Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Térképre tették az ingyenesen használható balatoni sportpályákat

Május 31-én több mint 150 sporthelyszínnel elindult a Balaton Közösségi Sportoldala magyar és angol nyelven, ami a Balaton településeinek ingyenesen használható, közösségi sportparkjairól és sportpáyáiról ad átfogó képet.

Ez az első olyan információs oldal, ami a Balatonnak ezt az oldalát is megmutatja az északi parttól a déli partig – áll a Free Sport Parks szerkesztőségünknek eljuttatott közleményében. Az áttekintő térképen túl a látogatók a legnépszerűbb sportokra is szavazhatnak, amivel a települések számára is hasznos visszajelzést tudnak majd adni az oldal készítői.
A térképen külön rákereshetünk az északi és a déli part településeire, valamint a legkülönbözőbb sportokra, melyeket kategóriákba (testedzés, labdasportok, ütős sportok, technikai sportok, hobbi sportok) rendeztek a készítők.
A Free Sport Parks térkép egy magyar és angol nyelven elérhető, országos projekt jelenleg több mint 1400 helyszínnel. A Balaton Közösségi Sportoldala itt érhető el.
Fotó: Unsplash
Oszd meg!