Áprilisi
Forbes
Kilövés
ONLINE

Forbes Kilövés - 2020. április 2. 18:00

Időpont: 2020.04.02

Helyszín: Online

Partnerünk a:

Áprilisi eseményünkre jegyvásárlásra már nincsen lehetőség. Csatlakozz hozzánk májusban! A részletekkel hamarosan jelentkezünk!

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron. 

Négy éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: kapcsolódjunk össze online, légy részese három izgalmas beszélgetésnek. Olvass bele az áprilisi magazinba, kóstold meg a Hilltop borászat prémium borát és rendeld házhoz kedvenc ételedet a Netpincér kuponod felhasználásával!

Lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk. Együtt.

 

Jegyár: 4000 Ft, mely tartalmaz Netpincér vouchert.

Vendégeink lesznek:

Orvos- Tóth NoémiOrszágosan azután lett ismert, hogy a sikerlisták élére került transzgenerációs traumákkal foglalkozó könyve, az Örökölt sors.

Mutsy ÁrpádHa valaki egy magyarországi szupermarketben gombát vesz, jó esélye van, hogy azt a Bio-Fungi termesztette. A cég hosszú éveken át több milliárd forintot fektetett beruházásokba, és meg is lett az eredménye: ma a Bio-Fungi az ország legnagyobb gombatermesztője és gombakomposztgyártója. Mutsy Árpádnak azonban csak az egyik szeme nevet – és csak részben a koronavírus okozta bevételkiesés miatt.

Lakatos PéterLakatos Péter, a Videoton társtulajdonosa, fáradhatatlan gondolkodó és üzletember, az ország 15. leggazdagabb embere. Eredetileg villamosmérnök, majd PhD ösztöndíjasként az ember - gép kapcsolattal foglalkozó kutatást végzett. Pályafutását a Műszertechnikánál kezdte, majd a Videoton Holding részvényese, később társtulajdonosa lett. Amikor nem üzletel, színházba jár, bridzsel, teniszezik és golfozik.

Program:

18.00-18.05

köszöntő, Galambos Márton, Forbes főszerkesztő

18.05-19.05

20 perces beszélgetések vendégeinkkel, külön-külön

 • Orvos- Tóth Noémi, klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus
 • Orvos- Tóth Noémi  Országosan azután lett ismert, hogy a sikerlisták élére került transzgenerációs traumákkal foglalkozó könyve, az Örökölt sors.
 • Mutsy Árpád, Tulajdonos, Bio - Fungi Kft.
 • Mutsy Árpád  Ha valaki egy magyarországi szupermarketben gombát vesz, jó esélye van, hogy azt a Bio-Fungi termesztette. A cég hosszú éveken át több milliárd forintot fektetett beruházásokba, és meg is lett az eredménye: ma a Bio-Fungi az ország legnagyobb gombatermesztője és gombakomposztgyártója. Mutsy Árpádnak azonban csak az egyik szeme nevet – és csak részben a koronavírus okozta bevételkiesés miatt.
 • Lakatos Péter, társvezérigazgató, Videoton Holding
 • Lakatos Péter  Lakatos Péter, a Videoton társtulajdonosa, fáradhatatlan gondolkodó és üzletember, az ország 15. leggazdagabb embere. Eredetileg villamosmérnök, majd PhD ösztöndíjasként az ember - gép kapcsolattal foglalkozó kutatást végzett. Pályafutását a Műszertechnikánál kezdte, majd a Videoton Holding részvényese, később társtulajdonosa lett. Amikor nem üzletel, színházba jár, bridzsel, teniszezik és golfozik.

További támogatónk


Google+