P

Időpont: 2022.05.30

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel) - 1052, Budapest, Duna korzó 1.

Forbes Kilövés

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.

Hat éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: csatlakozz hozzánk, légy részese három izgalmas beszélgetésnek és olvass bele a legfrissebb Forbes magazinba.

Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk.

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel), 1052 Budapest, Duna korzó 1.

Dátum: 2022.05.30.

Kezdés: 18.00

Az eseményen való részvételhez a 2022. március 7-én életbe lépett jogszabályok értelmében NEM szükséges védettségi igazolvány, valamint maszk használata sem kötelező!

Előadóink:

Fördős ZéAz egyik legismertebb gasztroblogger, aki iskolás korában édesapja éttermében töltötte szabadidejét. Már ott lenyűgözte a vendéglátás nyüzsgő hangulata. Nem sokkal ezután 8 évesen írta első szakácskönyvét, amit akkor még nem adtak ki, de azóta már több, mint 10 szakácskönyve jelent meg. A gasztroboom idején tűnt fel, pedig nem a fine dining-ot képviseli, hanem azokat az embereket, akik szeretnek gyorsan finomat enni, ételrendelés nélkül. A Streetkitchen.hu oldalt 2012-ben alapította, országos hírnevet az RTL Klubon futó Konyhafőnök főzőversennyel szerzett. Apjával és testvérével együtt építették fel a több százmilliós árbevételű vállalkozásukat.

Tihanyi EszterSzínházi előadások, koncertek, filmklub, beszélgetések - többek között ilyen kultúrprogramokat szerveznek május végén nyitó, Teatro di Fragola nevű újlipótvárosi bisztrójukban a magyar fagyilánc tulajdonosai. A Fragola négy éve kezdett éttermekkel is bővülni Budapesten, miközben fagyizói egy részét inkább franchise-rendszerbe adta. Az idén milliárdos forgalmat váró gasztrovállalkozás alapítói, Tihanyi Eszter és Török Balázs is velünk lesznek a júniusi Kilövésen.

Török BalázsSzínházi előadások, koncertek, filmklub, beszélgetések - többek között ilyen kultúrprogramokat szerveznek május végén nyitó, Teatro di Fragola nevű újlipótvárosi bisztrójukban a magyar fagyilánc tulajdonosai. A Fragola négy éve kezdett éttermekkel is bővülni Budapesten, miközben fagyizói egy részét inkább franchise-rendszerbe adta. Az idén milliárdos forgalmat váró gasztrovállalkozás alapítói, Tihanyi Eszter és Török Balázs is velünk lesznek a júniusi Kilövésen.

Haidekker IstvánA magyar Haidekker fivérek már megcsinálták életük üzletét, amikor eladták az Autohop telekocsi-szolgáltatót a Blablacarnak. Most belevágtak egy új ötletbe és kaptak is rá 570 millió forintot. A Deligo egy automatizált, mesterséges intelligencia-alapú menzakassza, ami elkerülhetővé teszi vagy legalább csökkenti a sort a menzákon. Jelenleg 24 külföldi partnerük van, örülnének hazai ügyfeleknek is, de a magyar áfaszabályozás miatt nem tudják megoldani az elektronikus számlázást.
ügyvezető, Hewlett Packard Enterprise Magyarország

Szpisják TiborProgram:

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.00

Pódiumbeszélgetések

 

Színházi előadások, koncertek, filmklub, beszélgetések - többek között ilyen kultúrprogramokat szerveznek május végén nyitó, Teatro di Fragola nevű újlipótvárosi bisztrójukban a magyar fagyilánc tulajdonosai. A Fragola négy éve kezdett éttermekkel is bővülni Budapesten, miközben fagyizói egy részét inkább franchise-rendszerbe adta. Az idén milliárdos forgalmat váró gasztrovállalkozás alapítói, Tihanyi Eszter és Török Balázs is velünk lesznek a júniusi Kilövésen.

 

Az egyik legismertebb gasztroblogger, aki iskolás korában édesapja éttermében töltötte szabadidejét. Már ott lenyűgözte a vendéglátás nyüzsgő hangulata. Nem sokkal ezután 8 évesen írta első szakácskönyvét, amit akkor még nem adtak ki, de azóta már több, mint 10 szakácskönyve jelent meg. A gasztroboom idején tűnt fel, pedig nem a fine dining-ot képviseli, hanem azokat az embereket, akik szeretnek gyorsan finomat enni, ételrendelés nélkül. A Streetkitchen.hu oldalt 2012-ben alapította, országos hírnevet az RTL Klubon futó Konyhafőnök főzőversennyel szerzett. Apjával és testvérével együtt építették fel a több százmilliós árbevételű vállalkozásukat.

  • Fördős Zé, magyar gasztroblogger, televíziós műsorvezető

 

A magyar Haidekker fivérek már megcsinálták életük üzletét, amikor eladták az Autohop telekocsi-szolgáltatót a Blablacarnak. Most belevágtak egy új ötletbe és kaptak is rá 570 millió forintot. A Deligo egy automatizált, mesterséges intelligencia-alapú menzakassza, ami elkerülhetővé teszi vagy legalább csökkenti a sort a menzákon. Jelenleg 24 külföldi partnerük van, örülnének hazai ügyfeleknek is, de a magyar áfaszabályozás miatt nem tudják megoldani az elektronikus számlázást.

19.00-21.00

Vacsora, networking

Partnereink:

További támogatónk


Google+