A jó élet

Elégedett, mert még nem ért el mindent – 5 motiváló idézet Rúzsa Magditól

Forbes Life
2017. november 24. 2 perc olvasás

Rúzsa Magdolna tehetséges és sikeres. De nem ezért igazi Forbes-arc, hanem az akaratereje, a munkabírása, a szorgalma, kitartása miatt. A Forbes Life címlapszereplője friss különszámunkban mesél nekünk az életéről, itt pedig öt, a lapból kimaradt idézettel motivál.

1. Szenvedni is képes a céljaiért

„Volt olyan, hogy egy hétig főtt krumplit ettem, mert 2500-3000 forintból kellett kihúznom másfél-két hónapot. Blicceltem, ahol tudtam. De annyira nagyon akartam, hogy még azt is el tudtam érni, hogy ne is legyek éhes egyáltalán. Tanulságos, hogy a szükség és az akarat mennyi mindent ki tud váltani az emberből. Nem tudom, hogy most meg tudnám-e csinálni, de akkor világbajnok módon megoldottam.”

2. Hisz önmagában

„Édesanyám – ha mást nem is mindig tudott adni –, elhitette velem, hogy bármit elérhetek, és én szerettem dolgozni az álmaimért. Kitűztem egy célt, és ha azt éreztem, hogy egyelőre nem vagyok elég jó, de megvan hozzá az affinitásom, akkor addig gyakoroltam, amíg meg nem tanultam.”

cover1_new-page-001

Rúzsa Magdin kívül Gattyán György, a milliárdos lányáról is írunk; megnézzük, kik a legígéretesebb magyar divattervezők, és sok pihenős-evős helyet is bemutatunk. A Forbes Life-ot megtalálod a standokon vagy megrendelheted online!

3. Feláll a bukásból

„Ha sírok, én sírok a leghangosabban, de ha nevetek, én nevetek a legjobban. Amikor szenvedek, akkor le kell mennem a gödör mélyére. Amikor eljön a pont, hogy azt mondom, na, Magdikám, innen már tényleg nincs lejjebb, akkor úgy döntök: felállok. És mászni kezdek kifelé.”

4. A fontos dolgokra koncentrál

„Megtaláltam a helyemet a világban, megtaláltam a közönségemet, a csapatomat, a társamat, a barátaimat. Nincs szükségem arra, hogy leüljek kávézgatni olyan emberekkel, akikről tudom, hogy valójában nem kíváncsiak rám.”

5. Nem éri be kevesebbel

„A tudatalattimban mindig ott van az, hogy nem lehetsz felelőtlen. Soha. Ez egy ilyen szakma. Nekem. Csak akkor tudom jól csinálni igazán, ha komolyan veszem. A zenéket, a kollégákat, minden egyes lépést, a színpadi látványelemeket, az utolsó labdácskát, amit meg akarok vásárolni egy-egy produkcióhoz. Minden részlet fontos.”