F1! Zsír!

Ritkábban csöng a telefonom, mint azt sokan gondolják, de ha hívnak, eléggé kiszámítható, hogy ki mit akar tőlem. A legtöbben be szeretnének kerülni az újságba, néhányan kimondva-kimondatlanul rögtön fel a címlapra. Ritka, de […]

Bővebben

Térképre tették az ingyenesen használható balatoni sportpályákat

Május 31-én több mint 150 sporthelyszínnel elindult a Balaton Közösségi Sportoldala magyar és angol nyelven, ami a Balaton településeinek ingyenesen használható, közösségi sportparkjairól és sportpáyáiról ad átfogó képet.

Ez az első olyan információs oldal, ami a Balatonnak ezt az oldalát is megmutatja az északi parttól a déli partig – áll a Free Sport Parks szerkesztőségünknek eljuttatott közleményében. Az áttekintő térképen túl a látogatók a legnépszerűbb sportokra is szavazhatnak, amivel a települések számára is hasznos visszajelzést tudnak majd adni az oldal készítői.
A térképen külön rákereshetünk az északi és a déli part településeire, valamint a legkülönbözőbb sportokra, melyeket kategóriákba (testedzés, labdasportok, ütős sportok, technikai sportok, hobbi sportok) rendeztek a készítők.
A Free Sport Parks térkép egy magyar és angol nyelven elérhető, országos projekt jelenleg több mint 1400 helyszínnel. A Balaton Közösségi Sportoldala itt érhető el.
Fotó: Unsplash
Olvasd el A jó élet rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő