Júniusi
Forbes
Kilövés
ONLINE

Forbes Kilövés - 2020. június 4. 18:00

Időpont: 2020.06.04

Helyszín: ONLINE

Partnerünk a:

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron. 

Négy éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: kapcsolódjunk össze online, légy részese három izgalmas beszélgetésnek és olvass bele a júniusi magazinba.

Lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk. Együtt.

Vendégeink lesznek:

Kacskovics ImreAz ELTE-TTK dékánja, egy nemzetközi biotechnológiai cég alapítója és feje, valamint a magyar koronavírus-gyógyszerkutató konzorcium ötletgazdája és alapítója. Kacskovics Imre miniszterekkel és nagyvállalatok vezetőivel egyeztetve dolgozik a gyógyszeren, a munkát a magyar állam is százmilliókkal támogatja. 

Máté BenceA világ egyik legismertebb természetfotósa, a felmérések szerint napjainkban az egyik legismertebb magyar a világon. Még csak 35 éves, de neve fogalom a szakmában, a pályázatokon mindent megnyert, amit csak megnyerhetett. A Pusztaszerről indult fiú nem tűnt ki az iskolában, de korán elhatározta, hogy mindent egy célnak rendel alá: a természet, az állatok, a fotózás szeretetének. Fotós trükkjeit mindig megosztotta másokkal, de fanatizmusát nem tudják utánozni.

Christopher MattheisenAz elmúlt több mint két évtizedben Christopher Mattheisen a telekommunikációs és informatikai szektorban dolgozott vezető beosztásban. Karrierje a hazai Westell 900-nál indult, majd marketing, értékesítési és stratégiai területekért felelt európai mobil szolgáltatóknál; többek között Lengyelországban az ERA GSM-nél, a MédiaOne International-nál, a BT Cellnet-nél (O2), illetve két informatikai startupnál az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. 2002-ben tért vissza Magyarországra, hogy átvegye a Magyar Telekom vezetékes üzletágának vezetését. 2006-ban vezérigazgatóvá nevezték ki, majd 12 éven át sikeresen vezette a céget. „A felhő, a big data, a dolgok internete, a mesterséges intelligencia, de még a kiterjesztett- vagy a virtuális valóság is mára a technológia fejlődésének meghatározói, a Microsoft pedig mindegyik területen vezető szerepet tölt be. a Microsoft Magyarország ügyvezetőjeként arra törekszem, hogy a magyar vállalkozások és szervezetek maximálisan kiaknázhassák az ezekben a technológiákban rejlő lehetőségeket” – nyilatkozta kinevezése kapcsán Christopher Mattheisen.

L. Ritók NóraL. Ritók Nóra a képzőművészet iránti szenvedélyből lett rajztanár, aztán a művészeti oktatás nála szép fokozatosan a tehetséggondozástól a hátránykompenzáció, majd a családsegítés felé teljesedett. Húsz éve alapította meg az Igazgyöngy Alapítványt, amely ma Berettyóújfalu környékén 27 településen segíti a hátrányos helyzetűek boldogulását. Azt mondják róla, olyan ő a civil szférában, mint a zenében Paul McCartney. L. Ritók Nóra is velünk lesz a Kilövésen.

Program:

18.00-18.05

köszöntő, Galambos Márton, Forbes főszerkesztő

18.05-19.00

20 perces beszélgetések vendégeinkkel, külön-külön

 • Kacskovics Imre, Immunológus
 • Kacskovics Imre  Az ELTE-TTK dékánja, egy nemzetközi biotechnológiai cég alapítója és feje, valamint a magyar koronavírus-gyógyszerkutató konzorcium ötletgazdája és alapítója. Kacskovics Imre miniszterekkel és nagyvállalatok vezetőivel egyeztetve dolgozik a gyógyszeren, a munkát a magyar állam is százmilliókkal támogatja. 
 • Máté Bence, Természetfotós
 • Máté Bence  A világ egyik legismertebb természetfotósa, a felmérések szerint napjainkban az egyik legismertebb magyar a világon. Még csak 35 éves, de neve fogalom a szakmában, a pályázatokon mindent megnyert, amit csak megnyerhetett. A Pusztaszerről indult fiú nem tűnt ki az iskolában, de korán elhatározta, hogy mindent egy célnak rendel alá: a természet, az állatok, a fotózás szeretetének. Fotós trükkjeit mindig megosztotta másokkal, de fanatizmusát nem tudják utánozni.
 • L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy alapítvány alapítója
 • L. Ritók Nóra  L. Ritók Nóra a képzőművészet iránti szenvedélyből lett rajztanár, aztán a művészeti oktatás nála szép fokozatosan a tehetséggondozástól a hátránykompenzáció, majd a családsegítés felé teljesedett. Húsz éve alapította meg az Igazgyöngy Alapítványt, amely ma Berettyóújfalu környékén 27 településen segíti a hátrányos helyzetűek boldogulását. Azt mondják róla, olyan ő a civil szférában, mint a zenében Paul McCartney. L. Ritók Nóra is velünk lesz a Kilövésen.

További támogatónk


Google+