G P G

Időpont: 2022.09.27

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel) - 1052 Budapest, Duna korzó 1.

Kedves Vendégünk! Az eseményre az összes jegyünk elkelt! Várunk sok szeretettel soron következő eseményeinken!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Forbes Kilövés

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.

Hat éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: csatlakozz hozzánk, légy részese három izgalmas beszélgetésnek és olvass bele a legfrissebb Forbes magazinba.

Ünneplünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk.

Helyszín: online, a forbes.hu/kiloves oldalon - a belépéshez szükséges kódot e-mail küldjük a rendezvény napján

Dátum: 2022.09.27.

Kezdés: 18.00

 

Előadóink

Náray Tamás



Náray Tamás divattervezőként húsz éven át évi négy kollekciót dobott piacra, közben megarendezvények koreográfusa volt, és színházi jelmezeket is tervezett. Hatvanévesen új életet kezdett Barcelonában: ontja magából a bestseller regényeket, a süteményeskönyveket és a milliókra taksált festményeket. Alkotásaiból számos európai nagyváros után most Budapesten nyílik kiállítás, így néhány napra ő is hazautazik, és vendégünk lesz a Kilövésen.

Rácz Judit



Online sivatagban kezdte, milliárdos szépségbirodalom-oázist épített – Rácz Judit, a Krémmánia, Skinsmart és a Geek&Gorgeous hármasának édesanyja szubkultúrát teremtve, a tudatos, klinikai kozmetika korszellemére ráérezve ma már érdeklődők tízezreinek nyújt könnyen elsajátítható bőrápolási rutint.

Farkas András



Farkas András magának adta a „guruságot”, de nála mélyebben valóban kevesen ismerik a nyugdíjrendszer problémáit. Nyugdíjguru oldalát 87 ezren követik – a kisnyugdíjasok nehézségeiről és a fiatalok esélyeiről kérdezzük. Közben egy mindent vivő alapképletre is fény derül.

Program

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.10

Pódiumbeszélgetések

19.10-21.00

Vacsora, networking

Partnereink

Google+