Októberi
Forbes
Kilövés

Forbes Kilövés - 2020.szeptember 29. 17:30

Időpont: 2020.09.29

Helyszín: DNB Budapest - Marriott Hotel Budapest (Budapest, Duna korzó 1.)

Partnerünk a:

A gombra kattintva megtekintheted az októberi Kilövésünk képeit!Képek megtekintése

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.

Találkozz velünk és az aktuális lapban szereplőkkel minden hónapban a Forbes Kilövésen. Egyik kezünkben a még festékillatú magazin a másikban egy pohár pezsgő.

Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk.

 

Az eseményre minden jegy elkelt.  A helyszínen jegyvásárlásra nincs lehetőség!

 

Vendégeink voltak:

Dr. Csermely Gyula Ph.D.Autóversenyzőnek indult, de már huszonéves korára szülész-nőgyógyász főorvos lett, hogy aztán az első hazai magánkórháznak is gyorsan élére álljon alapítóként és igazgatóként is. Aztán 2001-ben, Amerikából hazatért orvosokkal kezdte építeni Rózsadomb egészségügyi központját, és lépésről lépésre érte el a stabilan egymilliárd forint feletti éves árbevételt. A MedLife, a közép-, és kelet-európai régió egyik legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatója elsőként a Rózsakert Medicalba történő tavalyi bevásárlásával lépte át Románia határait.

Fazekas Dóra Ph.D.Fazekas Dóra elismert klímakutató közgazdászként vezeti egy brit cég hazai leányvállalatát. Tényleg az a jövő záloga, hogy többet ne üljünk repülőre? Mit lehet tanulni a fenntarthatóságról a Columbián? Jó üzlet a szén-dioxid? A Cambridge Econometrics magyarországi vezérigazgatója európai terjeszkedésre készül, bolygónk megmentésének egyik zálogát pedig a megfelelő kommunikációban látja  

Korpos GergelyEgy teljesen valószínűtlen történet: két magyar srác építi fel a világ brókercégeit rengeteg szempont alapján összehasonlító oldalt. Nehéz kezdés után a befektetők számára létfontosságú információkat összegyűjtő Brokerchooser ma exponenciálisan növekszik és a maga piacán kikerülhetetlen tényező. A két alapító-tulajdonos, Bedő Tibor és Korpos Gergely elmondják, hogyan csinálták és miért látnak még százszoros növekedést?

Bedő TiborEgy teljesen valószínűtlen történet: két magyar srác építi fel a világ brókercégeit rengeteg szempont alapján összehasonlító oldalt. Nehéz kezdés után a befektetők számára létfontosságú információkat összegyűjtő Brokerchooser ma exponenciálisan növekszik és a maga piacán kikerülhetetlen tényező. A két alapító-tulajdonos, Bedő Tibor és Korpos Gergely elmondják, hogyan csinálták és miért látnak még százszoros növekedést?

Program

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.00

Pódiumbeszélgetések

 • Dr. Csermely Gyula Ph.D., Rózsakert Medical Center, orvos igazgató, ügyvezető igazgató és alapító társtulajdonos
 • Dr. Csermely Gyula Ph.D.  Autóversenyzőnek indult, de már huszonéves korára szülész-nőgyógyász főorvos lett, hogy aztán az első hazai magánkórháznak is gyorsan élére álljon alapítóként és igazgatóként is. Aztán 2001-ben, Amerikából hazatért orvosokkal kezdte építeni Rózsadomb egészségügyi központját, és lépésről lépésre érte el a stabilan egymilliárd forint feletti éves árbevételt. A MedLife, a közép-, és kelet-európai régió egyik legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatója elsőként a Rózsakert Medicalba történő tavalyi bevásárlásával lépte át Románia határait.
 • Fazekas Dóra Ph.D., a Cambridge Econometrics magyarországi vezérigazgatója
 • Fazekas Dóra Ph.D.  Fazekas Dóra elismert klímakutató közgazdászként vezeti egy brit cég hazai leányvállalatát. Tényleg az a jövő záloga, hogy többet ne üljünk repülőre? Mit lehet tanulni a fenntarthatóságról a Columbián? Jó üzlet a szén-dioxid? A Cambridge Econometrics magyarországi vezérigazgatója európai terjeszkedésre készül, bolygónk megmentésének egyik zálogát pedig a megfelelő kommunikációban látja  
 • Korpos Gergely, alapító tulajdonos, Brokerchooser
 • Korpos Gergely  Egy teljesen valószínűtlen történet: két magyar srác építi fel a világ brókercégeit rengeteg szempont alapján összehasonlító oldalt. Nehéz kezdés után a befektetők számára létfontosságú információkat összegyűjtő Brokerchooser ma exponenciálisan növekszik és a maga piacán kikerülhetetlen tényező. A két alapító-tulajdonos, Bedő Tibor és Korpos Gergely elmondják, hogyan csinálták és miért látnak még százszoros növekedést?
 • Bedő Tibor, alapító tulajdonos, Brokerchooser
 • Bedő Tibor  Egy teljesen valószínűtlen történet: két magyar srác építi fel a világ brókercégeit rengeteg szempont alapján összehasonlító oldalt. Nehéz kezdés után a befektetők számára létfontosságú információkat összegyűjtő Brokerchooser ma exponenciálisan növekszik és a maga piacán kikerülhetetlen tényező. A két alapító-tulajdonos, Bedő Tibor és Korpos Gergely elmondják, hogyan csinálták és miért látnak még százszoros növekedést?
19.00-21.00

Állófogadás és networking

További támogatónk


Google+