Időpont: 2019.07.01

Helyszín: DNB Budapest - Marriott Hotel Budapest (Budapest, Duna korzó 1.)

Partnerünk a :

Kattints a gombra a képek megtekintéséhez.Képek megtekintése

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron. Találkozz velünk és az aktuális lapban szereplőkkel minden hónapban a Forbes Kilövésen. Egyik kezünkben a még festékillatú magazin a másikban egy pohár pezsgő. Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk.

Vendégeink:

Tóth PéterNagyon csúf kilátások elé nézett a magyar mangalicaállomány a kilencvenes évek elején - a gyapjas malacok nem voltak népszerűek, majdnem ki is pusztultak az érdektelenség miatt. Ám ekkor megjelent egy gazdag spanyol sonkadinasztia leszármazottja, és Tóth Péterrel közösen nekiálltak felvásárolni a hazai állományt. A mangalicából ínyencség, sőt, Japánban képregény is lett - meg egy kiváló Forbes- sztori. Ez az Olmos és Tóth Kft.

Váczi RoziVáczi Rozi, a Matyodesign alapítója elindította a hímző nénikre épülő cége új üzletágát: egynapos túrákra invitálja a vidéki levegőbe beleszagolni vágyókat. Száz eurós kaland matyóhímzéssel, tésztagyúrással, népviselet-felpróbálással és persze pálinkázással az észak-magyarországi Tardon.

Matusz Balázs Hazánk egyik piacvezető fagyasztott élelmiszerkereskedelmi vállalatának, a győri székhelyű Matusz-Vad Zrt.-nek tulajdonos elnök-vezérigazgatója. Egy iparágat teremtett Matusz Balázs a Matusz-Vad által az 1990-es évek közepén azzal, hogy a vendéglátói szektor fagyasztott élelmiszerekkel történő professzionális kiszolgálására specializálódott, s indulása óta úttörőként jár élen a szektorban.

Program:

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.10

Pódiumbeszélgetések és Forbes kvíz

 • Tóth Péter, A mangalicás, MOE elnök
 • Tóth Péter  Nagyon csúf kilátások elé nézett a magyar mangalicaállomány a kilencvenes évek elején - a gyapjas malacok nem voltak népszerűek, majdnem ki is pusztultak az érdektelenség miatt. Ám ekkor megjelent egy gazdag spanyol sonkadinasztia leszármazottja, és Tóth Péterrel közösen nekiálltak felvásárolni a hazai állományt. A mangalicából ínyencség, sőt, Japánban képregény is lett - meg egy kiváló Forbes- sztori. Ez az Olmos és Tóth Kft.
 • Váczi Rozi, Matyodesign, alapító
 • Váczi Rozi  Váczi Rozi, a Matyodesign alapítója elindította a hímző nénikre épülő cége új üzletágát: egynapos túrákra invitálja a vidéki levegőbe beleszagolni vágyókat. Száz eurós kaland matyóhímzéssel, tésztagyúrással, népviselet-felpróbálással és persze pálinkázással az észak-magyarországi Tardon.
 • Matusz Balázs, Matusz-Vad Zrt, elnök, vezérigazgató
 • Matusz Balázs   Hazánk egyik piacvezető fagyasztott élelmiszerkereskedelmi vállalatának, a győri székhelyű Matusz-Vad Zrt.-nek tulajdonos elnök-vezérigazgatója. Egy iparágat teremtett Matusz Balázs a Matusz-Vad által az 1990-es évek közepén azzal, hogy a vendéglátói szektor fagyasztott élelmiszerekkel történő professzionális kiszolgálására specializálódott, s indulása óta úttörőként jár élen a szektorban.
19.10-21.00

Állófogadás és networking

Google+