Májusi
Forbes
Kilövés
ONLINE

Forbes Kilövés - 2020. május 7. 18:00

 
Partnerünk a :

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron. 


Négy éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: kapcsolódjunk össze online, légy részese három izgalmas beszélgetésnek. Olvass bele az májusi magazinba, kóstold meg a Varga pincészet Aranymetszés Friss Irsai Olivér pezsgőjét és rendeld házhoz kedvenc ételedet a Netpincér kuponod felhasználásával!  

Lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk. Együtt.

 

Jegyár: 4000 Ft, mely tartalmaz egy Netpincér vouchert 3000ft értékben, egy palack Varga pincészet Aranymetszés Friss Irsai Olivér pezsgőt és a Forbes májusi számának online kiadását.

 

 
 

Vendégeink lesznek:

Dallos BogiDallos Bogi alig kezdte el a gimnáziumot, amikor már a döntőig vitte A Dalban 2014-ben, ugyanebben az évben pedig elnyerte a Fonogram-díjat Az év felfedezettje kategóriában. Nem csak a mikrofon mögött, a kamerák előtt is kényelmesen mozog: 2017-ben elindította a Youtube-on 7kornálam című videósorozatát, ahol ismert emberekkel beszélgetett (megfordult nála például Istenes Bence és ByeAlex is), de 2019-ben visszatért A Dalba is, ezúttal műsorvezetőként. Szintén tavaly az X-Faktor egyik mentora lett.  

Moldován AndrásMoldován András az RTL Klub Cápák között című üzleti showjának szókimondó befektetője. Volt ingatlanfejlesztő és brókerház tulajdonos, megszerezte a posztgraduális nemzetközi bankdiplomát, majd nekiállt birodalmat építeni. 2002-ben megalapította a Mangal Ilona Sertéshizlalda Kft-t, később létrehozta a Jack’s Burger étteremláncot. Animalsoft Kft. nevű cégének állattenyésztési szoftvere segítségével a nagyüzemi állattartó telepek működését, és az állatok fejlődését lehet nyomon követni. András legnagyobb szenvedélye a fogathajtás és a lovaglás, emellett igazi ínyenc. 

Zoboki GáborZoboki Gábor Ybl-díjas építész, a ZDA–Zoboki Építésziroda alapítója. Kitűnő és szórakoztató előadó, akinek számtalan formabontó ötlete van a városról. Irodája felelt többek között a budapesti Művészetek Palotája, a sencseni Nanshan Kulturális Központ, a Telenor törökbálinti székháza és a Richter Kémiai Kutatóközpont tervezéséért. Építészeti koncepciója szerint újul meg az ország egyik legjelentősebb műemléképülete, a Magyar Állami Operaház, Kínában pedig a legnagyobb sztárépítészekkel verseng az új operaház tervezéséért.

Bán JánosÚgy látta, senki sem ír a magyar hősökről, így ismert sci-fi és fantasy szerzőként úgy döntött, majd ő fog. Így indult útjára a Hunyadi-könyvsorozat, ami közel negyedmillió példánnyal és tíz évvel később még mindig nem ért véget, pedig trilógiának indult. Bán János, alias Bán Mór ennek ellenére már a jövőbe tekint: nemcsak új könyvsorozatokon, de saját kiadó megalapításán töri a fejét

Program:

18.00-18.05

Köszöntő, Galambos Márton, Forbes főszerkesztő

18.05-19.15

20 perces beszélgetések vendégeinkkel, külön-külön

További támogatónk


Google+