P

A GOMBRA KATTINTVA MEGTEKINTHETED AZ ESEMÉNY KÉPEIT!



Képek megtekintése

AZ ESEMÉNYRE AZ ÖSSZES JEGY ELKELT!

 

Forbes Kilövés - Találkozzunk újra személyesen!

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.

Öt éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: csatlakozz hozzánk, légy részese három izgalmas beszélgetésnek és olvass bele a legfrissebb Forbes magazinba.

Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk. Újra együtt, személyesen!

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel), 1052 Budapest, Duna korzó 1.

Dátum: 2021.09.28.

Kezdés: 18.00

Előadóink:

Matusz Balázs



Miután úgy látták, hogy a járványban egyre többen kezdtek otthon is igényes, jó alapanyagokból főzni, elindítják a lakossági fogyasztókat megcélzó webáruházukat, ahol olyan egzotikumokat is kínálnak majd, mint a kenguru- és a krokodilsteak. A Matusz-Vad rendelései idén nyáron már vissza is ugrottak a covid előtti szintre, bár a topgasztronómia rendelései még mindig hiányoznak. Közben a tulajdonos, Matusz Balázs már a generációváltásra készül – az októberi Kilövésen ő is a vendégünk lesz.

Balogh Levente



A Szentkirályi ásványvizzel 2004-ben robbant be Balogh Levente, minden idők egyik legsikeresebb magyarországi marketingkampányával indítva három év alatt piacvezetővé tett a családi vállalkozás többszörös díjnyertes termékét. 2015-ben stratégiai partnerségre lépett az olasz Pasquale család cseh ásványvízcégével, az egyesülés nyomán jött létre a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz kft. 2018-ban a cseh cég és Balogh Levente közösen felvásárolták a PepsiCo magyarországi érdekeltségeit, a cégcsoport 2019-től Szentkirályi Magyarország néven működik.
Schiller Flotta Kft., ügyvezető

Borbély Zoltán



Virág Ferenc



Virág Ferenc hozta el Magyarországra a diszkontbróker modellt, felépített két céget, de most eladta a másodikat is. Három éve még lelkesen tervezte a jövőt és várta a kisbefektetők rohamát, de amikor megjöttek, inkább kiszállásra használta fel a felértékelődést. Miért?

Program:

17.30-18.00

REGISZTRÁCIÓ, WELCOME

18.00-19.00

PÓDIUMBESZÉLGETÉSEK

 

Balogh Levente, Szentkirályi Magyarország Kft., elnök

Matusz Balázs, Matusz-Vad Zrt., elnök-vezérigazgató

Borbély Zoltán, Schiller Flotta Kft., ügyvezető

Virág Ferenc, Random Capital, alapító

19.00-20.30

ÁLLÓFOGADÁS, NETWORKING

Partnereink:

További támogatónk


Google+