Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]


Bővebben

fotó: Gresham Palota

Magyar hotel nyerte el az amerikai Forbes Travel Guide elismerését

A Gresham Palota az egyetlen olyan magyarországi hotel, amely megőrizte és negyedik alkalommal is kiérdemelte az ötcsillagos minősítést. Mindezen felül a hotel spa részlege is értékelésre került, mely négycsillagos minősítést szerzett.

A budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palotáról

A világon működő luxus szállodaláncok közül vezető a Four Seasons, mely jelenleg 47 országban van jelen és 117 hotelt működtet. A budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palota 2004-ben nyitotta meg kapuit, mely egyrészt ideális környezetet biztosít mind az üzleti célból utazók, mind pedig a pihenni vágyók számára – áll a Four Seasons közleményében.

A Forbes Travel Guide-ról

Advertisement

A Forbes Travel Guide az egyetlen globális, luxus hoteleket, éttermeket és spa-kat értékelő szervezet. Tagjai inkognitóban élő, hivatásos inspektorok, akik körülbelül 900 kritérium alapján minősítenek. Az egyetlen módja annak, hogy valaki egy öt- vagy négycsillagos értékelést, vagy akár egy ajánlást szerezhessen meg, az a kiemelkedő pontok szerzése a független inspektori folyamat keretén belül.

fotó: Gresham Palota


 

Az ember minden jel szerint arra lett teremtve, hogy gondolkodjék. Ebben rejlik minden méltósága és minden érdeme. Egyetlen kötelessége, hogy helyesen gondolkodjék.