Novemberi
Forbes
Kilövés

Forbes Kilövés - 2019. október 29. 17:30

K

Időpont: 2019.10.29

Helyszín: Marriott Hotel - Liz and Chain

Partnerünk a :

Képeink

Kattints a novemberi Kilövés képek megtekintéséhez!Képek megtekintése

Az esemény teltházas! Helyszíni jegyvásárlásra nincsen lehetőség!

 

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron. Találkozz velünk és az aktuális lapban szereplőkkel minden hónapban a Forbes Kilövésen. Egyik kezünkben a még festékillatú magazin a másikban egy pohár pezsgő. Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk.

Vendégeink voltak:

Sásdi HelgaA világ harmadik legnagyobb kommunikációs ügynökségének magyarországi egységét, az itthon a második legnagyobb ügynökségnek számító Publicis Groupe Budapestet vezeti. Pedig Sásdi Helga álma 20 évesen az volt, hogy New Yorkban éljen. Nem mintha az nem valósult volna meg.

Szigetvári JózsefEgy gyorsan növekvő, sikeres magyar cég a legismertebb multik gyűrűjében. Milyen üzleti modellel és stratégiával versenyez a szállás,hu a globális szállásközvetítő oldalakkal? Szigetvári József ügyvezetővel beszélgetünk a novemberi lapszámunk bemutatóján.

Zwack SándorZwack Sándor a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke, húgával, Izabellával a legendás italkészítő család ötödik generációját képviseli a cégvezetésben. 2008-ban vette át édesapjától, Zwack Pétertől a stafétabotot, az Unicum mintegy 230 éve titkos receptúrájával együtt. Szakmai tapasztalatait Angliában és Olaszországban szerezte, a Zwacknál először a nevével fémjelzett nemespálinkákkal foglalkozott. Hogyan élte túl a családi cég a 2008 utáni válságot, a pálinkaforradalmat, és mit tesz a fiatalok italfogyasztásának változása közepén, hogy a tradicionális márka sikeresen fennmaradjon?

Program

17.30-18.00

Regisztráció és welcome

18.00-19.00

Pódiumbeszélgetések és Forbes kvíz

 • Sásdi Helga, Publicis Groupe Hungary, CEO
 • Sásdi Helga  A világ harmadik legnagyobb kommunikációs ügynökségének magyarországi egységét, az itthon a második legnagyobb ügynökségnek számító Publicis Groupe Budapestet vezeti. Pedig Sásdi Helga álma 20 évesen az volt, hogy New Yorkban éljen. Nem mintha az nem valósult volna meg.
 • Szigetvári József, Szállás.hu, ügyvezető
 • Szigetvári József  Egy gyorsan növekvő, sikeres magyar cég a legismertebb multik gyűrűjében. Milyen üzleti modellel és stratégiával versenyez a szállás,hu a globális szállásközvetítő oldalakkal? Szigetvári József ügyvezetővel beszélgetünk a novemberi lapszámunk bemutatóján.
 • Zwack Sándor, Zwack Unicum Nyrt. , Igazgatóság elnöke
 • Zwack Sándor  Zwack Sándor a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke, húgával, Izabellával a legendás italkészítő család ötödik generációját képviseli a cégvezetésben. 2008-ban vette át édesapjától, Zwack Pétertől a stafétabotot, az Unicum mintegy 230 éve titkos receptúrájával együtt. Szakmai tapasztalatait Angliában és Olaszországban szerezte, a Zwacknál először a nevével fémjelzett nemespálinkákkal foglalkozott. Hogyan élte túl a családi cég a 2008 utáni válságot, a pálinkaforradalmat, és mit tesz a fiatalok italfogyasztásának változása közepén, hogy a tradicionális márka sikeresen fennmaradjon?
19.00-21.00

Állófogadás és networking

Google+