Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Ekkor mutatkozik utoljára királyi párként Meghan és Harry – itt lesznek láthatók

Március 9-én a királyi család többi tagjával fognak együtt mutatkozni a Westminsteri apátságban, de előtte még koncerteznek és múzeumot adnak át.

Az utolsó hivatalos programjain vesz részt a napokban a brit királyi családot elhagyó pár, Meghan és Harry. Ahogy arról az amerikai Forbes.com beszámolt, csütörtökön először mutatkoztak, mióta bejelentették a függetlenedésüket. Az Endeavour Fund díjátadó ünnepségén jelentek meg London pénzügyi negyedében, előtte pedig a Goring Hotelből kilépve kapták őket lencsevégre, ahol kettesben ebédeltek.

Az utolsó megjelenésük királyi pár minőségben március 9-én lesz a Westminsteri apátságban, amikor is a nemzetközösségi napi ceremónián vesznek részt a királyi család többi tagjával.

Az azt megelőző napon Harry nyitja meg a brit motorsport történetének szentelt múzeumot a hatszoros világbajnok Forma-1-es pilótával, Lewis Hamiltonnal. Meghan pedig ugyanazon a vasárnapon egy zenei koncerten lesz vendég a Royal Albert Hallban a nemzetközi nőnap alkalmából.

A következő hetekben a pár egy új szervezetet is útjára fog indítani, ennek részleteiről még nem tudni pontosabbat.

Advertisement

Meghan és Harry január elején jelentették be, hogy függetlenedni kívánnak a királyi családtól. A saját útját járó párról már korábban megírtuk, hogy a függetlenedési törekvésük nem zökkenőmentes az uralkodó családon belül: a házaspár többé nem viselheti a „royal” címet, a család tagjai maradnak ugyan, de nem a királyi családé. Bár az Ő Királyi Fensége címük formalitásában megmarad, nem használhatják sem azt, sem saját márkájukká vált Sussex Royal Brandet.

 

"Nem a more, hanem a better visz előre. És ha van better, akkor előbb-utóbb more is lesz."