Decemberi
Forbes
Kilövés

Forbes Kilövés - 2019. november 26. 17:30

K

Időpont: 2019.11.26

Helyszín: Marriott Hotel - Liz and Chain

Partnerünk a:

Képeink

Kattints a decemberi Kilövés képek megtekintéséhez!Képek megtekintése

Az eseményre minden jegy elkelt! Helyszíni jegyvásárlásra nincs lehetőség!

 

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron. Találkozz velünk és az aktuális lapban szereplőkkel minden hónapban a Forbes Kilövésen. Egyik kezünkben a még festékillatú magazin a másikban egy pohár pezsgő. Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk.

 

Vásárolj kombinált jegyet a Kilövésre, és vidd haza Anna Porter - Mit akar Soros? című könyvét! Az írónővel személyesen beszélgetünk november 26-án a Marriott Hotelben! A könyvről bővebb információt a Forbes.hu/konyvek oldalon találsz!

 

Vendégeink lesznek:

Anna PorterAnna Porter gyerekként testközelből élte át az 1956-os forradalmat, majd felnőttként Kanada egyik legnagyobb kiadóját építette fel. Több könyve is megjelent magyarul, idén a Forbes csapata Soros Györgyről szóló könyvét adja ki. Anna Porter meg akarta érteni, mit akar az "egyetlen magánember, akinek saját külpolitikája van". A könyvbemutatóra érkezik gyerekkora városába.

S. Takács AndrásEgy, ma már világszerte ismert és sokszoros díjnyertes riporterpáros, férfi tagja. Folyamatosan úton lévő, jól összeszokott dokumentumfilmesek, egyáltalán nem csak kilenctől ötig. Közben élettársak, szerelmesek is, akik éppen második gyermeküket várják. Vajon ők hogyan mennek szabadságra? Mennek?

Kerülő BalázsA jövő egy lépéssel közelebb jön! Kerülő Balázs a texasi Lift Aircraft mérnöke, nem csak megtervezte, de meg is építette az embert szállító drónt, a Kilövésen pedig elmeséli, hogyan.

Program

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

Regisztráció az első emeleti Liz teremnél!
18.00-19.00

Pódiumbeszélgetések

 • Halász Judit,
 • Halász Judit • Anna Porter, kanadai-magyar újságíró
 • Anna Porter  Anna Porter gyerekként testközelből élte át az 1956-os forradalmat, majd felnőttként Kanada egyik legnagyobb kiadóját építette fel. Több könyve is megjelent magyarul, idén a Forbes csapata Soros Györgyről szóló könyvét adja ki. Anna Porter meg akarta érteni, mit akar az "egyetlen magánember, akinek saját külpolitikája van". A könyvbemutatóra érkezik gyerekkora városába.
 • S. Takács András, On The Spot
 • S. Takács András  Egy, ma már világszerte ismert és sokszoros díjnyertes riporterpáros, férfi tagja. Folyamatosan úton lévő, jól összeszokott dokumentumfilmesek, egyáltalán nem csak kilenctől ötig. Közben élettársak, szerelmesek is, akik éppen második gyermeküket várják. Vajon ők hogyan mennek szabadságra? Mennek?
 • Kerülő Balázs, Vezető mérnök, LIFT Aircraft
 • Kerülő Balázs  A jövő egy lépéssel közelebb jön! Kerülő Balázs a texasi Lift Aircraft mérnöke, nem csak megtervezte, de meg is építette az embert szállító drónt, a Kilövésen pedig elmeséli, hogyan.
19.00-21.00

Állófogadás és networking

Google+