Októberi
Forbes
Kilövés

Forbes Kilövés - 2019.szeptember 30. 17:30

Időpont: 2019.09.30

Helyszín: DNB Budapest

Partnerünk a :

A gombra kattintva megtekintheted az októberi Kilövésünk képeit!Képek megtekintése

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron. Találkozz velünk és az aktuális lapban szereplőkkel minden hónapban a Forbes Kilövésen. Egyik kezünkben a még festékillatú magazin a másikban egy pohár pezsgő. Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk.

Vendégeink voltak:

Lakatos BalázsLakatos Balázst hatéves korában a nagymamája tanította meg varrni, a tudása végül két évtizeddel később fizetődött ki. Az Ykra alapítója a Telep pincehelyiségében, saját kezűleg varrta legelső retró stílusú hátizsákjait, azóta a márka a hazai divatmárkák közül elsőként került be olyan boltokba, mint a párizsi Merci, a berlini Voo Store vagy a hongkongi Kapok.

Petróczi ZoltánNyers, obszcén, szellemes, de találó. Petróczi Zoltán, művésznevén Lady Dömper, 30 éve megkerülhetetlen szereplője az éjszakai életnek. Az ország legismertebb transzvesztita előadóművésze, ezúttal civilben, mert ő csak akkor ölt női ruhát, amikor dolgozik.

Csanády IstvánEgyike a legforróbb magyar startupoknak a csúcstabletekre 3D modellező szoftvert fejlesztő Shapr3D. Csanády István nem fogja vissza magát akkor sem, ha hazai IT szektor problémáiról van szó, és jó oka van rá, hogy miért nem rak csocsóasztalt az irodába.

Robert Stöllinger és Rózsai RezsőRobert Stöllinger 16 év után köszön le a KPMG vezérigazgatói pozíciójáról. 2003 óta 380 fős cégből 1300 fősre növelte magyarországi KPMG-t.Vezérigazgatósága idején jött létre a könyvvizsgálat digitalizációjának egyik kiemelkedő újítása, a Digital Audit Center (DAC), ezalatt fejlődött globális irodává a sporttanácsadási részleg, és vált nemzetközi központtá a globális ügyfeleket kiszolgáló adózási szolgáltatóközpont (KGSH). Rózsai Rezső, a KPMG Magyarország 2019 október 1-től új vezérigazgatója a cégen belüli előmenetel iskolapéldája. 1997-ben pályakezdőként lépett be a KPMG Magyarországhoz, 2008-ban partnerré választották, és 2014 óta vezeti a több száz fős hazai audit részleget. Rezső egy sikeres céget vesz át Roberttől, és azon szeretne a kollégákkal együtt dolgozni, hogy tovább növelje a cég iránti bizalmat az ügyfelek körében.

Program

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.00

Pódiumbeszélgetések és Forbes kvíz

 • Lakatos Balázs, Ykra, alapító-tulajdonos
 • Lakatos Balázs  Lakatos Balázst hatéves korában a nagymamája tanította meg varrni, a tudása végül két évtizeddel később fizetődött ki. Az Ykra alapítója a Telep pincehelyiségében, saját kezűleg varrta legelső retró stílusú hátizsákjait, azóta a márka a hazai divatmárkák közül elsőként került be olyan boltokba, mint a párizsi Merci, a berlini Voo Store vagy a hongkongi Kapok.
 • Petróczi Zoltán, transzvesztita előadóművész
 • Petróczi Zoltán  Nyers, obszcén, szellemes, de találó. Petróczi Zoltán, művésznevén Lady Dömper, 30 éve megkerülhetetlen szereplője az éjszakai életnek. Az ország legismertebb transzvesztita előadóművésze, ezúttal civilben, mert ő csak akkor ölt női ruhát, amikor dolgozik.
 • Csanády István, CEO, Shapr3D
 • Csanády István  Egyike a legforróbb magyar startupoknak a csúcstabletekre 3D modellező szoftvert fejlesztő Shapr3D. Csanády István nem fogja vissza magát akkor sem, ha hazai IT szektor problémáiról van szó, és jó oka van rá, hogy miért nem rak csocsóasztalt az irodába.
 • Robert Stöllinger és Rózsai Rezső, KPMG vezérigazgató 2003-2019 és a KPMG új vezérigazgatója
 • Robert Stöllinger és Rózsai Rezső  Robert Stöllinger 16 év után köszön le a KPMG vezérigazgatói pozíciójáról. 2003 óta 380 fős cégből 1300 fősre növelte magyarországi KPMG-t.Vezérigazgatósága idején jött létre a könyvvizsgálat digitalizációjának egyik kiemelkedő újítása, a Digital Audit Center (DAC), ezalatt fejlődött globális irodává a sporttanácsadási részleg, és vált nemzetközi központtá a globális ügyfeleket kiszolgáló adózási szolgáltatóközpont (KGSH). Rózsai Rezső, a KPMG Magyarország 2019 október 1-től új vezérigazgatója a cégen belüli előmenetel iskolapéldája. 1997-ben pályakezdőként lépett be a KPMG Magyarországhoz, 2008-ban partnerré választották, és 2014 óta vezeti a több száz fős hazai audit részleget. Rezső egy sikeres céget vesz át Roberttől, és azon szeretne a kollégákkal együtt dolgozni, hogy tovább növelje a cég iránti bizalmat az ügyfelek körében.
19.00-21.00

Állófogadás és networking

Google+