Júliusi
Forbes
Kilövés

Forbes Kilövés - 2020. június 30. 18:00

 
Partnerünk a:

A gombra kattintva megtekintheted a júliusi Kilövésünk képeit!Képek megtekintése

Az eseményre minden jegy elkelt! A helyszínen jegyvásárlásra nincsen lehetőség! 

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.

Találkozz velünk és az aktuális lapban szereplőkkel minden hónapban a Forbes Kilövésen. Egyik kezünkben a még festékillatú magazin a másikban egy pohár pezsgő.

Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk.

 

Időpont: június 30.

Helyszín: Sofitel Budapest Chain Bridge ( 1051 Budapest Széchenyi tér 2.)

Program:

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.00

Pódiumbeszélgetések

 • Végh Tamás, Modell & Hobby Kft, többségi tulajdonos
 • Végh Tamás  A Modell & Hobby Kft.-t 1994-ben egy húsz négyzetméteres angyalföldi üzlethelyiségben, kétmilliós alaptőkével alapították hárman, barátok, de ebben az összegben benne volt egy autó és egy fax is mint apport. A cég legnagyobb dobása az volt, amikor a Thomas, a gőzmozdony figuráit behozta Magyarországra: 2006-ban azonnal több százezer dollárért adtak el belőlük. Pár éve pedig bekebelezték az ország legnagyobb játékwebáruházát, a Játéknet.hu-t.
 • Kepes András, író
 • Kepes András  Irodalmi és filmes nagyágyúkkal készített interjúival már a rendszerváltás előtt nevet és ismertséget szerzett, később milliókat ültetett a tévé elé lazán elmélyült beszélgetős és világjáró műsoraival, de ha tükörbe néz, jó tíz éve már csak az írót látja, és ettől jobban érzi magát, mint leglátványosabb sikerei csúcsán. Egy ország ismeri a hangját és a gesztusait, ötven éve kérdez, felfedez és mesél, sikerkönyvek szerzőjeként sem fogy ki a történetekből. Új könyve ősszel jelenik meg, Kepes András most beszél róla először.
 • Kozma Gergely, EcoPunk fenntarthatósági fesztivál főszervezője
 • Kozma Gergely  Kozma Gergely vezetett gazdálkodást, dolgozott dekorcégnél, és szervezett rendezvényeket, mielőtt 2019-ben létrehozta az Ecopunk Fesztivált. A fenntarthatósággal foglalkozó találkozón riogatás és „álspirituális ökohumbug” nélkül, nyersen és szabadon beszélgethetnek egymással a résztvevők, éljenek bármilyen életet. A júliusi Kilövésen a civil rendezvényszervezők nehezített pályájáról beszélgetünk vele és arról, hogy a fenntarthatóság miért csak az egyik szempont, nem az egyetlen.
19.00-21.00

Állófogadás és networking

Vendégeink lesznek:

Végh TamásA Modell & Hobby Kft.-t 1994-ben egy húsz négyzetméteres angyalföldi üzlethelyiségben, kétmilliós alaptőkével alapították hárman, barátok, de ebben az összegben benne volt egy autó és egy fax is mint apport. A cég legnagyobb dobása az volt, amikor a Thomas, a gőzmozdony figuráit behozta Magyarországra: 2006-ban azonnal több százezer dollárért adtak el belőlük. Pár éve pedig bekebelezték az ország legnagyobb játékwebáruházát, a Játéknet.hu-t.

Kepes AndrásIrodalmi és filmes nagyágyúkkal készített interjúival már a rendszerváltás előtt nevet és ismertséget szerzett, később milliókat ültetett a tévé elé lazán elmélyült beszélgetős és világjáró műsoraival, de ha tükörbe néz, jó tíz éve már csak az írót látja, és ettől jobban érzi magát, mint leglátványosabb sikerei csúcsán. Egy ország ismeri a hangját és a gesztusait, ötven éve kérdez, felfedez és mesél, sikerkönyvek szerzőjeként sem fogy ki a történetekből. Új könyve ősszel jelenik meg, Kepes András most beszél róla először.

Kozma GergelyKozma Gergely vezetett gazdálkodást, dolgozott dekorcégnél, és szervezett rendezvényeket, mielőtt 2019-ben létrehozta az Ecopunk Fesztivált. A fenntarthatósággal foglalkozó találkozón riogatás és „álspirituális ökohumbug” nélkül, nyersen és szabadon beszélgethetnek egymással a résztvevők, éljenek bármilyen életet. A júliusi Kilövésen a civil rendezvényszervezők nehezített pályájáról beszélgetünk vele és arról, hogy a fenntarthatóság miért csak az egyik szempont, nem az egyetlen.
Google+