M P

Időpont: 2022.02.01

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel) - 1052, Budapest, Duna korzó 1.

A GOMBRA KATTINTVA
MEGTEKINTHETED AZ ESEMÉNY KÉPEIT!Képek megtekintése

Forbes Kilövés

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.

Öt éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: csatlakozz hozzánk, légy részese három izgalmas beszélgetésnek és olvass bele a legfrissebb Forbes magazinba.

Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk.

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel), 1052 Budapest, Duna korzó 1.

Dátum: 2022.02.01.

Kezdés: 18.00

A jelenleg érvényben lévő rendelkezések értelmében a rendezvényen csak érvényes védettségi igazolvánnyal/EESZT alkalmazásban lévő igazolással rendelkező személy vehet részt. Kérjük ezt és személyazonosító okmányodat feltétlenül hozd magaddal és mutasd be a regisztrációnál! Ezek hiányában - érvényes jegy birtokában is - kötelesek vagyunk belépésedet megtagadni. 

Előadóink:

Halácsy PéterAz Amerikában is befutó Prezi menő startuppere volt, aztán néhány szülőtárssal úgy érezték, hogy frissen végiggondolt óvodákra, iskolákra van szükség. Hatszáz gyerek, ezerkétszáz szülő, száz tanár, harmincöt szervező munkatárs – nagyjából kétezres közösség, hat év működés után már ennyien tartoznak a Budapest School szövedékébe.

Kárpáti ZoltánA legtöbben még mindig az „anyukám papucsa” kategóriába sorolják a Batz lábbeliket, így Kárpáti Zoltán alapító most az ismert cipőtervezővel, Vágó Rékával szövetkezett, hogy forradalmit fiatalítson a dizájnon. A Rekavago márkával közös, fagylaltszínű papucsokból álló kollekció jól passzol abba a világtrendbe, hogy már esküvőkön sem kötelező a magassarkú. A covid elhozta a kényelmi cipők idejét. A Kilövésen velünk lesz Kárpáti Zoltán, a Batz Cipő tulajdonosa és Vágó Réka cipőtervező is.

Blaskó NikolettBlaskó Nikolett annak idején a papírért ment főiskolára, miközben jó úton haladt, hogy életét a versenyszerű díjugratás töltse ki. Egy jól sikerült szakmai gyakorlat után egyre jobban beszippantotta a reklámszakma, 2004-ben végül megalapította az ACG Reklámügynökséget. A cég az elmúlt 18 évben az egyik legsikeresebb hazai független ügynökséggé nőtte ki magát.

Vágó RékaA legtöbben még mindig az „anyukám papucsa” kategóriába sorolják a Batz lábbeliket, így Kárpáti Zoltán alapító most az ismert cipőtervezővel, Vágó Rékával szövetkezett, hogy forradalmit fiatalítson a dizájnon. A Rekavago márkával közös, fagylaltszínű papucsokból álló kollekció jól passzol abba a világtrendbe, hogy már esküvőkön sem kötelező a magassarkú. A covid elhozta a kényelmi cipők idejét. A Kilövésen velünk lesz Kárpáti Zoltán, a Batz Cipő tulajdonosa és Vágó Réka cipőtervező is.

Program:

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.00

Pódiumbeszélgetések

 

Blaskó Nikolett, alapító/vezérigazgató, ACG; elnök, MAKSZ

Halácsy Péter, Prezi társalapító, Budapest School ügyvezető igazgató

Kárpáti Zoltán, ügyvezető igazgató, Batz Hungary Kft.

Vágó Réka, cipőtervező, Rekavago

19.00-21.00

Állófogadás, networking

Mi vár még rád a rendezvényen?

Világszerte számos betegségre elérhetőek önellenőrzésként, otthon elvégezhető, megbízható gyorstesztek. Hiszünk abban, hogy ezen tesztek segítségével a betegségek már korai stádiumban felismerhetőek és így kezelésük megfelelő időben elkezdődhet.

A Diagpro Home célja, hogy ezeket az önellenőrző teszteket Magyarországon is széles körben elérhetővé tegye.

A rendezvény ideje alatt a svájci Biosynex cég önellenőrző koronavírus antitest tesztjeinek segítségével megtudhatod, hogy kering-e még a véredben védő antitest koronavírus fertőzés vagy oltás után.

 

___________________________

22 év után megújultunk, ünnepelj velünk!

A  C I T Y C A R T E L exkluzív ingatlaniroda hálózat szeretettel meghív standjához, ahol sok attrakcióval készülünk, hogy bemutassuk az új logónkat és megmutassuk: hogyan telnek egy Lead Agent hétköznapjai.

Zsákbamacska játék vár nyereményekkel, hogy átéld velünk a siker pillanatait, vattacukrot készítünk, hogy megérezd az élet édes ízét, majd egy pohár C I T Y C A R T E L borral a kezedben, kérlek foglalj helyet egyedi strandszékünkön és lapozz bele legújabb kiadványunkba és tekintsd meg a külföldi és belföldi luxusingatlan kínálatunkat! 

Ha pedig megtetszett ez az életérzés... akkor csatlakozz hozzánk Te is!

Partnereink:

További támogatónk


Google+