Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Kép: Steam

Elon Musk agyvérzést hozna az autósokra

Több videojáték is futtatható lesz a Teslák fedélzeti kijelzőjén, köztük a Cuphead című, brutálisan nehéz platformjáték egy pályája is.

Ezt maga Elon Musk jelentette be az amerikai IGN podcastjének vendégeként.

„A fejlesztők segítségével bírtuk működésre a Cupheadet. Nagyon király játék. Őrülten nehéz. Szadista. Beteges. Sötét. Ránézésre olyan, mint valami Disney-s cukiskodás, de aztán rájössz, hogy mennyire darkos a története”

– mondta a játékról Musk.

Elon nem túloz, a Cuphead tényleg nagyon szívatós játék, pár kör minden teslásnak elég lesz, hogy kétszázra tornássza a vérnyomását – reméljük, nem dugóban fogják elütni vele az időt a sofőrök.

A benn rejlő kihívásnál csak egyedi látványvilága izgalmasabb: az egész úgy néz ki, mint egy harmincas években készült rajzfilm. A története hátterében egy, az ördöggel kötött, természetesen balul elsült alku áll.

Sajnos a teljes Cuphead nem lesz játszható a Tesla M, S és X modelleken, mert nem rendelkeznek elég nagy tárhellyel a játékhoz, az Inkwell Isle One nevű, korai pálya viszont még a nyáron felkerül a Teslák szoftverkínálatába. Erről a szegmensről van szó:

A Teslákon már futtathatók kisebb játékok, például az első játéktermi korszak legendás Asteroidsja. Musk pedig még májusban megerősítette Twitteren, hogy a számtalan játékot futtató Unity motort nemsokára a Teslák fedélzeti rendszerére is átírják, ezzel pedig rengeteg program előtt nyílik meg az út – a Cuphead is erre a technológiára épül.

A Cuphead PC, Xbox One és Nintendo Switch platformokon is játszható.

Főoldali kép: Steam

Oszd meg!