Na, valahogy így lett Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar

2020-ban egy sikeres nyomtatott magazinból tudod meg, hogy Mészáros Lőrinc Magyarország leggazdagabb embere, immár másodszor. Ezt azért nehéz lett volna előre látni. Nem úgy értem, hogy tavaly nehéz lett volna […]

Bővebben

Luxusszálloda nyílik a világ leghíresebb kastélyában

Összesen 14 exkluzív szoba várja 2020-tól a vendégeket Franciaország ikonikus épületében.

Aki arról álmodozott, hogy eltöltsön egy éjszakát a versailles-i kastélyban, méghozzá úgy, hogy lehetőleg ne dobják ki az őrök, annak már nem kell sokat várnia:

2020 tavaszától várja vendégeit az Airelles Château de Versailles, Le Grand Contrôle luxushotel a palotában.

– írja az amerikai Forbes luxusutazásokkal foglalkozó külsős szerzője, Nicole Trilivas.

Fotó: Anthony Choren / Unsplash

2020 tavaszán aludhatnak a kastélyban az első vendégek. Fotó: Anthony Choren / Unsplash 

A szálloda összesen 14 királyi lakosztályt fog kínálni, exkluzív hozzáféréssel a palotához és parkjaihoz. A szobák berendezését az otthonául szolgáló épület 18. századi stílusához fogják alakítani, a belsőépítészetért Cristophe Tollemer felel. A szállodához étterem is fog tartozni, amiért Alain Ducasse három Michelin-csillagos monacói séf fog vezetni, aki a kezdetektől részt vett a projektben.

A fényűző szállás a Les Airelles francia hotellánc márkája alatt fog működni, melynek több kastélyszálló minősítésű hotele. Hozzájuk tartozik a Les Airelles Courchevel szálló a francia Alpokban, melynek belsőépítészetéért szintén Tollemer felelt. Itt a legolcsóbb kétágyas lakosztályért 1 325 eurót, mintegy 440 ezer forintot kell leszurkolni.

 

Arra fókuszálunk, hogy mi az emberek természetes erőssége, és a vezetőségi időnket arra szánjuk, hogy megpróbálunk lehetőséget találni nekik, hogy minden nap használhassák ezeket az erősségeiket.

Sheryl Sandberg, a Facebook ügyvezető igazgatója