P

A GOMBRA KATTINTVA MEGTEKINTHETED AZ ESEMÉNY KÉPEIT!Képek megtekintése

AZ ÖSSZES JEGY ELKELT! 

 

Forbes Kilövés - Találkozzunk újra személyesen!

A jó történetek összekötnek, nem csak papíron.

Öt éve mutatjuk be havonta az aktuális magazint, ez most sem lesz másképp: csatlakozz hozzánk, légy részese három izgalmas beszélgetésnek és olvass bele a legfrissebb Forbes magazinba.

Ünnepelünk, lezárunk, beszélgetünk, lendületet veszünk. Újra együtt, személyesen!

Helyszín: el ASADOR de Pata Negra (cím: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 39.)

Kezdés: 18.00

Előadóink:

Ördög NóraAz egyik legnépszerűbb kereskedelmi tévés műsorvezetőként egy ország ismeri az arcát, de szűk egy éve az ünnepelt tévés léten túli énjét is aktívan építi. Férjével, Nánási Pál sztárfotográfussal Balatonakarattyán vállalkoznak, övék a Nekem a Balaton kisbolt és a nekema.hu webshop.
fotóművész

Nánási PálBukovinszky BélaA Bukovinszky testvérek 2013-ban vásárolták meg a Szent András Sörfőzdét. Azóta százmilliókat költöttek fejlesztésre, és amellett, hogy megtartották a főzde régi klasszikus söreit, ma egészen extrém kísérleteket is folytatnak. A covid alatt az earl grey tea ízesítésű portertől a sárgabarackos-bazsalikomos és a kókuszaromájú komlóval megbolondított IPA-ig bátorkodtak. Az augusztusi Kilövésen a vendégünk lesz a legrégebbi magyar kisüzemi sörfőzde két tulajdonosa, Bukovinszky László és Béla is.

Bukovinszky LászlóA Bukovinszky testvérek 2013-ban vásárolták meg a Szent András Sörfőzdét. Azóta százmilliókat költöttek fejlesztésre, és amellett, hogy megtartották a főzde régi klasszikus söreit, ma egészen extrém kísérleteket is folytatnak. A covid alatt az earl grey tea ízesítésű portertől a sárgabarackos-bazsalikomos és a kókuszaromájú komlóval megbolondított IPA-ig bátorkodtak. Az augusztusi Kilövésen a vendégünk lesz a legrégebbi magyar kisüzemi sörfőzde két tulajdonosa, Bukovinszky László és Béla is.

Program:

17.30-18.00

Regisztráció, welcome

18.00-19.00

Pódiumbeszéletések

 

Ördög Nóra, műsorvezető, gasztrovállalkozó, a Nekem a Balaton és a nekema.hu alapítója

Nánási Pál, fotóművész, gasztrovállalkozó, a Nekem a Balaton és a nekema.hu alapítója

Schiller Márk, Schtratégiai & marketing igazgató, Schiller Autóház

Bukovinszky Béla, tulajdonos, Szent András Sörfőzde

Bukovinszky László, tulajdonos, Szent András Sörfőzde

19.00-20.30

Állófogadás, networking

Partnereink:

További támogatónk


Google+