P

Időpont: 2022.11.29

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel) - 1052 Budapest, Duna korzó 1.

Forbes Kilövés

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.

Hat éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: csatlakozz hozzánk, légy részese három izgalmas beszélgetésnek és olvass bele a legfrissebb Forbes magazinba.

Ünneplünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk.

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel) - 1052 Budapest, Duna korzó 1.

Dátum: 2022.11.29.

Kezdés: 18.00

Előadóink

Benes Anita



Benes Anita apró véletlenek sorozatával lett az a sztároknak tervező sztártervező, akinek ruháiban Manhattantől Sydney-ig mondják ki az igent. A magyar menyasszonyok álma a világszerte sikeres Daalarna: négy kontinensen ötvenkét üzlet forgalmazza a márkát - ezzel Benes nem csak tervezői, hanem üzleti sikert is kovácsolt húsz év alatt az örömbizniszből. Pedig nem is vágyott világhírnévre.

Dés László



Harminc éve Trio Stendhal nevű dzsesszformációjával töltötte meg rendszeresen a Vígszínházat, ma A Pál utcai fiúk vonz oda tömegeket, amelynek ő írta a zenéjét. Bár komponált számtalan dalt különböző előadóknak, mintegy ötven filmhez zenét, féltucat musicalt, színpadi művet, ám a szíve mélyén dzsesszzenész maradt. A covid alatt elkezdte írni az önéletrajzát, csak aztán félbehagyta, mert rájött, hogy még van pár elvégezni való dolga, amit majd szintén bele akar a fogalmazni a könyvébe.

Gauder Milán



Gauder Milán az egyik legmagasabban jegyzett magyar topmenedzser, a Mastercard kártyaszolgáltató globális alelnöke – volt eddig. Az ő irányítása alatt történt meg többet között Magyarországon az egyérintéses fizetés bevezetése és elterjesztése, amellyel évekig a világ élmezőnyébe tartoztunk. Nemrég jelentette be egy személyes hangvételű posztban, hogy 21 évnyi tanulás és az azt követő 21 évnyi multis világ után újabb fejezetet kezd életében, elhagyja legnagyobb szakmai sikerének helyszínét, a Mastercardot. Ahogy írta, amikor rájössz, hogy egy életed van, elkezdődik a második.

Program

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.00

Pódiumbeszélgetések

19.00-21.00

Vacsora, networking

Partnereink

További támogatónk


Google+