F1! Zsír!

Ritkábban csöng a telefonom, mint azt sokan gondolják, de ha hívnak, eléggé kiszámítható, hogy ki mit akar tőlem. A legtöbben be szeretnének kerülni az újságba, néhányan kimondva-kimondatlanul rögtön fel a címlapra. Ritka, de […]

Bővebben

A Forbes-címlapos, aki Trumppal szelfizik


Kapitány István a Forbes címlapján mosolyog. Kapitány István a Fehér Házban, Trumppal szelfizik (és mosolyog). De kicsoda Kapitány István? Annak ellenére, hogy aligha van nála magasabb pozícióban dolgozó magyar menedzser a világon, kevesen ismerik.

A Shell alelnöke, a teljes kiskereskedelmi hálózat vezetője. (Értsd: a világ minden Shell benzinkútjának főnöke.) Egy shelles veterán, akinek előző munkahelye a Sugár Üzletközpontban lévő Vasedény volt. Egy menedzser, aki szívesen jár a benzinkutasok shelles ingjében dolgozni, nyilatkozni, és aki hiszi: mindig a vásárlók igényeire kell figyelni, még akkor is, ha egy olajmamut döntéseiről van szó. Egy nagyon amerikai hangulatú, mosolygós, lendületes, karizmatikus és sikeres magyar.

 

A friss, 192 oldalas Forbesban ott vannak az idei év 30/30-asai, azaz 30 sikeres magyar 30 alatt. Az első oldalpáron rögtön Apró Anna, az RTL Klub Cápák között című műsorának befektetői közül. Rajta kívül menedzserek, színészek, kutatók, sportolók – mind huszonévesek, és már letettek valamit az asztalara.

 

Hova érdemes Miskolcon benézni, merre vannak a legkedvesebb, legcukibb, legérdekesebb, leghelyibb boltok, kávézók, éttermek? A Magyarország kedvenc utcái sorozatban Miskolcot mutatjuk be májusban.

A lap azért ilyen különlegesen vastag, mert tettünk bele még egy magazint. Ez a Forbes Urban, benne kézműves sörökkel, londoni magyarok életével, Római-parttal és lenyűgözően szép oldalpárokkal.

Olvasd el A magazin rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő