P

Időpont: 2022.03.01

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel) - 1052, Budapest, Duna korzó 1.

Forbes Kilövés

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.

Öt éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: csatlakozz hozzánk, légy részese három izgalmas beszélgetésnek és olvass bele a legfrissebb Forbes magazinba.

Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk.

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel), 1052 Budapest, Duna korzó 1.

Dátum: 2022.03.01.

Kezdés: 18.00

A jelenleg érvényben lévő rendelkezések értelmében a rendezvényen csak érvényes védettségi igazolvánnyal/EESZT alkalmazásban lévő igazolással rendelkező személy vehet részt. Kérjük ezt és személyazonosító okmányodat feltétlenül hozd magaddal és mutasd be a regisztrációnál! Ezek hiányában - érvényes jegy birtokában is - kötelesek vagyunk belépésedet megtagadni. 

Előadóink:

Hámori BarbaraHúsz éve televíziózik, harmincéves korában már programigazgató volt a Viasat 3-nál, és előtte is olyan sikerprodukcióknak volt az első számú vezetője, mint a TV2-n futó Korhatáros szerelem vagy a Drága örökösök. 2020-ban céget alapított, a Keresztanyu volt az első olyan produkció, amit a Scripted Productions gyártott, és már a 3. évada fut az RTL-en. Hámori Barbara producer és csapata most egy újabb sorozaton dolgozik: a Kuhnya című orosz sorozat magyar adaptációja készül A séf meg a többiek címmel.

Chikán AttilaChikán Attila volt miniszter, rektor, maratonfutó, Nobel-díjasokat hozott Budapestre, kinevelte az üzleti élet krémjét, de legfőképpen megteremtette a szakkollégiumok szakkollégiumát, a Rajkot. Fia, ifj. Chikán Attila a gyakorlatban alkalmazza, amit az édesapja évtizedeken át tanított: ő mindig is a vállalati szférában tevékenykedett, a budapesti tőzsdén tavaly a legnagyobb áremelkedést produkáló, alternatív energiákra fókuszáló Alteót vezeti. A márciusi Kilövésen a két Chikán Attila is vendégünk lesz a színpadon.

Ifj. Chikán AttilaChikán Attila volt miniszter, rektor, maratonfutó, Nobel-díjasokat hozott Budapestre, kinevelte az üzleti élet krémjét, de legfőképpen megteremtette a szakkollégiumok szakkollégiumát, a Rajkot. Fia, ifj. Chikán Attila a gyakorlatban alkalmazza, amit az édesapja évtizedeken át tanított: ő mindig is a vállalati szférában tevékenykedett, a budapesti tőzsdén tavaly a legnagyobb áremelkedést produkáló, alternatív energiákra fókuszáló Alteót vezeti. A márciusi Kilövésen a két Chikán Attila is vendégünk lesz a színpadon.

Lackfi JánosLackfi János 17 éves volt, amikor egy álszerelem kihozta belőle „a köttőt”. Az elmúlt harminc évben a műfordításokkal együtt több mint száz kötete jelent meg, de a műhelyteremtés is legalább annyira hajtja, mint az írás. Mostanra megtanult lassítani is – legalábbis a maga lackfis, hiperaktív módján.
vezérigazgató, Legrand Magyarország Zrt.; elnök, Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara

Károlyi Lászlóvezérigazgató, HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség

Dr. Szabó KristófProgram:

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.25

Pódiumbeszélgetések

19.25-21.00

Vacsora, networking

Partnereink:

További támogatónk


Google+