB Budapest - Marriott Hotel Budapest (Budapest, Duna korzó 1.)

Partnerünk a :

A gombra kattintva megtekintheted a szeptemberi Kilövésünk képeit!Képek megtekintése

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron. Találkozz velünk és az aktuális lapban szereplőkkel minden hónapban a Forbes Kilövésen. Egyik kezünkben a még festékillatú magazin a másikban egy pohár pezsgő. Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk.

Vendégeink lesznek:

Szebeni ZoltánAz Abonett története több évtizedre nyúlik vissza: a márka azóta köznevesült, a cég pedig ma az extrudált kenyerek piacának hetven százalékát tudhatja magáénak. A cég története nemcsak arra példa, hogy egy téeszből is létrejöhet modern élelmiszeripari vállalkozás, hanem arra is, hogyan kell könnyedén generációt váltani. Szebeni Zoltán két éve vette át a családi vállalkozás vezetését testvérével, Ákossal, közben arculatot váltottak, és egyre több országban vannak jelen.

Tálos GáborTálos Gábor a borokról nyergelt át a teára, pedig kapcsolata a "szekrényszagú puer teával" döcögősen indult. Amikor csak teheti, Ázsia bércein csatangol, hogy újabb izgalmas teákkal töltse fel budai teaházát, a Zhao Zhout. A kritérium egyszerű: a jó tea hangulatba hoz.

Kocsis ÁrpádKocsis Árpád, a nagy budapesti futóversenyek főszervezője, magát marketing szakembernek tartja. Ő teremtette meg a versenyek finanszírozási hátterét és társával jól menő vállalkozást építettek a tömegsportokra. Mégis, a ma is tartó futóboom ellenére nem akarja, hogy nagyobb legyen a Budapest Sportiroda.

Program:

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.00

Pódiumbeszélgetések és Forbes kvíz

 • Szebeni Zoltán, Ügyvezető igazgató, Abonett Kft.
 • Szebeni Zoltán  Az Abonett története több évtizedre nyúlik vissza: a márka azóta köznevesült, a cég pedig ma az extrudált kenyerek piacának hetven százalékát tudhatja magáénak. A cég története nemcsak arra példa, hogy egy téeszből is létrejöhet modern élelmiszeripari vállalkozás, hanem arra is, hogyan kell könnyedén generációt váltani. Szebeni Zoltán két éve vette át a családi vállalkozás vezetését testvérével, Ákossal, közben arculatot váltottak, és egyre több országban vannak jelen.
 • Tálos Gábor, Zhao Zhou teaház, tulajdonos
 • Tálos Gábor  Tálos Gábor a borokról nyergelt át a teára, pedig kapcsolata a "szekrényszagú puer teával" döcögősen indult. Amikor csak teheti, Ázsia bércein csatangol, hogy újabb izgalmas teákkal töltse fel budai teaházát, a Zhao Zhout. A kritérium egyszerű: a jó tea hangulatba hoz.
 • Kocsis Árpád, Ügyvezető, versenyigazgató, Budapest Sportiroda
 • Kocsis Árpád  Kocsis Árpád, a nagy budapesti futóversenyek főszervezője, magát marketing szakembernek tartja. Ő teremtette meg a versenyek finanszírozási hátterét és társával jól menő vállalkozást építettek a tömegsportokra. Mégis, a ma is tartó futóboom ellenére nem akarja, hogy nagyobb legyen a Budapest Sportiroda.
19.00-21.00

Állófogadás és networking

Google+