Nettó 8 óra, és menj haza játszani!

Csanády István szembe megy az árral. Van egy 30 fős startupja, amely most kapott 2 milliárd forint befektetést, nem is akárhonnan, hanem a Revolut és a Spotify egykori befektetőitől. Alkalmazásuk, […]

Bővebben

Térképre tették az ingyenesen használható balatoni sportpályákat

Május 31-én több mint 150 sporthelyszínnel elindult a Balaton Közösségi Sportoldala magyar és angol nyelven, ami a Balaton településeinek ingyenesen használható, közösségi sportparkjairól és sportpáyáiról ad átfogó képet.

Ez az első olyan információs oldal, ami a Balatonnak ezt az oldalát is megmutatja az északi parttól a déli partig – áll a Free Sport Parks szerkesztőségünknek eljuttatott közleményében. Az áttekintő térképen túl a látogatók a legnépszerűbb sportokra is szavazhatnak, amivel a települések számára is hasznos visszajelzést tudnak majd adni az oldal készítői.
A térképen külön rákereshetünk az északi és a déli part településeire, valamint a legkülönbözőbb sportokra, melyeket kategóriákba (testedzés, labdasportok, ütős sportok, technikai sportok, hobbi sportok) rendeztek a készítők.
A Free Sport Parks térkép egy magyar és angol nyelven elérhető, országos projekt jelenleg több mint 1400 helyszínnel. A Balaton Közösségi Sportoldala itt érhető el.
Fotó: Unsplash
 

"A felnőtt horgászok többsége totál analfabéta. Egy átlaghorgász nagyjából 3 ezreléket tud a horgászatról, én talán 3 százalékot."

Bodrogai Ferenc, a Forest Papír alapítója