P

Időpont: 2022.03.29

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel) - 1052, Budapest, Duna korzó 1.

Forbes Kilövés

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.

Öt éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: csatlakozz hozzánk, légy részese három izgalmas beszélgetésnek és olvass bele a legfrissebb Forbes magazinba.

Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk.

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel), 1052 Budapest, Duna korzó 1.

Dátum: 2022.03.29.

Kezdés: 18.00

Az eseményen való részvételhez a 2022. március 7-én életbe lépett jogszabályok értelmében NEM szükséges védettségi igazolvány, valamint maszk használata sem kötelező!

Előadóink:

Szabó László



A HOLD Alapkezelő társalapítója, egykori vezérigazgatója ma már nyugdíjasként jegyzi írásait, amire a magyar piacon sokan figyelnek. “Mikor leadtam 2 éve a Platina Pí alap kezelését, másodjára mentem nyugdíjba.” Bivalytenyésztő, ökogazdálkodó, tanít a Corvinus Egyetem pénzügy szakán, más ügyfelek pénzét már nem kezeli, de azért még tőzsdézik.

ifj. Kálomista Gábor



Kálomista Gábor Pál és üzlettársai kilenc éve „dzsungelharcban” építik kenderes vállalkozásaikat, csúcsévükben háromszáz hektáron vetettek. Termésüket részben külföldön tudják feldolgoztatni, és most új, maguk nemesítette fajtákkal támasztanák fel itthon a termelést.

Igor Iankovszkyi



Igor Iankovszkyi Ukrajna egyik legvagyonosabb családjának tagja. Régóta kötődik Budapesthez, 2014-ben jött először Magyarországra, családjával itt él, a lánya is itt született. Nyolc évvel ezelőtt saját igényei és a környező országok példája láttán vágott bele az egyik legnagyobb budapesti magánkórház, a Duna Medical felépítésébe. Az eddig legalább 13 milliárd forintot felemésztő beruházás tulajdonosa és befektetője békeidőben különleges borok gyűjtője, valamint az ukrán filmipar és más kulturális ügyek támogatója – március eleje óta ingyenes orvosi ellátással segíti az Ukrajnából menekülőket

Szalay-Berzeviczy Attila



Közgazdász, a Budapesti Értéktőzsde korábbi elnöke. Harmincévnyi banki felsővezetői karrier után ma saját felsővezetői tanácsadó cégét menedzseli a pénzügyi és technológiai szektorra fókuszálva. A hivatása mellett professzionális fotográfusként 2014-ben kezdett el dolgozni a nemzetek legpusztítóbb rivalizálását bemutató, A Nagy Háború Százéves nyomában című angolul és magyarul is megjelenő könyvén. A két vaskos kötetből álló könyv a szerző által az elmúlt nyolc évben az öt kontinens 57 országban készített felvételein keresztül egyedi módon meséli el az emberiség elmúlt kétszáz éves történetének legfontosabb fejezetét.

Farkas Zsolt



Vállalkozó, marketing szakember. Magyarországon az elsők között vált az Evoluttal TikTok szerződött partnerré és kezdte meg a márkák bevezetését a platformra. Azóta számos közép-és nagyvállalat TikTok kampányát menedzselték, továbbá maga is TikTok tartalom gyártóként kezdte el felderíteni a platformban rejlő lehetőségeket.

Program:

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.05

Pódiumbeszélgetések

19.05-21.00

Vacsora, networking

Partnereink:

További támogatónk


Google+