Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Magyar hangmérnök kapott Emmy-díjat

Csaba Tamás a Géniusz: Picasso című sorozat hangkeverő csapatának tagjaként, Bob Bronow-val és Mark Hansley-vel nyerte el a Creative Arts Emmy-díját most hétvégén, Los Angelesben.

A magyar hangmérnök a Pioneer Productions által gyártott sorozat magyarországi forgatásán felelt a hangfelvételekért, a csapat a tévéipar legfontosabb díját a limited series/tévéfilm kategóriában zsebelte be – számolt be  róla a Kreatív.

Az 1974-es születésű Csaba Tamás korábban olyan filmeken dolgozott hangmérnökként, mint az Inferno, a 41 Ronin, vagy a Robin Hood.

A hétvégi Creative Awards-gálákon egyébként hat díjat is kapott a június 8-án elhunyt Anthony Bourdain sorozata, az Unknown Parts, és szintén kiemelkedően szerepelt a Trónok harca (7 díj) és az American Crime Story: The Assasination of Gianni Versace is (4 díj). A legnagyobb médiafigyelemmel övezett, a dráma- és vígjátéksorozatokat felvonultató Emmy-díjátadót egy hét múlva, szeptember 17-én rendezik meg.

Oszd meg!