Mindenki
más
előtt!

Forbes Kilövés - 2019.június 3. 17:30

M

Időpont: 2019.06.03

Helyszín: DNB Budapest - Marriott Hotel Budapest (Budapest, Duna korzó 1.)

Partnerünk a :

.

Kattints a gombra a képek megtekintéséhez.Képek megtekintése

Vendégeink voltak:

Lengyel TamásTársával online piacteret indított a szereplőkre vadászó produkciók (színházak, filmek, reklámok) számára. Komoly régiós tervek vannak előttük, 120 milliós befektetés mögöttük. Lengyel Tamást sorozatszínészként ismerte meg az ország - pedig van egy másik oldala is: a sorozatvállalkozó.

Unger ZsoltMárkaépítők vagyunk – áll a cég honlapján és ezzel az egyszerű mondattal nagyon tömören írja le munkájuk lényegét. Dolgoztak és dolgoznak a Bortársasággal, a Gerbeaud-val, a Kreinbacherrel, az Ilcsivel és a Sauskával, de létrehoztak egy saját prémium ajándékmárkát is Cinq Filles néven. A különc megjelenésű alapító, Unger Zsolt szeret és tud is beszélni, erről személyesen is meggyőződhetünk a Kilövésen.

Tóth Soma2,5 millió dollárt keresett tavaly azzal, hogy amerikai webshopoknak fejleszt chatmarketing-eszközt, visszajáró vendég a Facebook kaliforniai székházában, és mindehhez szemtelenül fiatal is. Tóth Soma vérbeli startupper, heti 6-7 nap 12 órákat dolgozik, a cége, a Recart pedig az egyik legforróbb magyar startup, amiről még nem hallottál. Nem véletlenül látta meg benne a fantáziát Fehér Gyula is: a 1,5 millió dolláros befektetési kör nagy részét az ő új befektetőcége adta, amiből a New York-i irodát nyitják meg.

Program

17.30-18.10

Regisztráció, welcome

18.00-19.10

Pódiumbeszélgetések és Forbes Kvíz

 • Lengyel Tamás, Színész, vállalkozó
 • Lengyel Tamás  Társával online piacteret indított a szereplőkre vadászó produkciók (színházak, filmek, reklámok) számára. Komoly régiós tervek vannak előttük, 120 milliós befektetés mögöttük. Lengyel Tamást sorozatszínészként ismerte meg az ország - pedig van egy másik oldala is: a sorozatvállalkozó.
 • Unger Zsolt, Márkaépítő
 • Unger Zsolt  Márkaépítők vagyunk – áll a cég honlapján és ezzel az egyszerű mondattal nagyon tömören írja le munkájuk lényegét. Dolgoztak és dolgoznak a Bortársasággal, a Gerbeaud-val, a Kreinbacherrel, az Ilcsivel és a Sauskával, de létrehoztak egy saját prémium ajándékmárkát is Cinq Filles néven. A különc megjelenésű alapító, Unger Zsolt szeret és tud is beszélni, erről személyesen is meggyőződhetünk a Kilövésen.
 • Tóth Soma, CEO, társalapító - Recart
 • Tóth Soma  2,5 millió dollárt keresett tavaly azzal, hogy amerikai webshopoknak fejleszt chatmarketing-eszközt, visszajáró vendég a Facebook kaliforniai székházában, és mindehhez szemtelenül fiatal is. Tóth Soma vérbeli startupper, heti 6-7 nap 12 órákat dolgozik, a cége, a Recart pedig az egyik legforróbb magyar startup, amiről még nem hallottál. Nem véletlenül látta meg benne a fantáziát Fehér Gyula is: a 1,5 millió dolláros befektetési kör nagy részét az ő új befektetőcége adta, amiből a New York-i irodát nyitják meg.
19.10-20.30

Kötetlen beszélgetés és fogadás

Az eseményre minden jegy elkelt!

A helyszínen jegyvásárlásra nincs lehetőség!

Mi a Forbes Kilövés?

A friss lapszám megjelenése előtt izgatottak vagyunk: a lap kijön a nyomdából.

Egy hónapos munka vége ez, ami kezdődik újra elölről, de egy estére szeretnénk megállni és együtt ünnepelni. Átadni Nektek az érzést, az élményt, mikor kezünkbe vesszük a még meleg, festékillatú friss lapszámot.

A Kilövésen elsőként Ti vehetitek a kezetekbe a Forbes legújabb számát, miközben megelevenedik a lap: minden hónapban az aktuális szám 2-3 szereplőjével beszélgetünk, élőben. Kiderül, mi maradt ki a lapból és kulisszatitkokat is elárulunk a szerkesztőség életéből.

Találkozzunk június 3-án, 17:30-tól a Marriott Hotel éttermében, a DNB Budapestben!

Google+