Decemberi
Forbes
Kilövés
ONLINE

Forbes Kilövés - 2020.december 1. 17:30

 
Partnerünk a:

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron. 

Négy éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: kapcsolódjunk össze online, légy részese három izgalmas beszélgetésnek. Olvass bele a decemberi magazinba és rendeld házhoz kedvenc ételedet a WOLT kuponod felhasználásával!

Lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk. Együtt.

Vendégeink voltak:

Dr. Edith Eva Eger (angol nyelvű)Tizenhat éves volt, amikor a nácik megérkeztek magyarországi szülővárosába, Kassára, és családjával együtt Auschwitzba hurcolták, ahol azonnal elvesztette szüleit. Rengeteg szenvedés árán megmenekülve, felnőve a tengerentúlon gyári munkásként kezdte, később azért lett pszichológus, hogy saját maga mellett másoknak is segíthessen megszabadulni a múltjuktól, a kudarcaiktól és a félelmeiktől, a dühüktől és a botlásaiktól, a feloldatlan fájdalmaiktól. A 2020-as Forbes Life 93 éves címlapszereplője mindennap azzal a céllal kel fel, hogy adjon, és hogy minél több emberrel megismertesse az élet gazdagságát és szabadságát.

Szendrői GáborA Forbes negyedszer értékelte fel a 100 legnagyobb, magánkézben lévő magyar céget. Soha nem látott kihívások előtt a magyar gazdaság: többen vesznek magyar céget vagy a nagy magyar vállalatok vadásznak inkább a régióban?

Program:

18.00-18.05

Köszöntő, Galambos Márton, Forbes főszerkesztő

18.05-19.15

20 perces beszélgetések vendégeinkkel, külön-külön

  • Dr. Edith Eva Eger (angol nyelvű), klinikai pszichológus, a Kaliforniai Egyetem oktatója
  • Dr. Edith Eva Eger (angol nyelvű)    Tizenhat éves volt, amikor a nácik megérkeztek magyarországi szülővárosába, Kassára, és családjával együtt Auschwitzba hurcolták, ahol azonnal elvesztette szüleit. Rengeteg szenvedés árán megmenekülve, felnőve a tengerentúlon gyári munkásként kezdte, később azért lett pszichológus, hogy saját maga mellett másoknak is segíthessen megszabadulni a múltjuktól, a kudarcaiktól és a félelmeiktől, a dühüktől és a botlásaiktól, a feloldatlan fájdalmaiktól. A 2020-as Forbes Life 93 éves címlapszereplője mindennap azzal a céllal kel fel, hogy adjon, és hogy minél több emberrel megismertesse az élet gazdagságát és szabadságát.
  • Szendrői Gábor, Concorde MB Partners, ügyvezető partner, IMAP, igazgatósági tag
  • Szendrői Gábor    A Forbes negyedszer értékelte fel a 100 legnagyobb, magánkézben lévő magyar céget. Soha nem látott kihívások előtt a magyar gazdaság: többen vesznek magyar céget vagy a nagy magyar vállalatok vadásznak inkább a régióban?
Google+