M P

A GOMBRA KATTINTVA MEGTEKINTHETED AZ ESEMÉNY KÉPEIT!Képek megtekintése

Helyszín: Gigi's Budapest (Sofitel Hotel), 1051, Széchenyi István tér 2.

Forbes Kilövés - Találkozzunk újra személyesen!

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.

Öt éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: csatlakozz hozzánk, légy részese három izgalmas beszélgetésnek és olvass bele a legfrissebb Forbes magazinba.

Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk. Újra együtt, személyesen!

Előadóink:

Geszti PéterPályafutása kezdetén még az Első emeletnek írt, majd a Rapülőknek és a Jazz+Az-nak köszönhetően országos ismertségre szert tevő “szöveggyártó kisiparos” Geszti Péter többek között olyan színházi kasszasikerek dalszövegét is írta, mint A dzsungel könyve vagy A Pál utcai fiúk. Mindemellett sikeres reklámos, a Jégkorszak-mozik híres szinkronhangja, de a Nemzeti Vágta és Arc kiállítás alapítója is. Nem mellesleg a Forbes júliusi címlaparca.

Koltai ZsoltAz elektromos magyar kisrepülőgép, az Orca idén nyáron érkezhet komoly mérföldkőhöz. A magyar mérnökök által megálmodott úgynevezett EVTOL (helyből fel- és leszállni képes légijármű) egy speciális területen, a légimentésben mutatná meg a technológia létjogosultságát. A hype mögött komoly piac épül, ami az elektromos aksik fejlődésével megállíthatatlanul hajtja arra a különböző szereplőket, hogy a metropoliszok egét is meghódítsa a „délutáni csúcs”.

Varga SomaAz elektromos magyar kisrepülőgép, az Orca idén nyáron érkezhet komoly mérföldkőhöz. A magyar mérnökök által megálmodott úgynevezett EVTOL (helyből fel- és leszállni képes légijármű) egy speciális területen, a légimentésben mutatná meg a technológia létjogosultságát. A hype mögött komoly piac épül, ami az elektromos aksik fejlődésével megállíthatatlanul hajtja arra a különböző szereplőket, hogy a metropoliszok egét is meghódítsa a „délutáni csúcs”.

Kalocsai ZsoltTöbb mint két évtizedes tapasztalata van a vállalatvezetés, valamint a hazai és a nemzetközi adózás területén. Kalocsai Zsolt 2010-ben alapította az RSM Hungary Zrt.-t, a vállalkozás az ország egyik legjelentősebb adótanácsadó cégévé nőtte ki magát. Ha épp nem dolgozik, Kacsa – ahogy többen is hívják – szinte biztosan vitorlára pattan. Szeretné, ha az RSM csapatával idén is megvédenék a tavaly elnyert Kékszalag Nagydíjat.

Program:

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.00

Pódiumbeszélgetések

 

Geszti Péter | producer, előadó, dalszövegíró , Grund

Kalaus Valter | ügyvezető igazgató, Cresa

Koltai Zsolt | COO, Orca Aerospace

Varga Soma | CEO, Orca Aerospace

Keresztury Éva | a Hilltop alapítója

Kalocsai Zsolt, elnök-vezérigazgató, RSM Hungary Zrt.

 

Moderátorok: Galambos Márton, főszerkesztő, Forbes és Zsiborás Gergő, főmunkatárs, Forbes

 

19.05-20.30

Állófogadás, networking

Mit kapsz még a jegyed mellé?

Új arculattal köszöntötte a nyarat a Hilltop! A borászat palackjain mostantól aromakör segít eligazodni a borokra jellemző íz- és illatjegyek között: így minden tétel címkéje egyedi, a címkéket leolvasva pedig mindenki megtalálja a maga kedvencét. Kóstolj velünk a pódiumbeszélgetések után!

Hilltop

 

Partnereink:

További támogatónk


Google+