P

A GOMBRA KATTINTVA MEGTEKINTHETED AZ ESEMÉNY KÉPEIT!



Képek megtekintése

A RENDEZVÉNYRE AZ ÖSSZES JEGY ELKELT!

 

Forbes Kilövés - Találkozzunk újra személyesen!

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.

Öt éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: csatlakozz hozzánk, légy részese három izgalmas beszélgetésnek és olvass bele a legfrissebb Forbes magazinba.

Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk. Újra együtt, személyesen!

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel), 1052 Budapest, Duna korzó 1.

Kezdés: 18.00

Előadóink:

Juhász János



A csengeri Szamos Cipőt az utóbbi tizenöt évben leginkább a Szamos Kölyök márkájú gyerekcipőkről ismerik itthon. Amikor a 2000-es évek elején egyre több nyugati cipőgyár vitte nyugatra a bérgyártást Magyarországról, a Szamosnál is elkezdték keresni a piaci rést. Juhász János tulajdonos most három évet adott magának, hogy a járvány után sínre tegye a cégét, aztán békésen, nyugodtan átadhassa a következő generációnak.

Walter Katalin



29 évesen már McKinsey-partner volt, majd a globális tanácsadócég budapesti vezetője, később regionális szerepkörben dolgozott. 2013-2014-ben Bajnai Gordon kabinetfőnöke lett az Együttben, levezényelte az Erste Citibankos akvizícióját, segítette a CEU kényszerű Bécsbe költözését, aztán a Budapesti Városüzemeltetési Holdingot (BVH) is elindította a reformok útján, amikor tavaly év végén a főváros legnagyobb cége, a számos nagy problémával küzdő BKK élére került. „Egy jókedvű doer vagyok, egy optimista, a leglehetetlenebb helyzetekhez is jókedvvel állok hozzá. Csinálni, változást elérni, megvalósítani, ez számít” – jellemzi önmagát.
Country Director, Lyreco Magyarország

Kiss Péter



Korányi G. Tamás



Egy reneszánsz ember, csodafigura, lenyűgöző intellektus, jól informált befektető - így nyilatkoztak forrásaink Korányi G. Tamásról. Neve szinte egybeforrt a hazai részvénypiaccal, több legendás ügylet is kötődik hozzá, mint a NABI- vagy a Bét felvásárlása. Vagyonának nagyját ugyanakkor a kötvénypiacon és a tőzsdén kívüli ügyletekkel szerezte. Ma már visszavonult, de azért lelkesen tőzsdézik, napi többször beszél a brókerével, járja a világot, különösen az egzotikus országokat és egyre növeli különleges magángyűjteményét.

Program:

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.00

Pódiumbeszéletések

 

Korányi G. Tamás, befektető, újságíró, gyűjtő

Walter Katalin, vezérigazgató, BKK

Kiss Péter, Country Director, Lyreco Magyarország

Juhász János, alapító, Szamos Cipő

19.00-20.30

Állófogadás, networking

Partnereink:

További támogatónk


Google+