P

A GOMBRA KATTINTVA MEGTEKINTHETED AZ ESEMÉNY KÉPEIT!



Képek megtekintése

 

Forbes Kilövés - Találkozzunk újra személyesen!

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.

Öt éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: csatlakozz hozzánk, légy részese három izgalmas beszélgetésnek és olvass bele a legfrissebb Forbes magazinba.

Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk. Újra együtt, személyesen!

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel), 1052 Budapest, Duna korzó 1.

Dátum: 2021.11.02.

Kezdés: 18.00

Előadóink:

Rajki Annamária



Rajki Annamária a Magyar Telekom TV és entertainment területének vezetőjeként kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik a nemzetközi médiavállalatokkal, illetve műsor- és technológiai szolgáltatókkal folytatott közös munkában. Az elmúlt 20 évben a magyar kábelpiacon végbemenő digitalizációs folyamat kulcsembere volt, ő határozta meg a magyar tartalom beszerzési piaci sztenderdek mérföldköveit. A lineáris terjesztés mellett paralel a non-lineáris piac újramodellezésén illetve az új típusú OTT szolgáltatások kialakításán dolgozik csapatával. Egyre fontosabbnak és értékesebbnek tartja a terjesztők szuperaggregációs szerepét, és elkötelezett híve digitális edukációnak, véleménye szerint a jövőre nézve ezek a biztos siker kulcsai. A magyar kábeltelevíziózás létrehozásában és professzionális strukturálásában végzett két évtizedes munkája elismeréseként 2020-ban Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesült.

Tomán Szabina



Szabina diétájaként” először baráti körben terjedt, ma már Toman Diet néven nemcsak Magyarországon keresik, de Romániában, Ausztriában és Németországban is elérhető Tomán Szabina konzultációs fehérjediétája. Az egykori sikeres modell által kipróbált és továbbfejlesztett diéta budai cégközponttal, országos franchise-hálózattal, francia gyártóval és prémium ügyfélkörrel kapaszkodott meg a piacon, és lett mára egymilliárd forintos forgalmú vállalkozás. Alapító-tulajdonosa egyre nagyobb dimenzióban gondolkodó üzletember, aki már más befektetésekben is aktívan részt vállal.

Program:

17.30-18.00

REGISZTRÁCIÓ, WELCOME

18.00-19.00

PÓDIUMBESZÉLGETÉSEK

19.00-20.30

ÁLLÓFOGADÁS, NETWORKING

Partnereink:

További támogatónk


Google+