G P G

Időpont: 2022.08.30

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel) - 1052, Budapest, Duna korzó 1.

Forbes Kilövés

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.

Hat éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: csatlakozz hozzánk, légy részese három izgalmas beszélgetésnek és olvass bele a legfrissebb Forbes magazinba.

Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk.

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel), 1052 Budapest, Duna korzó 1.

Dátum: 2022.08.30.

Kezdés: 18.00

Az eseményen való részvételhez a 2022. március 7-én életbe lépett jogszabályok értelmében NEM szükséges védettségi igazolvány, valamint maszk használata sem kötelező!

Előadóink

Németh DorottyaA normális női test tökéletlenségeinek elfogadását tűzte zászlajára két kisfia születése után az Európa-bajnok, kétszeres világ és hatszoros magyar bajnok egykori fitnesz versenyző és edző. A versenyzés után, a testével örökös harcban töltött éveket, majd két kisfia születését követően a „pusztulj pufi projektből” lett „real body projekt” keretében bátran mutatja meg a közösségi médiában, hogyan néz ki a valóság, ahol nem léteznek filterek és beállított pózok. A testpozitivitás számára adottságaink elfogadását jelenti és azt, hogy az így elfogadott keretek között hozzuk ki magunkból a legjobbat.

Tari AnnamáriaTari Annamária szerint új típusú szorongások jelentek meg, mindannyian haladunk a szociális megfelelés irányába – sokkal jobbnak, szebbnek, értelmesebbnek igyekszünk beállítani magunkat a közösségi felületeken, ami egy hamis önkép irányába hathat. Szerinte a közösségi felületek és a keresőmotorok egyfajta „kognitív restségbe” taszítanak minket, elszakadunk saját kreativitásunktól és önálló gondolatainktól. A XXI. századi információs technológia sok esetben szűkíti a lehetőséget, hogy kérdéseink legyenek, amikre hosszabban keressük a választ.

Bárány LászlóA Bárány család négy generáció óta foglalkozik baromfitenyésztéssel. Az egyik legértékesebb családi cégnek számító és piacvezető Master Good ügyvezető-tulajdonosa nemrég úgy fogalmazott a forbes.hu-nak adott interjújában, hogy egy évtizedes aranykor végére értünk. Az elmúlt három évben megindult egy jelentős változás, amit elsősorban a gabonaárak emelkedése indított el. A Master Good a maga területén piacvezető, a McDonald’s fontos beszállítója. A cégcsoport központja Kisvárda, de van már külföldi üzemük is, Vietnámban terjeszkedtek. Vendégünk lesz Bárány László és fia ifj Bárány László is.

id. Bárány LászlóA Bárány család négy generáció óta foglalkozik baromfitenyésztéssel. Az egyik legértékesebb családi cégnek számító és piacvezető Master Good ügyvezető-tulajdonosa nemrég úgy fogalmazott a forbes.hu-nak adott interjújában, hogy egy évtizedes aranykor végére értünk. Az elmúlt három évben megindult egy jelentős változás, amit elsősorban a gabonaárak emelkedése indított el. A Master Good a maga területén piacvezető, a McDonald’s fontos beszállítója. A cégcsoport központja Kisvárda, de van már külföldi üzemük is, Vietnámban terjeszkedtek. Vendégünk lesz Bárány László és fia ifj Bárány László is.

Bárány PéterA Bárány család négy generáció óta foglalkozik baromfitenyésztéssel. Az egyik legértékesebb családi cégnek számító és piacvezető Master Good ügyvezető-tulajdonosa nemrég úgy fogalmazott a forbes.hu-nak adott interjújában, hogy egy évtizedes aranykor végére értünk. Az elmúlt három évben megindult egy jelentős változás, amit elsősorban a gabonaárak emelkedése indított el. A Master Good a maga területén piacvezető, a McDonald’s fontos beszállítója. A cégcsoport központja Kisvárda, de van már külföldi üzemük is, Vietnámban terjeszkedtek. Vendégünk lesz Bárány László és fiai ifj Bárány László és Bárány Péter is.

Program

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.00

Pódiumbeszélgetések

19.00-21.00

Vacsora, networking

Partnereink

További támogatónk


Google+