P

Időpont: 2021.11.30

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel) - 1052, Budapest, Duna korzó 1.

A GOMBRA KATTINTVA MEGTEKINTHETED AZ ESEMÉNY KÉPEIT!Képek megtekintése

 AZ ESEMÉNYRE AZ ÖSSZES JEGY ELKELT!

 

Forbes Kilövés

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.

Öt éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: csatlakozz hozzánk, légy részese három izgalmas beszélgetésnek és olvass bele a legfrissebb Forbes magazinba.

Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk. Újra együtt, személyesen!

Helyszín: DNB Budapest (Marriott Hotel), 1052 Budapest, Duna korzó 1.

Dátum: 2021.11.30.

Kezdés: 18.00

A jelenleg érvényben lévő rendelkezések értelmében a rendezvényen csak érvényes védettségi igazolvánnyal/EESZT alkalmazásban lévő igazolással rendelkező személy vehet részt. Kérjük ezt és személyazonosító okmányodat feltétlenül hozd magaddal és mutasd be a regisztrációnál! Ezek hiányában - érvényes jegy birtokában is - kötelesek vagyunk belépésedet megtagadni. 

Előadóink:

Orvos- Tóth NoémiOrszágosan azután lett ismert, hogy a sikerlisták élére került transzgenerációs traumákkal foglalkozó könyve, az Örökölt sors.

Széll AlexandraA világűr mára már nem csak a nagyhatalmak kiváltsága, Széll Alexandra pedig a „New Space” trendeket követve és megelőzve kutatja a műholdak alkalmazási lehetőségeit. Ha Magyarországi és nemzetközi tudományos kísérletek és ipari igények keresnek műholdas megoldást, jó helyen kopogtatnak.

Milánkovich DorottyaA jövő az univerzális, kis fogyasztású és méretű műholdaké, Milánkovich Dorottya az ilyen CubeSat-műholdak vezető fejlesztője. Munkájuk eredményét az Európai Űrügynökség sem véletlenül alkalmazza, űrsugárzásmérő műholdjuk idén pályára állhat.

Málnási Cs. AndrásAmerika gyógyszeripari nagyágyúi már felfigyeltek rá, sőt a figyelmükön túl alsó hangon is százmillió dollárral és közös cégalapítással segítik Málnási Csizmadia András és Gyimesi Máté gyógyszerjelöltjét. Minden idők legértékesebb magyar gyógyszerfejlesztési szerződésének háttere, volumene és exkluzív története most először a Forbesban.
head of sales, LABA

Földesi DóraProgram:

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.00

Pódiumbeszéletések

 

Orvos- Tóth Noémi, klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus

Széll Alexandra, üzletfejlesztési vezető, C3S Kft.

Milánkovich Dorottya, aerospace projektmenedzser, C3S Kft.

Málnási Cs. András, alapító, Motorpharma

Földesi Dóra, head of sales, LABA

19.00-20.30

Állófogadás, networking

Partnereink:

További támogatónk


Google+